Dodaj do ulubionych

Jutro pogrzeb

IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.07, 21:14
JUTRO NIESTETY JEST POGRZEB ZMARŁEJ TRAGICZNIE JUSTYNY KUCHARSKIEJ Z DOMU
KWIATKOWSKA.
PRZED LATY PRACOWNIK PKO BP SA PRZED ŚMIERCIĄ PRACOWAŁA W BANKU ŚLĄSKIM.
ŻAL ŚCISKA MI SERCE BO JUSTYSIA BYŁA MŁODĄ DZIEWCZYNĄ , ZAWSZE RADOSNĄ MOŻNA
POWIEDZIEĆ ŻE ZBZIKOWANĄ Z OPTYMISTYCZNYM PODEJŚCIEM DO ŚWIATA , DLATEGO TO
WSZYSTKO JEST TAKIE NIEREALNE.
O NIEKTÓRYCH SIĘ MÓWI , ŻE MAJĄ ISKIERKI W OCZACH
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:25
      A niby co to nas obchodzi ? d
    • Gość: OLGA Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:23
      A CO JEJ SIĘ STAŁO MIAŁA WYPADEK SAMOCHODOWY?
      • Gość: MENEL Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:01
        ZAĆPAŁA SIĘ ?
        • Gość: aaa Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:12
          jestescie po..i
          • Gość: doktór Re: Jutro pogrzeb IP: *.jota.za.digi.pl 12.05.07, 00:24
            Bardzo współczuje, chociaż nie znałem.
            Żal, gdy ktoś odchodzi,pozostawia bliskich i znajomych w smutku i żałobie.

Proszę nie zwracać uwagi na głupie komentarze.
            Tak to jest, gdy komuś się wydaje że jego śmierć, nawet tragiczna nie dotyczy.
            • Gość: Heniek Re: Jutro pogrzeb IP: *.zabrze.net.pl 12.05.07, 10:32
              czy to ta co wyskoczyła z x-pietra wierzowca na ul.Sobieskiego?
              • Gość: sws Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:08
                Co to za bzdurne teksty ? Wy juz qrqa naprawde nie macie o czym pisac na tym
                forum ????
    • Gość: Pallo Re: Jutro pogrzeb IP: *.mpss.osi.pl 12.05.07, 11:11
      Umarł człowiek. Umarła cząstka każdego z nas...
      • Gość: Wojtas Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:16
        ale kim byla zeby pisac o niej na tym forum ??
        byla pewnie zwyczajnym, normalnym czlowiekiem - wiec czym sie zasluzyla zeby o
        niej pisac ....

jak ktos wie o niej cos wiecej to niech napisze
        • Gość: Kamil Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:21
          nie umiesz czytać że pracowała w banku śląskim i miała iskierki w oczach !!!
    • Gość: gość Re: Jutro pogrzeb IP: *.zabrze.net.pl 12.05.07, 21:46
      Ludzie troszkę kultury. Nieważne kim była, gdzie pracowała. Myślę ,że biska
      osoba chciała poinformować o przykrej sytuacji - a tu takie głupie
      komentarze.Kogo to nie interesuje nich się nie wypowiada.
      • Gość: tomi Re: Jutro pogrzeb IP: 80.50.242.* 12.05.07, 21:58
        Kto to był??? A dlaczego piszą o Niej na forum??? Ludzie co to za pytania!!!A
        co niby cały czas ma byc o Mańce, Strazy Miejskiej, Werecie itd. -paranoja,
        zero kultury.

Przykro mi, z powodu odejścia wspomnianej Pani. Śmierć jest straszna:(. Kilka
        dni temu straciłbym żonę w wypadku i teraz doceniłem co mam, kochająca się
        rodzinę. Pieniądze, polityka itd. nie są ważne!Liczy sie zdrowie, bez niego nic
        nie stworzymy. Młodzi ludzie zapominają o tym, tylko cały czas kasa,kasa,kasa...
        Teraz wiem, że żyję :)i dla kogo żyję, dla żony i małej córeczki.
        Młody, jeszcze-27 lat
        • Gość: UNDERTAKER Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:08
          LEPIEJ POMYŚLEĆ I POMODLIĆ SIĘ JA UWAŻAM ŻE ŚP JUSTYNA BYŁA ZAWSZE UŚMIECHNIETĄ
          DZIEWCZYNĄ I TAKĄ JĄ ZAPAMIETAM LUDZIE NIE PIŚCIE NIE PRAWDY O NIEJ.
    • Gość: sAnDrA Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:12
      Ja słyszałam że myła okna i to był wypadek szkoda kobiety .
      • Gość: Nowa pracownica UM Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:40
        Dzisiaj nuda w Urzędzie jak to zwykle bywa w poniedziałek kolega poszedł do
        sklepu. Byłam ciekawa gdzie mieszkała tajemnicza zmarła ale nie wiem czy
        znalazłam bo mamy taki fajny program gdzie można każdego znaleźć. Kucharskich
        jest w Zabrzu 37 zameldowanych: UL. MACIEJA RATAJA 14, UL. WŁADYSŁAWA
        SIKORSKIEGO 114, UL. WRZOSOWA 7, UL. FRANCISZKA SIEDLECKIEGO 2/1, UL. WITKACEGO
        14/3, UL. LUDWIKI WAWRZYŃSKIEJ 11, UL. TADEUSZA JABŁOŃSKIEGO 18/3, UL. JANA
        SOBIESKIEGO 7A/25, UL. DŁUGA 34/13, UL. KRZYSZTOFA, BACZYŃSKIEGO 1/5, UL.
        GRZYBOWSKA 49/13, UL. GEN. WŁADYSŁAWA ANDERSA 22/8, UL. JANA SZAFARCZYKA 34,
        UL. BUDOWLANA 110/16, UL. JÓZEFA MEHOFFERA 7/4, UL. W-WALEWSKIEGO 10/4, UL. W-
        WALEWSKIEGO 3, UL. M. NIEDZIAŁKOWSKIEGO 34/1, UL. LESZCZYNOWA 25/12, UL.
        LESZCZYNOWA 25A/7, UL. KS. JANIKA 14/7, UL. BOLESŁAWA RÓŻAŃSKIEGO 6/5, UL.
        FRANKLINA ROOSEVELTA 49/4, UL. MACIEJA RATAJA 14/3, UL. ALOJZEGO PAWLICZKA 25,
        UL. WOJCIECHA KOSSAKA 32/10, UL. EMANUELA CZOGAŁY 29, UL. FRANCISZKAŃSKA 29/9,
        UL. GDAŃSKA 40D/4, UL. WRZOSOWA 7, UL. STRZELCÓW BYT. 53B, UL. JURIJA GAGARINA
        29A/1; ciekawe który to adres ? a znacie adres pani prezydent ? hii bo UL. KS.
        JÓZEFA KNOSAŁY niee. wszystkich was tu mam hi hi ...
        • Gość: demaskator Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:59
          Marna prowokacja - tak się składa że mieszkam pod jednym z tych adresów i nie
          nazywam się Kucharski.

Poza tym referat ewidencji ludności chyba nie ma dostępu do internetu.
          • Gość: UM Re: Jutro pogrzeb IP: 212.106.159.* 14.05.07, 09:19
            UM ma inny IP :-))
          • Gość: gosc Re: Jutro pogrzeb IP: 213.216.78.* 14.05.07, 09:29
            a ja niestety potwiwerdzam adresy niektore...
            czy zostala naruszona w tym momenicieto ochrona dancyh osobowych???Nie wiem i
            pytam?
            • candina Re: Jutro pogrzeb 15.05.07, 19:29
              Tak, naruszono ustawe o ochronie danych osobowych. Znamy nazwisko, ulice i
              numery domow i mieszkan - bez problemu mozna zlokalizowac dana osobe.
              • Gość: daria Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:44
                tyle tych domow ze tak niewiem gdzie mieszkalaniech spoczywa spokoju .
        • Gość: oburzona Ty kobieto!!! IP: *.bater.net.pl 14.05.07, 09:40
          nie masz co robić, po Co Ci ten wykaz.

debilka
        • Gość: dorka Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:05
          skarbie szukam marciniak mozemi pomozesz
        • Gość: ... Re: Jutro pogrzeb IP: *.zabrze.net.pl 20.05.07, 10:25
          MARNY POZIOM TWÓJ I TWOJEJ WYPOWIEDZI.... I MOIM ZDANIEM PODSZYWASZ SIE POD KOGOŚ KIM CHCESZ BYĆ - ALE NIGDY NIE BĘDZIESZ !!
    • Gość: monia Re: Jutro pogrzeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:22
      Znałam Panią Justynkę i wciąż nie mogę uwierzyć, że nigdy już nie zobaczę Jej
      roześmianej buzi. Strasznie mi żal. Mam nadzieję, że jest szczęśliwa Tam, Gdzie
      teraz jest :(
      • Gość: ... Re: Jutro pogrzeb IP: *.jota.za.digi.pl 14.05.07, 16:09
        A gdzie ta pani pracowała dokładnie,bo być może ja znałam.....
        • Gość: katja Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:03
          a może i ją znałam ??
          • Gość: gośc Re: Jutro pogrzeb IP: *.crowley.pl 15.05.07, 09:30
            Grzecznie mówiąc - dajcie już spokój, zakończcie ten temat.
            • Gość: oleńka podnoszę IP: *.bater.net.pl 15.05.07, 11:21
              Dajcie już spokój!!!!!!!!!!!
              • Gość: . Re: podnoszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:53
                skąąąąccccczzzzzccccciiiiieee,bo jest to mało śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Aśka Re: podnoszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 06:12
                  po co było w ogóle to zaczynać ....
    • Gość: Johnny Walker Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 02:16
      admini jestem na prawde pelen podziwu dla was...usuwacie watki gdzie ludzie
      wyrazaja inna opinie od tzw rzadzacych, usuwacie watki rozrywkowe - np
      dotyczace panienek w Zabrzu, ale ten watek gdzie poszanowanie zmarlego jest
      szargane na wszystkie strony jest w jak najlepszym porzadku tak...?
      ZENADA!!!!!!!
      • Gość: Zabrzanka Re: Jutro pogrzeb IP: 83.16.17.* 16.05.07, 09:08
        Intencją osoby, która założyłą ten wątek był ogromny żal w związku ze śmiercią
        znanej Jej osoby i chęć poinformowania wszystkich innych , którzy również znali
        zmarłą.
        Dlatego oburzające i żenujace są wypowiedzi niektórych osób. Ignoracci,
        aroganci i cynicy... Wstyd !!!.
        Bardzo oburzyła mnie również "Nowa Pracownica UM", która chyba rzeczywiscie
        bardzo sie nudzi w godzinach pracy ... Może warto byłoby w naszym Urzędzie
        przewietrzyć kadry i przyjrzeć się zasadności zatrudnienia niektórych osób, ich
        zakresom czynności i kompetencjom. Łatwo można zaobserwować snujące się po
        korytarzach znudzone postaci niektórych urzędników, ich "puste biurka" i oraz
        niegrzeczne odnoszenie się do petentów ....
        • Gość: Podatnik Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:13
          Przyjmowanie niekompetentnych znajomków do pracy w Urzędzie to od kilku lat
          jest największy problem tego miasta. Ich codzienność to na ekranie monitora
          forum zabrzańskie i wypisują bzdury a najgorsze że im jeszcze za to płacą !
          • Gość: UNDERTAKER Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:00
            Według mnie ta osoba która pracuje w UM i podała te dane osobowe powynna
            wylecieć z pracy i dostać taką karę żeby się opamiętała znałem Śp Justynę i
            pewnie była by nie zadowolona jakby ktoś wymienił jej adres dlatego uważam że
            taka osoba nie powinna pracować w UM Zabrze .Zainterweniuję u Pani Prezydent
            czy ktoś jest za proszę pisać.
            • Gość: smutna Re: Jutro pogrzeb IP: *.bater.net.pl 16.05.07, 22:09
              ja również znałam i to bardzo dobrze Św.P. Justynę i ze względu na nią dałabym
              juz spokój temu tematowi. Po co cały czas to poruszać?!

• Gość: iv Re: Jutro pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:56
        popieram w całej rozciągłości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka