Dodaj do ulubionych

Zabrzanie Mistrzami Polski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 11:21
Piłkarze ręczni Pogoni Zabrze (juniorzy) zostali Mistrzami Polski.
To jest duży SUKCES. A w Zabrzu zupełna cisza. Strona um.zabrze milczy, portal
teraz-zabrze, gdzie zawsze były nowe wiadomości- MILCZY.
Co jest grane? Zmowa jakaś?
Obserwuj wątek
    • Gość: zabrzanin Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:00
      znalazłem notatkę na portalu teraz-zabrze,tylko, że tam piszą o zwycięstwach
      kilku drużyn.Ciekawe jakich?
      Zapomnieli podać nazwisko trenera(Krzysztof Działo) i składu MISTRZOWSKIEJ Drużyny.
      Jak na portal to działają w tempie żółwim
    • Gość: gość Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.zabrze.net.pl 05.03.08, 21:27
      Gratulacje dla drużyny i trenera
      • Gość: arturo Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 01:19
        Świetna sprawa, dołaczam gratulacje.
    • borysbudka Re: Zabrzanie Mistrzami Polski 05.03.08, 22:16
      Rzadko zdarza mi się bronić urzędników ;-) ale jeśli chodzi o stronę UM, to informacje sportowe pojawiają się tam dosyć często.

W przypadku naszych szczypiornistów było to już 4. marca, a więc dzień przed wrzuceniem tego wątku na forum.

www.um.zabrze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3330&Itemid=137
      • Gość: zabrzanin Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 12:09
        TAKA wwiadomość powinna być 3. marca RANO!!!!
        • Gość: Damian Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: 83.230.16.* 16.03.08, 11:51
          Zamieściłem "niekompletne" info na www.w.zabrzu.pl z prośba o szczegółowe informacje. Nikt jednak nie pomógł.
          • Gość: zabrzanin Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:21
            Chopie a telefon to Ty masz? a gdzie te informacje były?
            • Gość: Jarek Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.08, 17:37
              Jeszcze raz Wielki Gratulacje dla Krzyśka i jego drużyny. Dzielnie
              walczyliście oby tylko takie sukcesy w każdej kategorii. Pozdrawiam
    • Gość: AD Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: 85.14.94.* 16.03.08, 22:50
      Są informacje w prasie lokalnej i jest ich sporo. Wydaje mi się że nasz a GTV
      znowu zaspała- jak zwykle. Pewnie nie było tam nikogo z UM więc po co o tym
      mówić;). W końcu Mistrz Polski to nie plakat z autoreklamą spotykana masowo na
      ulicach.
    • Gość: . Re: Zabrzanie Mistrzami Polski IP: *.scom.za.digi.pl 10.08.08, 00:07
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka