Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

IP: *.jota.za.digi.pl 28.04.08, 20:52
Witam, wkrótce chciałabym zacząć kurs prawa jazdy, ale mam problem z wybraniem odpowiedniej szkoły:) Może ktoś ma namiary na dobry ośrodek, to znaczy taki, w którym czegoś się nauczę i nie będę płacić tylko za nazwę:) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia~Zabrze Re: Prawo jazdy IP: *.jota.za.digi.pl 28.04.08, 21:25
      Mam ten sam problem... Wszyscy mówia że mam iść do liska podobno tam
      najlepiej i jest większa zdawalność za pierwszym razem
      • Gość: seba Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:31
        skoro więszkość już sprawdziła to po co robić wyjątek od reguły. Tak
        jak w przypadku szkół językowych: wybieram tylko Britam, tak samo w
        nauce jazdy: wybieram szkołę Lisek.
        • Gość: ania Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 07:50
          Tylko Lisek!Moja kolezanka miala kurs w innym[nie będę robic anty reklamy]i u
          Liska przed egzaminem wykupiła parę jazd ,bez porównania ,inne tłumaczenie i
          technika jazdy polecam!
          • Gość: xxx Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:19
            i właśnie o tą technikę jazdy chodzi. Bo każdy nauczy się jeździć.
            Ale prawdziwego kierowce poznać po szczegółach.
      • Gość: prestiż ok Re: Prawo jazdy IP: *.26-203-Malgorzaty.e-zabrze.pl 29.04.08, 14:19
        Polecam szkołę Prestiż z Gliwic, a szczególnie jej właściciela -
        świetny instruktor! Wcześniej uczyłem sie w innej szkole i nie byłem
        zadowolony. Poza tym uczył mnie nie tylko właściciel, ale jeden z
        instruktorów z Prestiży, który też wkładał wiele serca w uczenie. W
        końcu zdałem za 6-tym razem :) Co do szkół z Zabrza, to trudno mi
        się wypowiedzieć. Ale jedno jest pewne - egzamin jest w Gliwicach i
        najlepiej startować z instruktorem w tym mieście, a nie tracić czas
        na dojazd z Gliwic do Zabrza.
    • Gość: Gosia~Zabrze Re: Prawo jazdy IP: *.jota.za.digi.pl 29.04.08, 08:17
      Nie wiem jak Elka ale ja pójde do liska. Jak mam wydać tyle kasy na
      prawko to chce mieć pewność ze to nie będą pieniądze wyrzucone w
      błoto
      • Gość: Potwierdzam Lisek Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:36
        Ja też bardzo polecam Liska. Sam tam zdawałem dobrych kilka lat temu i nie
        słyszałem jeszcze negatywnej opinii. Polecam naprawdę.
    • Gość: Al@n Re: Prawo jazdy IP: 83.1.78.* 29.04.08, 12:44
      Jeżeli chcesz sie nauczyć dobrze jeździć i być bezpiecznym kierowcą polecam Ci Akademie Bezpiecznej Jazdy Lanette. Profesjonalnie prowadzone wykłady, super instruktorzy i samochody, nauczą Cię jeździeć każdym autem. A trening na płycie poślizgowej to dopiero COŚ. Gorąco polecam.
      • koniak96 Re: Prawo jazdy 29.04.08, 20:02
        Tak, to świetna szkoła.
    • Gość: nowy Re: Prawo jazdy IP: *.bater.net.pl 30.04.08, 23:19
      nie idż do bednarka, dziadek w okularach co jeżdzi na oplu żenada,
      krzyczy na ucznów zamiast tłumaczyć żadnego podejścia tylko odbębnić
      i zwinąć kasę
      • Gość: muchozol Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 17:24
        To tacy jeszcze uczą?
        • Gość: Elka Re: Prawo jazdy IP: *.jota.za.digi.pl 02.05.08, 21:00
          A co sądzicie o szkole, której biuro mieści się przy ul. Wallek-Wallewskiego (
          nie wiem czy to dokładnie ta,ale w każdym bądź razie w tej okolicy) ? Nie wiem
          jaka jest nazwa tej szkoły, ale jeśli ktoś może coś o niej powiedzieć to proszę
          o opinię:)
        • zaborzanin1 Re: Prawo jazdy 05.05.08, 21:41
          I nie tylko uczą, ale też biora niezla kase. Zlodzieje!!!
          • Gość: muchozol Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:44
            Jeśli uczą dobrze, to dlaczego od razu złodzieje?
            • Gość: Elka Re: Prawo jazdy IP: *.jota.za.digi.pl 06.05.08, 18:41
              No własnie, dlaczego mówisz ze złodzieje? Wydaje mi się, że ceny raczej teraz są
              podobne wszędzie, to ile oni biorą?? Aż tak dużo??
              • Gość: Dede Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:54
                Instruktorzy na L'kach to aroganci i chamy- zdałem prawo jazdy 11
                lat temu i dalej tak uważam dzięki znajomym którzy podzielili moje
                zdanie. Jedynie instruktorki, czyli kobiety sa ok. niestety-taka
                prawda
                • Gość: Kojot Tadex IP: *.eranet.pl 15.05.08, 21:28
                  Właśnie w tej szkole właścicielem i instruktorem jest kobieta.
                  Cierpliwa, skuteczna i z umiejęnościami, ktorych pozazdrościć może
                  niejeden kierowca.
                  Wykłada tam rownież gość, ktory przygotuje Was do całokształtu
                  zagadnień od "A" do "Z".
                  Od sytuacji na drodze, poprzez szczegoły techniczne, aż po rady, jak
                  ustrzec się przed złodziejami i drogowymi naciągaczami.
                  Wszystko jasno, spokojnie i przejrzyście.
                  Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś był zawiedziony od czasu, kiedy to
                  Pani Beata trzyma tam cugle.
                  • Gość: Elka Re: Tadex IP: *.jota.za.digi.pl 16.05.08, 13:09
                    Ale o jakiej szkole mówisz?:)
                    • Gość: Elka Re: Tadex IP: *.jota.za.digi.pl 16.05.08, 13:09
                      Już okej, nie było pytania:))
                  • Gość: jacek Re: Tadex IP: *.scom.za.digi.pl 16.05.08, 16:53
                    a co myślicie o LOK-u w Zabrzu?
                    • marekpiec.zabrze Nauka jazdy 16.05.08, 22:07
                      Jaka szkoła w Zabrzu jest najlepsza?
                    • ogromnypenis Re: 17.05.08, 20:13
                      jest ok, zdałem za 2 razem, ale moze dlatego, że jestem zdolny ;P
                    • Gość: S Re: Tadex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 21:16
                      nie idz do LOKu, wykupiłem tam 5 dodatkowych jazd,zapłaciłem i
                      niestety nie wyjeżdzilem tych godzin ponieważ - UWAGA !! -
                      instruktor nie miał czasu :( !!!!! tym samym stwierdziłem iż wogóle
                      nie przystąpię do egzaminu. Aktualnie czekam na kolejny termin,
                      żenada
                      • Gość: jacek Re: Tadex IP: *.scom.za.digi.pl 20.05.08, 08:14
                        nie miał czasu? to bulwersujące,podaj namiary Tego dupka.
                        • Gość: imili86 Lok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:38
                          Powiem tak co do Loku ja chodzilam tam 4 lata temu zdalam za pierwszym razem wtedy bylo ok...ale teraz moj brat poszedl do Loku bo myslalam ze jest dalej ok i co?? masakra niema tych w zasadzie instruktorow co byli jak ja chodzila i jak przychodzil i opowidal co tam sie dzieje ze wydzieraja sie itd to az sie zdziwilam no i sa wyniki takiego podchodzenia do kursanta biedaczysko zdaje juz 6 raz..takze nie polecam...
                          • Gość: jacek Re: Lok IP: *.scom.za.digi.pl 20.05.08, 17:41
                            o boże ,to tacy nerwowi,a kolega polecał mi LOK instruktor jak dobrze pamiętam kamiński
                            • Gość: imili86 Re: Lok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:33
                              no własnie o Pana Kamińskiego chodzi w szczególnosci..uwierz mi nie przebieral w srodkach...ja mialam Pana Kolende i jego zone ale niestety juz nie pracuja w tym osrodku...podobno wyjechali z kraju...kiedy brat sie spytał kiedy ma nastepna jazde po dokupieniu 5 godzin..on mu powiedzial ze mu nie powie..zamknal drzwi i szanowny Pan Kaminski odjechał sobie...potem pare razy nie odbieral telefonu od brata az w koncu laskawie odebral i z wielka laska powiedzial kiedy i na ktora..tak traktuja w loku kursantow...tez kiedys z reka na sercu bym polecila...teraz odradzam...jak poszlam z bratem go zapisac zeby pokazac gdzie to jest to szanowny kierownik na wstepie do nas a ty co przyzwoitke ze soba wozisz ze z siostra przyjechales..no sorki dla mnie to nie jest powazne
                            • ogromnypenis Re: Lok 20.05.08, 21:53
                              ja tez polecam
    • Gość: Elka Re: Prawo jazdy- Ważne ! IP: *.jota.za.digi.pl 24.05.08, 19:03
      A szkoła mająca biuro na ul. Wallek-Wallewskiego,a wykłady na ul.Park Hutniczy 3? Czy ktoś moze coś o niej powiedzieć? Ważne! Nie mam już za bardzo czasu na dokonanie wyboru, właściwie został mi tydzień, a nie wiem na co się zdecydować...Pomóżcie
      • Gość: ktos Re: Prawo jazdy- Ważne ! IP: *.scom.za.digi.pl 25.05.08, 11:11
        Idz tam, gdzie masz najblizej, jak bedzie źle to zawsze masz prawo zmienic OSK
    • mysia_buziaczek Re: Prawo jazdy 25.05.08, 09:32
      ??
    • Gość: Kaja Re: Prawo jazdy IP: *.stk.vectranet.pl 25.05.08, 10:45
      Ja polecam szkołę p.Bednarka.Właśnie on był moim instruktorem i
      bardzo miło wspominam te zajęcia,ma dobre podejście do
      kursantów,wszystko dokładnie wyjśnia,zajecia zawsze odbywały sie
      punktualnie.
    • ol_dzi Re: Prawo jazdy 25.05.08, 11:31
      NIE POLECAM szkoly (nie pamietam nazywy), ktora miesci sie przy 3 maja, na wysokosci VIPa (mniej wiecej na przeciwko, w bocznej uliczce). placyk maja na koperniku. instruktor z jazd i z placyku - skonczone chamy. "uczyli" mnie z zalozeniem: ty lepiej idz cos ugotowac, baby nie potrafia jezdzic. do tego dwuznaczne zachowania tego od jazd... mozna sie pozygac
      POLECAM pania Danusie. kiedys szkola nazywala sie PRIMUS, teraz sie podzielila: p. Danusia ma firme PRYMUS, w mikulczycach, gdzies obok duzych schodow, o ile sie nie myle. nie jestem pewna, bo bralam u niej dodatkowe lekcje, i zawsze umawialysmy sie tam, gdzie mi pasowalo (tel. do Danusi, o ile jeszcze aktualny 604600467). polecam, naprawde swietna babka, szczegolnie dla dziewczyn - naucza sie jezdzic bez sluchania o tym jak 'baby jezdza'. faktycznie dobrze uczy.
      druga firma, ktora powstala po podziale, to, o ile sie nie myle, PRIMUS BIS, prowadzona przez p. Leszka, gdzies przy de gaulle'a. czlowiek bardzo spokojny, opanowany, tez dobrze uczy.
    • Gość: marcin Re: Prawo jazdy IP: *.imag.com.pl 26.05.08, 15:12
      Witam.
      Mam pytanie na temat szkoly Rzewucki
      ma ktos jakies doswiadczenia, lub moglby wyrazic opinie.

pozdrawiam.
      • Gość: Ziuta Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 20:29
        Dołączam do pytania.
        • Gość: elvis Re: Prawo jazdy IP: *.scom.za.digi.pl 27.05.08, 20:40
          to idz na forum prawo jazdy, tutaj tylko pisza własciciele szkół
    • Gość: Boruc do Elki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:21
      ja mam pozytywne doświadczenia z Liskiem. Profesjonalne podejście i
      dobre przygotowanie do egzaminu państwowego.
      Dzisiaj mijałem ich samochód i o ile dobrze widziałem to w ramach
      kursu otrzymasz szkolenie na płycie poślizgowej
    • Gość: Elka Re: Prawo jazdy IP: *.jota.za.digi.pl 28.05.08, 22:34
      Dziękuję wszystkim za porady, juz wybrałam szkołę:)dzisiaj miałam pierwsze
      zajęcia:) Pozdrawiam wszystkich:)
      • mat.cz Re: Prawo jazdy 29.05.08, 10:41
        nie kazdy moze miec prwko ! bo moze się do tego nie nadawac !

ale w polsce kazdy musi miec prawko !

bardzo dobrze ze ich tak trzepią na egzaminach (powinny być w
        warunkach ,zimowych i letnich )

potem jezdzi taki głąb i nawet listka zielonego sobie nie przyklei
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka