Gość: Feniks Do czego predyspozycje? IP: 78.8.136.* 30.01.10, 09:42 Wierzę ci, bo za oszukiwanie ludzi dostajesz niezłą gratyfikację i jest ci obojętne, że z poczciwych ludzi robisz wała.Dla mine to jest chamstwo do entej potęgi i powinno być ścigane z urzędu.Sposób twojego postępowania jest charakteystyczny dla wyznawców oszołoma- wizjonera Donalda bez K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picu picu Re: wygrane firmy Profiss IP: 78.8.136.* 30.01.10, 09:51 Wszystko fajnie z małą poprawką, te garnki nie istnieją paręlat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefe Re: wygrane firmy Profiss IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 22:01 Zgadza się, nie istnieją parę lat, bo technologia, w której są wykonane została opracowana i jest udoskonalana od prawie 25 lat. Zatem zgadzam się, nie istnieją od paru tylko od parudziesięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PORSHE Re: wygrane firmy Profiss IP: 78.8.136.* 30.01.10, 10:00 Z tych garnków takie PORSHE jak z koziej d..y trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: wygrane firmy Profiss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 13:17 Żenujące są te wszystkie ochy i achy na temat przeciętnych garów od Profissu.Takie same kupię w każdym splepie i to 5 razy taniej.Ludzie nie róbcie z siebie idiotów bo takie pseudofirmy jak Profiss tylko na to czekają,one na Was żerują.Najlepsze jest,że próba opchnięcia tego badziewia rozpoczyna tak zwana ankieta na temat zdrowej żywności z pytaniem: Czy mam własny samochód? No bo przecież w przyszłym tygodniu zostanę zwyciężczynią kolacji i wycieczki.I czy na pewno tam dojadę? Śmich na sali.Życzę wszystkim więcej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 11:48 Tylko przedstawiciele tej firmy mają tak dobre zdanie o tych garach i sami się wypowiadają na tym forum.Wiem to od zaufanej osoby która pracowała w tej badziewnej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX__ Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 22:46 nie był to czasem K.B ? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: wygrane firmy Profiss 04.03.10, 20:33 Na wszystkie okazyjne promocje trzeba szczególnie uważać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorż Re: wygrane firmy Profiss IP: 89.25.148.* 07.04.10, 20:47 Inna firma - scenariusz ten sam! Parę tygodni temu ankieta, przedwczoraj telefon o wygranej. Tydzień w hotelu gdzieś tam, wręczenie nagrody podczas kolacji, na którą możemy zabrać nawet cztery dodatkowe osoby. Coś nam się nie spodobało - stare porzekadło, że nie ma nic za darmo uruchomiło czerwoną lampkę. Przeszukaliśmy net - okazało się, że firma specjalizuje się w sprzedazy bezpośredniej. Nie mamy ochoty iść na taką kolacyjkę. Sorry, ale trzeba mieć trochę szacunku dla siebie - albo nagroda, albo jednak b2b. Ciekawe te Wasze wpisy - zastanawiam się ILE jest w Polsce firm stosujących takie chwyty. Ta nasza też jest z Bielska-Białej (jakiś Euro Fit Trading) i też opychają gary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 19:51 Mnie spotkała również okazja cudownej wygranej,tylko w ankiecie brałam udział kilka miesięcy temu,dlatego od razu nie skojarzyłam,że to może być jakiś podstęp zwabiania potencjalnych klientów na prezentację,ponieważ nikt nie poinformował mnie o tym.Pani dzwoniła tydzień przed świętami,zwlekałam z "odebraniem nagrody",ponieważ byłam zajęta,umówiłam się na po świętach,no i pani dzisiaj zadzwoniła:)Po krótkiej rozmowie i ustaleniu terminu kolacji,zostałam zapytana z kim przyjdę,kiedy poinformowano mnie,że nie mogę zabrać dzieci(10 i 15 lat) i miła pani zaproponowała znajomych.W końcu ustaliliśmy,że przyjdę z mężem.Grzecznie się pożegnałam mówiąc,że ostatecznie potwierdzę to dzień przed kolacją.Tylko juz nic nie potwierdzę,bo po informacji,że nie mogę wziąć ze sobą dzieci zapaliło mi się w głowie czerwone światełko i zaczęłam szperać w necie i dzięki temu nie zostałam nabita w butelkę.Gdybym chciała kupić nowe garnki to skorzystałabym z oferty,ale gdyby mi ją uczciwie przedstawiono.Może faktycznie są dobre,ale posiadam od kilkunastu i kilku lat garnki zeptera i amc z których jestem zadowolona.Nie widzę na razie potrzeby ich zmiany,A jeśli chodzi o nagrody to jestem właścicielką firmy i sama w formie reklamy funduję nagrody,dlatego nie wydawało mi się to podejrzane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Rzeszów Re: wygrane firmy Profiss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.10, 13:03 Witam. Widzę że broni Pan firmy wiec jest Pan albo pracownikiem albo osobą zaprzyjaźnioną. Ja na tej "kolacji" byłem z żoną upewnić się że jest to to co myśleliśmy czyli reklama czegoś. Ma Pan rację ze nikt nikogo nie zmusza, lecz nie zgodzę sie z tym że wszystko jest fair gdyż przez telefon nie pada ani jedno słowo o jakiejkolwiek prezentacji czegokolwiek a tylko o wręczeniu nagrody którą wygrałem za wzięcie udziału w ankiecie. Na dobrą sprawę mogłem wejśc i po otrzymaniu nagrody wstać i wyjśc gdyż to mi obiecano ...otrzymałem i tyle... Druga sprawa...uważam że prowadzący i firma sama z siebie robi głupców i oszukuje się wierząc że to dobry sposób na sprzedaż. na prezentację tracą jakieś tam pieniądze na posiłek, na telefony do uczestników...wymagając jedynie zakupu garnków o wartości ok 1100 zł sztuka... Sory i z całym szacunkiem gdyż garnki są na prawdę dobre...ale wolałbym dołożyć 1000 zł i jechać na tydzień wakacji w egipcie żyjąc w luksusach niż dać 3500 za 3 oferowane garnki w zestawie. Nikt nie nosi w kieszeni ponad 3000 zł aby nagle je wydać na 3 garnki bo tak chce jakiś koles prowadzący to wszystko. Jeśli miałbym dzwonić z ankietą i wybierać ludzi to raczej zamożnych i ankietę bym zrobił pod tym kątem...więc totalny błąd marketingowy Można by jeszcze wiele minusów wypisać ale napiszę tylko jeden....gość prowadzący wykazał się pełnum nieprofesjonalizmem na koniec prezentacji obrażając się wielce i już chamsko odnosząc się do ludzi gdy Ci nie bardzo chcieli cokolwiek zamawiać. Wg mnie tym podkreślił całą atmosferę spotkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 18:32 UWIERZ MI MOGŁEŚ ZABRAĆ NAGRODĘ I WYJŚĆ ALE NIE ZROBIŁEŚ TEGO....... SMAKOWAŁ POSIŁEK GRATIS...... BURAKU. NACZYNIA MIAŁBYŚ NA 25 LAT, A EGIPT NA 10 DNI FRAJERZE:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy1965 kiep IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.11, 15:59 no,ty to jesteś prawdziwy burak i na dodatek cham bez ogłady. Tyle tylko ,że jak inne buraki wcale tego nie dostrzegasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wygrane firmy Profiss IP: *.broker.com.pl 13.09.11, 22:22 Pewnie to odpowiada debil prezenter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: wygrane firmy Profiss IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.11, 01:57 Pytanie do licznych przedstawicieli firmy Profiss , kamuflujących swoje wpisy na forum zachwaląjace garnki Voll i porównujące je do klasy S Mercedesów , zarówno na forum jak i także w czasie prezentacji: Dlaczego producent udziela tylko 2 letniej gwarancji ( standardowa gwarancja na wszystkie wyroby w UE- udzielana nawet na wyroby podrzędnych firm ) , na tak wspaniałą diamentową powłokę tych garnków i równie wspaniałe uchwyty, za taką cenę gwarancja powinna być co najmniej 10 letnia( nikt w UE nie zabrania udzielania dłuższych okresów gwarancyjnych na wyroby " klasy mercedes S ") Przedstawiciele firmy na pokazie zapewniają nas ustnie, że garnki posłużą bezawaryjnie o wiele dłużej, nawet 20 - 25 lat, czyli w przybliżeniu tyle, na ile jest gwarancja dna garnka, ale jest to czcze gadanie dla naiwniaków, ustne zapewnienia nie stanowią gwarancji prawnych, stanowią ja zapisy w umowie kupna . Producent garnków widocznie nie podziela ich zdania skoro na powłokę diamentową dał tylko 2 lata gwarancji , nie jest więc pewny trwałości tej wspaniałej diamentowej powłoki po upływie 2 lat eksploatacji. Gdyby był, w jego interesie było by eksponowanie dłuższego okresu gwarancji powłoki, podniosło by to walory garnka i przyczyniło się do większej sprzedaży, tak czynią producenci pewni wartości swojego wyrobu. Co klientowi po 25 letniej gwarancji na nieodkształcanie( równość) dna garnka , jeżeli po 2 lub kilku latach ta wspaniała powłoka diamentowa uszkodzi się na dnie i całej powierzchni wewnętrznej , a garnek straci swoje właściwości antyadhezyjne. Garnek taki niczym nie będzie lepszy od zwykłego garnka ze stali nierdzewnej, potrawy będą się w nim także przypalały, a za ten luksus antyadhezyjności każecie sobie płacić słone pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artex100 Re: wygrane firmy Profiss IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.12, 11:03 Frajer to Ty jesteś chciałbym Cię dopaść w swoje ręce dostał byś łomot taki, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: wygrane firmy Profiss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.10, 16:04 Za odpowiednią kasę reklamy podejmie się każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 19:22 A ja ostrzegam przed kupowaniem czegokolwiek.Identyczny blender w sklepie internetowym kosztuje 690 zł.U nich 1700.Wybieraja starych ludzi,mając nadzieję,że Ci nie umieją korzystać z internetu.W ten sposób wmawiają,że tylko oni dysponuję tym towarem i to tanio.Socjotechnika.Jedząc kolację vczujesz się lekko zobowiązany aby się odwdzięczyc.No i wmawiają jakim to jesteś VIPem jak kupisz taką drogą rzecz.Wstretne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:50 Również byłem na kolacji,Spotkanie w Kielcach (jedzenie w miarę dobre). Przyszedłem z nastawieniem, że nic za darmo nie dostanę i się nie pomyliłem. Garnki może dobre ale na pewno zbyt drogie. Zniżka 15 procent tylko w dniu spotkania dawała już bardzo dużo do myślenia a wczasy nad morzem u okonia wydają się być naciągane. Pani trochę za bardzo namawiała na zakup. Bardzo dziwna metoda dystrybucji a wystarczyłaby dobra reklama i uczciwy sposób sprzedaży a chętnych byłoby o wiele więcej bo produkt wygląda na porządny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: 195.56.140.* 30.04.10, 13:12 Dzień dobry, jestem zbulwersowany!!! Dokonaliśmy zakupu w firmie Profiss. Przed chwila dzwonila jakas kobieta i zaoferowala mi dowóz w połowie przyszłego tygodnia. Firma ZAGWARANTOWAŁA mi na umowie kupna dostawe do 10 dni! Ale to wyjdzie duzo wiecej. Ale nie mamy zamiaru tyle czekac! Wkoncu to drogie produkty. Jak powiedzielismy, ze rezygnujemy, bo firma nie wywiazuje sie z terminów to ta kobieta mi powiedziala, ze mam jeszcze do nich jakies pisma wysylac z odstapieniem czy coś. To paranoja!!! Oni nie wywiazują się z terminów i ja mam jeszcze coś pisać. Naprawdę myśleliśmy, ze bedziemy miec w domu fajny towar, spotkanie bylo fajne, osoba prowadząca bardzo miła. Ale to jest totalne lekceważenie ze strony firmy!!! , nie kompetentne osoby zarzadzaja tą firma!!! Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:10 Szanowny Panie KB .Nieuczciwy to jest Pan. Dzieki swojemu mataczeniu wyleciał Pan z firmy EUROFIT,następnie wyleciał Pan z firmy PROFISS,a takim zachowaniem straci Pan FIKCYJNĄ firmę VITANEXT. KTO CHCIAŁBY Z SZANOWNYM PANEM PRACOWAĆ? Chyba ci co Pana jeszcze nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.icpnet.pl 16.06.13, 11:53 Witam tutaj "nieuczciwy" KB. Nie wiem kto te wpisy umieszcza, ale wiem, że osoby, które ze mną współpracują pod warunkiem, że swoją pracę wykonują uczciwie i z zachowaniem zasad, których się uczą zarabiają bardzo dobrze. Nie rozumiem tylko tych, którzy tak piszą, ponieważ jeżeli ktoś partaczy pracę to nikt po prezentacji nie będzie wspominał, ze był to przysłowiowy pan Kowalski tylko firma Vitanext, a na to żaden szef sobie pozwolić nie może. Z tego tytułu niejeden pracę stracił. Natomiast proszę wytłumaczyć na forum, dlaczego firma, która się mnie pozbyła jedna jak i druga do dnia dzisiejszego zatrudnia handlowców, których ja wyszkoliłem i przez kilka lat czerpie z tego korzyści?! Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Na naszej stronie jest certyfikat, który wskazuje czarno na białym kto całą firmę wyszkolił. A teraz najlepsze jeżeli ten, który szkolił konkurencję pracuje dzisiaj w innej firmie, która posiada produkty o całą klasę lepsze, ponieważ są o połowę lżejsze, precyzyjniej wykonane i posiadają wieczystą gwarancję itd. będzie to dla poprzednich firm śmiertelne zagrożenie być lub nie być. Kto więc będzie umieszczał negatywne wpisy na forach?! Wiadomo, że konkurencja. Do osoby, która wpis umieściła. Proszę powiedzieć co można sądzić o szefie firmy, który „wyrzuca” swojego dyrektora regionu, który z handlowcami przez siebie wyszkolonymi w całym 2005 roku zajmuje 3 razy z kolei 1-sze i jeden raz 2-gie miejsce w rywalizacji regionów. Region, który prowadzę zajmuje 1-sze miejsce za cały rok 2005 wyprzedzając pozostałych obrotami kilkakrotnie. Sam pracując przy okazji jako handlowiec zająłem w firmie 2-gie miejsce otrzymując srebrną patelnię i będąc najlepszym handlowcem w regionie w kwartale. To jest tylko część osiągnięć, które można udowodnić. Ocenę pozostawiam czytającym! Mam te nagrody w Vitanexcie na honorowym miejscu. Serdecznie zapraszam. Ja uważam, że miejsce jest dla wszystkich na rynku, ponieważ to klient decyduje co chce kupić. Ja osobiście wbrew opiniom postronnych bardzo szanuję szefów konkurencyjnych firm, z którymi miałem okazję pracować i pomimo, że nasze drogi rozeszły się życzę wszystkiego najlepszego. KB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.opera-mini.net 20.05.14, 20:25 a dlaczego nie pozwala Pan swoim handlowcom noralnie odejść z pracy?dlaczego Pan ich zastrasza? co najmniej kilku ma nagrania z narad na których Pan to robi. dlaczego bezpodstawnie posądza Pan ich o pracę dla konkurencji? co o takim szefie mozna powiedzieć? jakie o nim mozna miec zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 21:40 Zgadzam się z wcześniejszą opinią mojego przedmówcy.Nie polecam nikomu pracy w firmie Profiss teraz występującej pod nazwą Profisstrade!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYOSZOŁOM Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.171.42.253.static.crowley.pl 19.05.10, 01:33 treść wpisu wskazuję na zaawansowany stopień niekontrolowanej egzaltacji z podcieniem paranoi. Proponuję wcisnąć kostkę lodu w ucho prawe i kostkę lodu w ucho lewe. Potem proszę mocno wysunąć język i mocno zacisnąć zęby. Wtedy pojawi się nowe źródło bólu, ale na pewno nie będzie to już mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss 24.05.10, 12:31 Oj! jaki dowcipny człowiek. Wsadź sam sobie długopis do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 21:15 A dlaczego w ucho? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss 05.08.10, 22:02 bo blisko mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Profiss = Eurofit Trading IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 17:18 o jakości garnków nie będę się wypowiadać ponieważ nie mam zamiaru dotrzeć na jutrzejszą kolację natomiast na temat formy "zaproszenia" owszem: Zadzwoniła do mnie moja mama z informacją że dostała telefon o wygranej: 7-dniowy pobyt w hotelu Miłówka a wcześniej uroczysta kolacja i odebranie wygranej. Mama co prawda nie skojarzyła tej konkretnej ankiety ale że z reguły nie odmawia ankieterom z badań rynku itd nie było to niemożliwe. Mimo wszystko było dość sceptycznie nastawiona na co dzwoniąca Pani reagowała " Ale dlaczego Pani się nie cieszy? taka super wygrana - tydzień w Miłówce za darmo!!!" Stanęło na tym że w przeddzień "uroczystej kolacji" zadzwoni potwierdzić. Dzwoni do mnie dzisiaj i mówi że sama już nie wie - wcześniej była mowa o odbiorze wygranej (te 7-dni w Miłówce) a teraz że jakaś prezentacja . Wzięła nr telefonu od gościa który dzwonił, więc dzwonię i pytam o jutrzejszy dzień. Tak tak - kolacja połączona z prezentacją 2,3 godziny, pytam na jaki temat - zdrowa żywność. Oczywiście od razu weszłam w neta i czytam własnie opinie - wszystko tak jak się spodziewałam :) A teraz słówko do przedstawicieli tej lub podobnych firm, którzy pewnie się przewijają przez to forum. Zdarzało się że bywałam na podobnych prezentacjach , na jednych coś kupiłam na innych nie. Ale jedyne czego nie znoszę to robienie z ludzi debili . A takim jest wydzwanianie z informacją o lipnej wygranej i "uroczystej kolacji z wręczeniem" która jest zwykłą prezentacją garów itp. I wkurza mnie fakt że starsze osoby chodzą po te "wygrane" ( bo nie mieści im się w głowie że ktoś moze tak perfidnie nabierać) i kupują te "produkty". Jasne, nikt im tego nie wciska, ale wszyscy wiemy na czym polegają takie spotkania a niektórym jest po prostu głupio że przyszli i najedli się a potem niczego nie kupią. Tylko że najtańsza jest patelnia za 400 zł. I takiego nieuczciwego żerowania po prostu nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Profiss = Eurofit Trading IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 23:08 Wszystko to przesada. Na tych prezentacjach pokazuję się jak można w tych naczyniach gotować, smażyć itd. Mówi się o wszystkich korzyściach płynących z używalności ich. Także tych zdrowotnych. A że takie są no to chyba nikt nie zaprzeczy. Inna sprawa to cena. Jednakowoż każdy kto decyduje się na zamówienie (na prezentacjach nie ma sprzedaży) zna cenę a przy zakupie ratalnym całkowity koszt. ZAKUP JEST DZIAŁANIEM ŚWIADOMYM. Prezenterzy to tacy sami ludzie jak wszyscy inni. Jest to ich najnormalniejsza praca. Forma zaproszenia dla jednych niewłaściwa inny odpowiada. Jeszcze nigdy tak nie było aby wszyscy byli zadowoleni. Mam te garnki i innych nie wprowadzę nigdy do mojej kuchni. Jeszcze raz cena-jestem emerytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Profiss = Eurofit Trading IP: *.play-internet.pl 06.10.12, 12:43 A więc proszę Pani jak najbardziej ma Pani prawo do wyrażania swojego zdania ale jakim prawem nie będąc na spotkaniu i nie znając firmy uznaje ich za oszustów czy naciągaczy?? Byłam na takiej kolacji z ich firmą i muszę przyznać że prezentacja mnie powaliła na kolana, profesjonalni przedstawiciele firmy, produkty po prostu rewelacyjne ,fakt moze nie kazdego stac na nie ale jezeli kogos na nie nie stac to czemu odrazu obrazac firme za to?? kolacja nie byla niczym zobowiazujaca (moze troszke za dlugo trwal pokaz) a czeku tez odbierac nie trzeba jesli sie nie chce. do niczego nie zmuszaja a atmosfera byla mila, kupilam nawet robota i nie zaluje tej decyzji. wiec przykro mi ze ludzie wsadzaja do jednego worka wszystkie tego typu prezentacje i pokazy bo akurat w tej sprawie się zupełnie nie zgodzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re..odp IP: *.promax.media.pl 20.02.14, 21:30 Nastepnym razem zanim sie pani wypowie prosze pojsc i sprawdzic.A co do gosci to ja mam akurat 37 lat i nie jestem staruszka. Pozostali goscie tez byli przed 50 wiec nie mozna mowic tu o naciaganiu starszych ludzi.Kolacja bardzo smaczna ,prezetacja bardzo mila i dokladna i nikt nikogo do niczego nie zmuszal.Po co ludzie pisza takie bzdury skoro tam nie byli.Ja kupilam sobie garnek i patelnie i moja rodzina wkoncu zdrowo sie odrzywia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: nieuczciwosc ze strony firmy Profiss 14.05.10, 18:55 Napisał dystrybutor naczyń. Kiepska reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wygrane firmy Profiss IP: 213.134.190.* 24.07.10, 10:14 coz za subtelna wypowiedz. wstyd!!!!!!pani uprzejma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Profiss = Eurofit Trading IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:22 PROFISS TO firma która oszukuje i naciąga ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czikita Re: wygrane firmy Profiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 19:40 Nie polecam tego odkurzacza! Kup normalny sprzęt za rozsądna cenę w pobliskim sklepie AGD. Więcej na tym zyskasz. Te "pokazowe" odkurzacze są beznadziejne i na pewno niejedna osoba sie ze mną zgodzi ;) Owocnych poszukiwań! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Profiss = Eurofit Trading 07.09.10, 20:58 ile kosztuje taki zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: wygrane firmy Profiss IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.09.10, 17:03 Polecam Rainbow ma takie obrotowe trzepaczki , ktore wymiatają siersc i inne farfluchy z dywanow , kanap i materacy. . W zestawie są dwie , mala i duza,.. troche kosztuje ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: wygrane firmy Profiss 16.09.10, 10:40 hmmm skąd wiedzialam, że właśnie taka będzie odpowiedź na to pytanie... zdaje się że ten wątek stał się czołowym wątkiem przedstawicieli handlowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Oszukany klient IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.10, 19:20 Dlaczego firma Profiss sugeruje, że sprzedaje naczynia szwajcarskie a tak naprawdę są to naczynia niemieckiej firmy Wool?? Bo są 3-krotnie tańsze w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Oszukany klient IP: 213.76.166.* 07.01.11, 11:25 Szwajcaria je tylko malowała.Woll kupuje korpusy i już maluje sam naczynia szłu nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1b2b3c Re: Oszukany klient IP: *.stk.vectranet.pl 07.01.11, 12:45 Kto ci płaci za wypisywanie tej informacji w koło Macieju? A........już wiem. Konkurencja. Warto chociaż klepać w klawiaturę bez końca, tak żeby post był stale widoczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wygrane firmy Profiss IP: *.eimperium.pl 13.10.10, 21:06 Garnki prezentowane przez firme profiss - to w rzeczywistości garnki firmy WOLL - to je widac w TV i to w nich gotuje Ewa Wachowicz i Makłowski. Ich cena jest ok 5-6 razy nizsza niż super jedyna i niepowtarzalna oferta w czasie pokazu. To zwykłe oszustwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Odkurzacz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.10.10, 16:24 Nie bedę się bardzo rozpisywać. Odsyłam na stronę: www.variovac-polska.pl/go.live.php Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Prezentacja pościeli 10.11.10, 20:33 ciekawe czy bylaby równie zadowolona gdyby wiedziała ile ta pościel kosztowała, szczególnie że można kupić pościel o podobnej lub takiej samej jakości dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
anatol81 Re: wygrane firmy Profiss 03.12.10, 10:18 No nie...Mam to samo i jest mi głupio, bo namówiłem rodzinę, a oni grzecznie nie robili mi wymówek, bo widzieli, z jaką radością zapraszam ich na wygraną kolację. Jechaliśmy taksówką, jak na święto! Kasa i czas. W czasie rozmowy telefonicznej zapraszającej na kolację nie padło ani jedno słowo o prezentacji. Teraz pytanie odnośnie pobytu w kurorcie - czy aby to nie jest zobowiązanie i czy nie MUSZĘ wykorzystać tej nagrody? Podpisałem coś, że odebrałem czek. Jeszcze jedno- kolacja do .... jedno danie, zresztą nie pierwszej świeżości, bez kawy ani herbaty w mroźny dzień... Gary- owszem niezłe, nawet doskonałe, ale sposób przyciągania klientów jest skandaliczny. Jeszcze kazali podać kilka nazwisk- ciekawe, pewnie wszyscy wygrają tę nagrodę. Ciekawe, czy można to nazwać oszustwem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: wygrane firmy Profiss IP: 217.153.162.* 17.12.10, 21:02 Właśnie rodzice wrócili z pokazu i kolacji. Kolacja udana, ale sęk w tym, że dostali zaproszenie na kolację w celu przekazania nagrody. Nie było informacji, że łączy się to z pokazem. Poza tym nagroda to "darmowy" pobyt w wybranym miejscu, pod warunkiem, że zdeklarujesz się płacić za wyżywienie 54zł. dziennie od osoby. PS: Naczynia są naprawdę dobre, ale chwyt marketingowy niezbyt przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wygrane firmy Profiss IP: 213.76.166.* 07.01.11, 10:39 Firma profis kupuje w firmie woll od lat i taka jest prawda pokrywki są do wyboru więc kupują jakie chcą garnki zdradzają rączki odpinane i nic to wogóle nie ma do czynienia z mercedesem poprostu zmiana pigmentu w firmie woll. pytanie-Firma woll maluje naczynia już sama odkąd posiada malarnie a nie jak do tej pory swiss diamond oni mieli patent na farbe z tzw diamentem firma woll takiego patentu nie posiada więc dlaczego głośno mówią o diamencie??????????????????????? naczynia są tytanowe jak inne i takie same jak na internecie na sprzedaż nic inaczej prosze mi wierzyć.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek, Kraków Re: wygrane firmy Profiss IP: 178.56.40.* 09.01.11, 21:13 Witam serdecznie. Dwa lata temu kupiłe tytanowe naczynia. Po jakims czasie zaczely sie pewne problemy z powloka. Kilka msc temu kupilem na probe 2 naczynia Diamond'S Best w firmie Profiss. Jak narazie sprawuja sie doskonale i nie mam zadnych zastrzezen. Moim zdaniem jednak jest roznia w naczyniach tytanowch, a diamentowych. Wiem, bo mam oba typy naczyn. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wygrane firmy Profiss IP: 213.76.166.* 07.01.11, 10:46 ha ha ha dobre. Firma profis kupuje w firmie woll od lat i taka jest prawda pokrywki są do wyboru więc kupują jakie chcą garnki zdradzają rączki odpinane i nic to wogóle nie ma do czynienia z mercedesem poprostu zmiana pigmentu w firmie woll. pytanie-Firma woll maluje naczynia już sama odkąd posiada malarnie a nie jak do tej pory swiss diamond oni mieli patent na farbe z tzw diamentem firma woll takiego patentu nie posiada więc dlaczego głośno mówią o diamencie??????????????????????? naczynia są tytanowe jak inne i takie same jak na internecie na sprzedaż nic inaczej prosze mi wierzyć.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina k. Re: wygrane firmy Profiss IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.01.11, 20:30 Polecam firmę coconti, ceny nie są niskie, ale produkty są tego warte. Ja mam tę pościel kaszmirową. Rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryska76 Re: wygrane firmy Profiss IP: *.centertel.pl 16.01.11, 21:11 Potwierdzam! Posciel firmy coconti jest bardzo dobra i przyjemna. Mam ja od klilku lat i Nasze dzieci bardzo dobrze w niej spia, mimo, ze maja alergie. Tak wiec moge polecic ta firme z czystym sumieniem, mimo, ze do najtanszych nie nalezy. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: wygrane firmy Profiss IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.01.11, 18:35 Co to za czasy??? Teraz co drugi człowiek to alergik!!! Ja tam prefeuję tradycyjną, puchowa kołdrę, a nie tam jakieś wielblądy czy inne. Odpowiedz Link Zgłoś