Gość: katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 19:13 Brak słów. Co za głupota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anai Dokładnie to samo pamyślałem oglądając dziennik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:24 Żyjemy w nienormalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
koniak96 Re: Agata Mróz świętą !!!!???? Szlag mnie trafi 10.06.08, 23:04 Jaja sobie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 07:57 Kler już nie wie co robi! Nie dość że chodzą w "sukinkach", to jeszcze wymyślają na nieszczęściu rodzinnym upiec pieczeń dla siebie! Agata chciała spełnić się jako matka i nie przyjmowała relacji lekarzy, którzy w naukowy sposób ostrzegali ją o możliwości dla niej ciężkich powikłań! Agata w tym czasie była osobą chorą, i jako taka mogła mieć niedomaganie trzeżwego myślenia. Gdyby było inaczej, to nie skazywała by dziecka na sieroctwo od samej kołyski, bo prawdziwa miłość nie opiera się na sieroctwie maluśkich. Teraz dziecko może żyć z poczuciem winy za smierć matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 13:08 Ale na razie dziecko żyje. Bredzicie niesamowicie. Uszanujcie pamięć Agaty jakoś, najlepiej milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 15:24 Kto i w czym wg Ciebie Aniu bredzi? Mnie osobiście szkoda jest Agaty. Pozostał żal,smutek i tęsknota za nią. Ale żeby robić Ją błogosławioną? W imię czego? Za to, że poświęciła swoje młode życie by zostać matką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.08, 17:17 No jednak poświęciła swoje życie a przynajmniej podjęła takie ryzyko. Takie postępowanie wzbudza we mnie głęboki szacunek i to wszystko jedno jak bym się osobiście zachował i jakie mam poglądy na aborcję. Z ludzkiego punktu widzenia to godne podziwu. Ale zgadzam się z Anią. szacunku nie wyraża się złymi emocjami, szczególnie w takim momencie. Możemy dyskutować ale róbmy to w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: jaja!!!! 11.07.08, 08:47 Gość portalu: realistka napisał(a): > Kto i w czym wg Ciebie Aniu bredzi? > Mnie osobiście szkoda jest Agaty. Pozostał żal,smutek i tęsknota za > nią serio mówisz? tęsknisz za nią? a to jakas Twoja krewna była? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 12.06.08, 14:33 typowe wyznanie polskiego katolika . no może bardziej typowe by było "kur.. odwalcie sie od wiary" .brawo katoliczka666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: jaja!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 14:58 A co, masz na wiarę wyłączność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaja!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 16.06.08, 18:24 katoliczka666 prowokuje, z wiarą nie ma nic wspólnego, może tylko z ciemnogrodem Radia Ojca Dyrektora. Agata nie żyje, dajcie jej święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabusia Re: Agata Mróz świętą !!!!???? Szlag mnie trafi IP: *.3s.pl 11.07.08, 08:52 Mnie tez trafi!!co za głupoty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś