Dodaj do ulubionych

MAM NOWE TEMATY!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 12:06
1aborcja
2związki homoseksualne

też sie wszyscy znają jak na seksie trupach i handlu

A CO?

PS.wychodzę na przeciw zapotrzebowaniu forumowiczów na nowe nienudne tematy
ale wybaczcie że poza propozycją głosu nie zabiorę
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • busstop Re: MAM NOWE TEMATY!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.03, 12:54
      bardzo ciekawe tematy :-)

szczególnie ich połączenie: aborcja w związkach homoseksualnych

pozdr.
    • Gość: Elżbieta Adach To są tematy.... IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 20.10.03, 14:19
      ... rządzących, a Pani je podchwyciła?
      Pani Iwono źle jest żyć w kraju gdzie ludzie nie mają poczucia humoru.- ale
      jeszcze bardziej źle żyje się w kraju, gdzie DO PRZEŻYCIA POTRZEBNE JEST
      POCZUCIE HUMORU!!!
      Serdecznie pozdrawiam E.A.
      Wiadomość dla busstopa: dziękuję za pocztę, sprawy w toku.
      • busstop Samo zycie funduje ogromną ilość "nowych tematów" 20.10.03, 15:07
        Pani Elżbieto!

Dziękuję i cieszę się, że "machina" ruszyła. Oby tylko "kręciła się" w dobrym
        kierunku.

Pozdrawiam,

Przystanek

P.S. Dziwią mnie reakcje ludzi, którzy nieraz na forum krzyczą, że sprawy w
        Zabrzu idą w złym kierunku, albo conajlepiej stoją w miejscu i nic się nie
        zmienia na lepsze, a potem - gdy znajduje się ktoś jak Pani, komu jeszcze chce
        się coś zmianiać na lepsze - piszą o szukaniu zadry itp. Bo najłatwiej siedzieć
        z boku, nic nie robić i "powyzywać" wszytkich wokoło. Czy to właśnie nie jest
        szukaniem zadry?
        • Gość: Elżbieta Adach Samo życie. IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 20.10.03, 23:24
          Do Busstopa: malkontentów ci u nas dostatek... niegodziwców i zawistników
          również. NIC TO, jak mawiał Pan Wołodyjowski i RÓBMY SWOJE, jak śpiewa
          Wojciech Młynarski - mnie tak łatwo nie da się zniechęcić!
          Serdecznie pozdrawiam E.A.
    • Gość: Paweł Re: MAM NOWE TEMATY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.94.* 20.10.03, 15:00
      Aborcja TAK
      Związki homoseksualne TAK (bez możliwości adopcji)
      I po tematach!
    • Gość: mario2 Re: MAM NOWE TEMATY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.7.150.* 20.10.03, 21:34
      Gość portalu: czarna owca napisał(a):

> 1aborcja

*** nie chce sie wypowiadac, bo musialbym uzyc kilkunastu nieprzyzwoitych slow !

> 2związki homoseksualne

*** szczegolnie w Zabrzu powinny byc zalegalizowane zwiazki homosexualistow
      plci meskiej- im latwiej bedzie zwiazac koniec z koncem :O)
      >
      • foxal Re: MAM NOWE TEMATY!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.03, 00:04
        > Gość portalu: czarna owca napisał(a):
        >
        > > 1aborcja i zwiazki homoseksualne<

Mnie sie wydaje, ze "czarna owca" ? zle te sprawy widzi, bo zamiast zabraniac
        aborcji lub popierac aborcje, nalezy poszukiwac rozwiazan jak jej uniknac lub
        jej zapobiegac. Unikanie i zapobieganie jest obecnie mozliwe przez
        uswiadamianie mlodziezy w odpowiednim wieku w szkolach, wychodzac z zalozenia,
        ze wszystko co ludzkie, nie jest nam obce. Nalezy leczyc przyczyny a nie ich
        skutki.

Jesli chodzi o ten drugi temat, to nie jest on wcale zastepczy dla tych,ktorych
        to bezposrednio dotyczy. Co nalezy ewentualnie poruszac to ich legalizacja, bo
        jakies tam zwiazki juz oni miedzy soba maja, szukaja tylko rozwiazan
        powszechnie i legalnie uznanych w kraju. Sa jednak instytucje, ktore maja
        zdecydowany poglad na ten temat, jako ze same wiedza, ze ich wyglad w lustrze
        nie jest podobny do tego jaki innym oferuja juz od wiekow.

Sugeruje, aby ta czarna owca dobrze sobie przemyslala te swoje czarne mysli i
        pochwalila sie wynikiem tych przemyslen.

Powodzenia, bo myslenie ma kolosalna przyszlosc.
        • Gość: platon tematy zastępcze......... IP: *.matrix.zabrze.pl 25.10.03, 18:56
          jasne Pani Iwono,zawsze podziwiałem pani polityczna intuicje
          Ta pani ironia jest bardzo na miejscu. Ten tonący brzydko się chwyta,
          tylko ze tych którzy coś wiedzą zawsze za mało do pieczenia chleba

• Gość: Stanisław Sidor Boże, co się z Wami dzieje? IP: *.clan.pl 26.10.03, 01:15
            Jeden powie coś głupiego, drugi nie chce być gorszy a ten trzeci udaje, że też
            jest mądry. Rozkręca się dyskusja o niczym, wraca atawizm obrzucania się
            odpadami i powszechne zadowolenie, że nazdałem wszystkim pozostałym.
            Lewicowiec wyzwał kogoś od radiomaryjców, katolik zwymyślał bliźniego komucha,
            ślązak nazdał gorolowi, bogaty nazdepnął biedaka, mocny dobił menela. Jeżeli
            tu przychodzicie, to mówcie o CZYMŚ. Naprawdę niewiele czytelnika obchodzi, że
            anonim ma anonimowego wroga albo że stawia fałszywą diagnozę opartą na
            prymitywnych przesłankach. Wydawało mi się, że brak identyfikatora nie jest
            barierą, bo rozmawiamy o problemach. Jednak pojawienie się nowej fali
            zakamuflowanych bezrozumnych wyjców uniemożliwia normalną zwyczajną rozmowę
            między ludźmi. Może to źle rozumiem, wybaczcie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka