Dodaj do ulubionych

Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylecieli

IP: 212.244.32.* 19.11.03, 19:56
Gratulacje dla Gerlicha, na polecenie Góry wywalił Panią Brygide Kaczmarczyk
i Piotra Kaczmarczyka z ZISU.
To że ta para wyciągała ok. 6500zł. to jedna sprawa a to że właśnie Gtv
istnieje dzxięki pani brygidzie to druga sprawa.
Gratulacje były by zasadne gdyby nie fakt, że miejsce Pani Brygidy zajeła
ruda (z dwoma cyckami) Grażyna Herich czytaj pogotowie seksualne "Góry i tych
od Góry"
Czas przybliżyć sylwetkę a w zasadzie powinien to zrobić osobisty lekarz
Herichowej, psychiatra u którego się leczy.
Można powiedzieć krótko:
- wywalili ją z regionalnej trójki, w zasadzie zrobił to jej były mąż
który odebrał jej prawa rodzicielskie, za nadużywanie wódy,oraz puszczalstwo.

Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 21:58
      Brawo panie Góra, rób Pan tak dalej, i wprowadzaj Pan pijaków do instytucji
      budżetowej. Niech Pan przypomni społeczeństwu Zabrza za co pan wyleciał z z
      Urzędu - za WÓDĘ, czy nie było tak.
      • Gość: x Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.za.digi.pl 20.11.03, 09:37
        Opamietajcie sie!!!ZIS to ludzie, ktorzy maja uczucia i NERWY!!!!, a ten kto to
        wypisuje jest totalnie wykrecony z wszelkich zasad moralnych i etycznych!!!!
        Brawo
        • Gość: XXX Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 20:51
          Może ktoś by spojrzał inaczej... Kaczmarczyk ledwo skończyła średnia szkołę, a
          jej syn nie reprezentuje sobą niczego więcej. Tłuste włosy, buta i arogancja
          to ich znaki rozpoznawcze. Wstyd mi, że takie osoby pracują w ZISie i mam
          nadzieję, że naprawdę w końcu ktoś zmądrzeje i ich stamtąd wypieprzy. Oby
          szybko!!!
        • weronika.p Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec 20.11.03, 21:05
          Pani Grażyna przynajmniej studia skończyła i pracowała w telewizji, bo o GTV
          powiedzieć nie można, że to telewizja... To folwark Kaczmarczykowej i jej
          synalka. Niezmiernie się ciesze, że wylecieli, oby jak najdalej od Zabrza.
          Bawcie się dobrze w innej galaktyce, bo już nie mogłam na was patrzeć. A do
          tłustych włosów, arogancji i buty dodam jeszcze najniższy z możliwych iliraz
          inteligencji i obrzydliwe poczucie własnej wyższości nad innymi. Niech się
          pani trzyma, pani Grażyno! Może to Kaczmarczykowie umieścili taką informację
          na forum, może dyrektor ZIS-u zobaczył wreszice,że oni nic nie potrafią, a
          pracują tam przez zasiedzenie... Chciaż, nie, nie sądzę, żeby wpaść na taki
          pomysł trzeba mieć choc trochę inteligencji i sprytu...
    • Gość: aleks Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 18:05
      ciekawe, czy to prawda. Widziałem niedawno Brydzie z kamerą i synalkiem. widok
      to dość przykry. Jak to możliwe, że reprezentują oni firmę samorzadową. Mam
      nadzieję, że wreszcie naszą kablówką zajmą się profesjonaliści, tacy jak
      Grażyna Herich, osoba z ogromnym dorobkiem w telewziju publicznej. Podobno
      miała problemy z alkocholem, ale to przecież przeszłość. Codziennie od lat
      oglądamy ją w telewizji i gołym okiem widać, że wspaniale funkcjonuje.
      • Gość: amatorka23 Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 22.11.03, 13:51
        Pani Grażyno!
        Skoro pani problem alkoholowy jest przesłością, to pani profesjonalizm również.
        Resztę profesjnolistów pominę milczeniem. Śmiechu warte
        • Gość: HugoBoss Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 22.11.03, 14:19
          Czy w Zabrzu brakuje salonów fryzjerskich ???
      • Gość: aleksandra Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: 212.244.32.* 23.11.03, 20:46
        Aleks, jaki dorobek? O czym ty gadasz? Pani G.H. zdania sklecić nie umie.
        Przeanalizuj wywiady, tematy, pytania. Pomijając wódę i to kurewstwo, to
        właśnie za brak umiejętności i tumiwisizm ją wywalili. Dzięki niej teraz w
        zabrzańskiej tv nie ma normalnych tematów dziennikarskich. A znam wielu, co jak
        widzą jej gębę, nawet nie zmieniają kanału, ale po prostu wyłączają telewizję.
    • Gość: WoW Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 25.11.03, 19:17
      i to się nadaje do prasy.......
      • Gość: widz Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: 212.244.32.* 12.12.03, 18:41
        I co widzimy w wykonaniu pani specjalistki Grażyny Herich? Gadające głowy i
        zero tematów. Chciała sobie radzić sama, inni okazali się niepotrzebni. Efekty
        widać jak na dłoni. O tym, co w Zabrzu, dowiesz się z gazet. Herich też się z
        nich dowiaduje. Bomba-dziennikarz!
        • Gość: *****CÓRECZKA***** Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.01.04, 22:34
          nIE CHCE MI SIĘ PISAĆ DO TAK ŻAŁOSNYCH I BEZNADZIEJNYCH OSÓB.
          powiem wam tylko jedno gówno moją mame obchodzi co tu piszecie bo jakoś my
          jesteśmy bardzo szczęśliwi i mamy wszystko a wy nic niemacie pewnie mieszkacie
          w jednej nie dogrzanej komórce.Niech ta osoba co to napisała się odaży i poda
          swoje imie albo napisze do mnie osobiście coś o mojej rodzinie a tylko
          oszczegam że ja nie jestem taka dobra i spokojna jak moja matka......
          JESZCZE JEDNO SŁOWO A SIĘ OSOBIŚCIE DOWIEM KTÓ TO PISAŁ I JA BYM SIĘ BAŁA NA
          WASZYM MIEJSCU
          NAPISZ ***** karah@op.pl
    • Gość: emil7 Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:17
      Droga IP.212.244.32, czyli inaczej Szanowna pani Brygido. Daj pani spokój, to
      już jest niesmaczne. Gołym okiem widać, że wszystko pochodzi z jednego konta
      internetowego. Cóż nie lubi pani, Grażynki, ja też za nią nie przepadam, ale
      różnicę poziomu telewizji w jej i pani wykonaniu widać. Szczególnie, że dopiero
      zaczyna. Z tego co wiem, w grudniu trzeba było ograniczyć koszty, bo zadłużyła
      pani firmę kiatastrofalnie. Od stycznie zacznie się budowa nowego oblicza
      Programu. Zapraszam do oglądania. A swoją drogą, jak zdrówko?
      • Gość: luiza Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 19:56
        SZANOWNI PAŃSTWO.
        SZEDŁ WIELBŁAD PRZEZ PUSTYNIĘ I ZOBACZYŁ ŻRÓDEŁKO, CZYSTE Z WODĄ AKURAT DO
        PICIA.
        SCHYLIŁ SIĘ, BYŁ SPRAGNIONY, LEDWO STAŁ NA NOGACH, ZOBACZYŁ GERLICHA I SIĘ
        WYŻYGAŁ.
        JUŻ NIKT MASZERUJĄC PO PUSTYNI NIE CHCE SPOTKAĆ GERLICHA.
        • Gość: luiza Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 20:07
          DROGI EMILU .
          OBSERWUJĘ BACZNIE TO CO SIĘ DZIEJE W OKOŁO ZISU.
          POWIADASZ ŻE MA PROBLEMY FINANSOWE, A KIEDY NIE MIAŁ.
          SKORO JESTEŚ TAK WTAJEMNICZONY W SPRAWY GERLICH HERICHOWA PĄCZKOWSKI
          LEWANDOWSKI KONTRA BREGIDA TO POWIEDZ MI DLACZEGO ZIS ZWOLNIŁ DZIENNIKARZY,
          KTÓRZY ROBILI DOBRA ROBOTĘ PONOĆ Z POWODÓW FINANSOWYCH,
          DLACZEGO WERBUJE SIĘ NOWYCH.
          DLA STARYCH NIE BYŁO A SKAD BEDZIE DLA NOWYCH.
          MORZE Z ODSETEK NIEWYPŁACONYCH WYPŁAT STARYCH KTÓRE ZIS ZAINWESTOWAŁ NP. W
          AKCJE ALE JAKIE.
        • Gość: LUIZA Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 20:18
          wracając do tematu zisu herichowa tak naprawdę nie potrafi zapełnić 30 minut
          programu a ty mówisz o nowej ramówce.
          jestes jak zwykle dobrze poinformowany.
          tak na prawde to herichowa nie wie jaki jutro będzie dzień bo z pewnością jej
          juz odszedł wraz tvp 3.
          proponuje załozyć jeszcze jedne okulary, bo jeśli mówisz że jest poprawa, to
          chyba myslisz o powolnym skręcaniu na prawą stronę zisu.
          jeśli gołubowicz jest ślepy i patrzy tylko na jedna stronę medalu, to już jego
          nieporadnego sprawa, ale tobie nie chciałbym wkrótce napisać:
          MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG. TERAZ CZŁUJ MAKSELONA PRÓG
    • Gość: emil Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 22:26
      Sprawa zatrudniania nowych ludzi w ZIS-ie w obliczu obecnych trudności
      finnasowych jest dość prosta. Każdy, kto zna zasady finansowania jednostek
      budżetowych o nich wie. Frima ma długi dzisiaj, bo rok musi zamknąć
      zbilansowaniem wpływów i wydatków. Jeśli zadłużyła się w np. sierpniu i
      wrześniu, musi to oddać w listopadzie i grudniu. Proste. Od nowego roku mogą
      powrócić dawni współpracownicy, bo rozpoczyna się nowe planowanie i nowe
      założenia finansowe. Ktoś ogłosił casting, co nie znczy, że nie moga w nim
      wystartować osoby kiedyś już współpracujące z ZIS. Jeśli będą najlepsze, a
      przecież mają atut - doświadczenie, to z pewnością będą mogły nadal pokazywać
      ile potrafią.
      • Gość: x Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: 212.244.32.* 18.12.03, 18:45
        pytanie tylko, czy zechcą
        nie są idiotami, panie Gerlich
    • Gość: Obserwator Re: Brygida Kaczmarczyk i Piotr Kaczmarczyk wylec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:24
      ZABRZANIE, OBUDŹCIE SIĘ!!! Czy nie ma żadnego radnego któryby postawił wniosek
      o rozwiazanie ZIS-u i niemarnowanie pięniędzy podatników.W normalnym kraju
      takimi rzeczami zajmuja się prywatne niezależne media.Zobaczcie co sie stało
      m.in.dzięki TV SILESIA i Trybunie Sląskiej w Tarnowskich Górach z już starym
      Zarządem powiatu tarnogórskiego -jest NOWY!!!i to bez wyciągania od nas
      pieniędzy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka