daryja04 09.10.04, 00:44 Moze zna ktos jakies strony internetowe pomocne w nauce farsi? Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szirin-javaheri Re: Nauka farsi 12.10.04, 05:58 Na tej stronie jest 20 lekcji dla pocztakujacych - w formacie PDF - po ang. www.iles.umn.edu/faculty/bashiri/Lessons%20folder/PfBindex.html Odpowiedz Link
daryja04 Re: Nauka farsi 12.10.04, 17:25 Dzieki wielkie. Mam nadzieje ze wreszcie sie czegos naucze.Chociaz jakichs podstaw. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kurush Re: Nauka farsi 14.02.05, 16:26 Szukaj poprzez p2p "PIMSLEUR FARSI" - świetna nauka mówionego farsi, 10 lekcji. Odpowiedz Link
shirina Re: Nauka farsi 26.02.05, 21:16 Dla osob chcacych zglebic tajniki jezyka, polecam metode Assimil. Nie wiem, czy jest ona dostepna w Polsce, sama korzystam z wydawnictwa francuskiego. Sklada sie ona z ksiazki zawierajacej 86 lekcji, podrecznika do gramatyki i 4 Cd do cwiczn fonetycznych. Moj maz Iranczyk stwiedzil, ze metoda jest bardzo dobra, wiec mam nadzieje, ze wkrotce bede mogla chociaz troche rozmawiac w jego jezyku. Osoby znajace francuski odsylam tez na strone www. anamnese.fr/parsi/ lub strone www.freelang.com/dictionnaire/iranien. Odpowiedz Link