kicior99 06.03.06, 13:25 Dzis rano Michal zakazal mi sluchania Moniki Olejnik i wlaczyl jakas skretyniala doktor Quinn. Od tej pory panuje dzika awantura bo on mysli ze wszystko mu wolno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Zakaz Olejnik 06.03.06, 13:32 PS Doktor Quinn nie zna sie niestety na polityce i stad ten bol!!! Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Zakaz Olejnik 06.03.06, 15:54 Michał kogo jak kogo ale wywiadów Moniki Olejnik warto posłuchac .Świetnie sobie radzi swoim cietym językiem z politykami róznego autoramentu.Pamiętam ją jeszcze z dawnych czasów z trójkowego radia. Odpowiedz Link
pluskat Re: Zakaz Olejnik 07.03.06, 11:13 Wypraw go do Polski, a caly telewizor dla Ciebie! :) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Zakaz Olejnik 07.03.06, 13:27 ale tam sie tylko kuca jeden z drugim ktury ma z nich wieksza racie nienawidze tego polskiego cyrku czyli tych baranow z rzadu bo to jest tylko ubijanie piany a w polsce jest coraz gozej o zgrozo a ja do tego kraju musze wrucic niestety nauczyc sie jezyka angileskiego tylko poto tam jadade MUUUUUU!!!!! Zapraszam do mnie! Odpowiedz Link