kruwsko66 05.10.06, 11:10 nowymi wyborami reka w góre bo ja mam dosc zaduw kaczek i jestem za nowymi wyborami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: kto jest za 05.10.06, 11:21 Absolutnie jestem przeciwna ,bo wejdziemy w swoisty pat i wyjdzie to samo.Głosowałam wprawdzie na Tuska i Po,ale przestałam już wierzyc wszystkim politykom.A rządy Kaczyńskich powinny byc 17 lat temu.Wtedy miałyby swój sens.Ale może lepiej pózno niż wcale zrobic porządek. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kto jest za 05.10.06, 11:31 nie zgadzam sie. Gorzej jak teraz byc nie moze. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kto jest za 05.10.06, 11:35 Ajak sądzisz kto zwycięży tym razem?przede wszystkim będzie bardzo mała frekwencja i taka to będzie wola narodu.Przecież może wyjść na to samoi tylko obecni utwierdzą sie w przekonaniu ,ze dobrze rządzą. Odpowiedz Link
pluskat Re: kto jest za 06.10.06, 00:16 nie powinnam sie wypowiadac, bo slabo sledze wydarzenia w Polsce, ale bylabym tego samego zdania, co Mikan. Odpowiedz Link
ma.lady Re: kto jest za 07.10.06, 10:45 ja to się już nie dziwię małej frekwencji, bo mi też już ta cała polityka zbrzydła...ale Pis jak najbardziej powinno zastasować się do swego motta: "spadaj dziadu"...;) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kto jest za 07.10.06, 17:09 platworma ma 36 procent a pis 20 procent liczby muwia za siebie dzisaj ogladalem te manifestacje pis teraz za chiny ludowe nie oda stolków zreszta na platforma miala 11 tys ludzia pis tylko 8 tys Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kto jest za 07.10.06, 18:50 Sondy przedwyborcze nie są miarodajne.Przekonaliśmy się o tym w zeszlym roku.Prowadziła PO i Tusk a zwyciężyło PiS i Kaczyński. Odpowiedz Link
pluskat Re: kto jest za 08.10.06, 09:52 Marzy mi się, że politycy po prostu ze wszystkich sil pracuja dla kraju. Zamiast walczyć o te stołki... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kto jest za 08.10.06, 12:18 Nie lubię jak sie kłócą,ale zgodne rządy przy demokracji to chyba mżonka.A ścieranie się i docieranie rządowych polityków będzie trwało jeszcze długo.Rozwiązac to czym nakarmił nas komunizm przez lata jest ciężko i trudno .Musi pomóc biologia i czas.A i tak geny wyjdą na wierzch. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kto jest za 10.10.06, 15:22 oni powini sie przestac bic i zaczac naprawiac polske przez to ich bicie polska bardziej popada na co mi taki rzad który nie zadzi a tylko sie bije naco mi taki rzat który jest tak skorumpowany i podnsi tylko ino podatki Odpowiedz Link
ma.lady Re: kto jest za 11.10.06, 17:07 ano..znalazlam taki skót PIS= Przepraszajcie i Spierdalajcie hyhy Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kto jest za 12.10.06, 14:06 to do nich bardzo podobne popieram ten skrut Odpowiedz Link