kruwsko66 05.05.09, 19:48 teraz bedziemy codzienie do siebie klikac, co sie dzieje z pluskat ze tu niewpada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: mam jusz internet w domu 06.05.09, 10:34 Nie wiem.Ostatnio i do mnie nie wpada.Po prostu czasem trzeba odpocząc od komputera. Odpowiedz Link
monikakak Re: mam jusz internet w domu 11.08.14, 21:38 "Uwaga! 17 sierpnia 2014r. wielki start nowych możliwości na PayTask.pl. Już 17 sierpnia nowe wizje, wygląd, wspaniałe konkursy, nowe nagrody i tysiące możliwości do zarabiania". Tak to prawda, ten program się rozwija w bardzo szybkim tempie, zachęcam do skorzystania naprawdę warto, nigdzie nie zarobisz, tak jak w PayTask, w nim będziesz naprawdę zadowolony ze swoich zarobków, nie przegap okazji, zarejestruj się paytask.pl/zobacz_strone,paytask.html&ref=7023&r=3 Odpowiedz Link
myslowiec Re: mam jusz internet w domu 12.07.17, 13:01 Zapraszam na stronę fundacji Szlachetny Gest do zapoznania się z zasadami bezpieczeństwa w czasie wakacji. Kampania dotyczy oparzeń słonecznych jak i oparzeń np. ciepłymi napojami. Jak bardzo ważne jest przestrzeganie kilku ważnych zasad, a można uniknąć tragedii. Odpowiedz Link