uwierz_w_to 13.12.12, 12:21 że nie mam znajomych chorych w szpitalu, chętnie bym odwiedzał i duzo rozmawiał analizował to co mówią.Dobra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: szkoda 13.12.12, 13:32 A w polskich szpitalach nie jest tak ze byly pacjent nie ma prawa odwiedzac innych pacjentow w szpitalu? We francji to jest zakazane ale ten zakaz sie lamie bo pacjent wychodzi sobie do ogrodu, spotyka sie z tym dawniejszym i dyskutuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: szkoda 13.12.12, 13:41 Może odwiedzać znajomych jak leżał, zaraz spadam może później będę. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: szkoda 13.12.12, 15:41 Fajnie macie. U nas jest zakaz ( wielkimi literami wypisany na kartonie przyklejonym do drzwi) ze byli pacjenci nie maja prawa odwiedzac nowych lub starych tam jeszcze przesiadujacych. ja jak bylam w szpitalu u Swietej Anny w Paryzu to chcialam odwiedzic Anne-Gaêlle ( te z mojego bloga) bo wyszlam wczesniej niz ona. Kategorycznie mi odmowiono. Zrobilam wiec taka sztuczke ze zlapalam ja podczas spacerow ( miala prawo wychodzic sama, bez pielegniarza) i nagadalysmy sie zdrowo, ona byla w innym swiecie, w manii przypuszczalnie, taki blask od niej emanowal, wszystko bylo piekne i cudowne, caly swiat a szczegolnie Bog. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: szkoda 13.12.12, 22:13 To zależy od ordynatora. W moim szpitalu na niektórych oddziałach były takie zakazy, na innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś