magda_bemowwo_park 18.04.07, 10:00 co o tym sądzicie? oczywiście nie blachami:) ale szkłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_wawa Re: zabudowane balkony 18.04.07, 10:33 Jestem za :) Pytanie ile za coś takiego bym zapłacił mieszkając na ostatnim piętrze ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: zabudowane balkony 18.04.07, 19:05 sorki że pytam (na poważnie, bez złośliwości), ale w jakim celu??? zawsze mnie dziwiły zabudowane balkony bo to ani balkon ani mieszkanie - jaki sens jest mieć balkon skoro i tak jest zabudowany??? rozumiem jeszcze że ktoś zabudowuje loggię (tak że obudowa nie wystaje poza lico budynku) ale zabudowywanie takich balkonów/tarasów jakie mamy u nas, mija się chyba z celem... poza tym jest jeszcze kwestia architektoniczna (nie bardzo by mnie bawiło gdyby nagle każdy na własną rękę zaczął zabudowywać balkony, bo z takich dziesiątków dobudówek wyszedłby raczej wizualny slums pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadzad Re: zabudowane balkony 19.04.07, 09:34 Popieram Michała, nie wygladałoby to estetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś