judyta32 11.08.05, 10:42 Jakie macie plany na dlugi weekend? Czy cos ciekawego bedzie mozna zobaczyc w Warszawie? Jakies fajne imprezy? Koncerty? Ludzie??..piszcie bo nie mam pomyslu co ze soba zrobic przez 3 dlugie dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koni70 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 11:14 judyta32 napisała: > Jakie macie plany na dlugi weekend? Czy cos ciekawego bedzie mozna zobaczyc w > Warszawie? Jakies fajne imprezy? Koncerty? Ludzie??..piszcie bo nie mam > pomyslu co ze soba zrobic przez 3 dlugie dni :-) Ja zaplanowałem wyjazd z żonka do Nałęczowa...a wawka bedzie pewnie pusta. a jeśli chodzi o imprezki to pelacem Jazz na Starówce jeśli oczywiście lubisz taką muzyczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:06 Zawsze mozesz isc pokapac sie w Wisle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:09 zapraszam do Gdańska na Jarmark Dominikański:)) wieczorami są zawsze koncerty! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:19 nie...ostatnio zrezygnowałeś. witam... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:23 Hej :) To juz nie mozna po przyjacielsku zaprosic tylko interesownie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:30 chciałam po przyjacielsku,ale Ty jesteś tylko dobry w pisaniu,a realnie panikujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:35 Przeciez mnie nie znasz, to skad wiesz czy panikuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Khinga, 11.08.05, 12:53 należą Ci się ogromne brawa i wyrazy uznania z mojej strony! Sama lepiej bym tego nie ujęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Khinga, 11.08.05, 13:59 Nie w tym rzecz, czy JA jestem odważna czy nie. Była mowa o Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Khinga, 11.08.05, 14:01 Nie krytykuje sie ludzi za ceche, ktorej samemu sie nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Khinga, 11.08.05, 14:14 To nie była krytyka, tylko potwierdzenie. A co do mnie - chyba pomyliłeś adres, gdyż odawgi mi nie brakuje, Rycerzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Khinga, 11.08.05, 14:18 Aha, adwokatka sie znalazla ;) Tak, to bylo widac doskonale, Krolewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Khinga, 11.08.05, 14:24 Hahaha, teraz to mnie rozbawiłeś. Pozostawiam to bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Khinga, 11.08.05, 14:34 Przyganial kociol garnkowi ;) Wlasnie, nie komentujmy tego co pokazala Krolewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:09 jak bedzie w miare dobra pogoda, to mozna gdzies pojechac na rowerach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:10 w sumie to także będę się nudziła... jak na razie nie mam żadnych planów:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:15 Chociaż w Wawie nie mieszkam to i tak na ten dłuższy weekend uciekam nad jeziorko. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:30 tak pogoda wypas tylko popływać Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:33 z powodu najlepiej pospac i nadrobic zaległosci filmowe Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:35 takie małe lenistwo....nalezy nam się!! Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:39 po takim strasznym tygodniu nawet podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:42 Z reguly albo szwendam sie po wafce albo po gorach ;-) Tym razem wybralam gory. Sklad ekipy rozny, jedzie ten kto akurat ma ochote (kilka osob zawsze ma ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:06 cheyenne73 napisała: no to masz szczescie ze masz jakakolwiek ekipe > Z reguly albo szwendam sie po wafce albo po gorach ;-) > Tym razem wybralam gory. > > Sklad ekipy rozny, jedzie ten kto akurat ma ochote (kilka osob zawsze ma ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 15:50 Wiesz, zebranie ekip - zarowno tej warszawskiej jak i gorskiej - nie bylo proste ale jak ktos wytrwale probuje to mu sie od czasu do czasu udaje ;-) A nowi uczetnicy sa zawsze mile widziani ;-) Wiec jesli tylko bedziesz zinteresowana to podesle Ci info gdy nadarzy sie jakis kolejny wyjazd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 12:50 wszystko, na co nie masz czasu w "krotki weekend" :))) ja stawiam na dobra ksiazke, po przeczytaniu kilkunastu stron na ogol dochodze do wniosku, ze nie jest wcale taka dobra; ide do pubu, zamawiam piwo; dochodze do wniosku ze to nie to... ide do araba-na-kebaba, dochodze do wniosku ze to nie to. po chwili jestem wkurzony, przepijam nerwy piwem. nad ranem narzekam ze zbyt malo snu... snu..? to jest to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 13:51 northumberland napisał: Sen to byloby to gdybym mogla spac i spac i spac..a tu jak na zlosc, jak moge pospac to nie spie bo sie budze i tak leze i leze i patrze w sufit. Układam plan dnia ale co tu mozna zrobic jak sie jest skazanym na samotnosc .. Oczywiscie moge poczytac ksiazke (bardzo to lubie), moge isc do pubu i poczytac ksiazke ( tez to lubie) ale jak dlugo tak wytrzymam. Pojde na koncert jazzowy na Starówke owszem (bo to tez lubie) ale to cale cholerne 3 dlugie dni ... A na domiar zlego to poczatek mojego dwutygodniowego urlopu! > wszystko, na co nie masz czasu w "krotki weekend" :))) > > ja stawiam na dobra ksiazke, po przeczytaniu kilkunastu stron na ogol dochodze > do wniosku, ze nie jest wcale taka dobra; ide do pubu, zamawiam piwo; dochodze > do wniosku ze to nie to... ide do araba-na-kebaba, dochodze do wniosku ze to > nie to. po chwili jestem wkurzony, przepijam nerwy piwem. > nad ranem narzekam ze zbyt malo snu... snu..? to jest to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 13:56 Mozesz sie jeszcze w ten weekend zakochac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:05 piotr_321 napisał: A to jest prawdopodone..i powiem wiecej wcale nie zmartwilabym sie faktem zakochania :0 > Mozesz sie jeszcze w ten weekend zakochac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:07 No wiec umow sie z jakims gosciem na kawe i polaczysz przyjemne z byc moze rokujacym na przyszlosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:09 piotr_321 napisał: Pewnie, ze umowilabym sie na kawe.. tylko jakos chetnych nie widze, kolejka sie nie ustawia, nawet jednoosobowa > No wiec umow sie z jakims gosciem na kawe i polaczysz przyjemne > z byc moze rokujacym na przyszlosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:14 Trzeba bylo wczesniej mowic, jeden chetny by sie znalazl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:17 piotr_321 napisał: Zaczynam wierzyc, ze spoznione propozycje to moja specjalnosc ;) > Trzeba bylo wczesniej mowic, jeden chetny by sie znalazl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:19 Nie, bo pewnie jeszcze mnie do dzis nie znalas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:24 piotr_321 napisał: Zaczynam sie gubic kto do kogo tu gada! Czy to na dole to do mnie czy do kogos innego:-) > Nie, bo pewnie jeszcze mnie do dzis nie znalas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:28 To bylo do Ciebie :) judyta32 napisała: > piotr_321 napisał: > > Zaczynam sie gubic kto do kogo tu gada! Czy to na dole to do mnie czy do kogos > innego:-) > > > Nie, bo pewnie jeszcze mnie do dzis nie znalas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:31 piotr_321 napisał: to fajnie...ale nawet od dzis Cie nie znam;) choc do mnie piszesz;) > To bylo do Ciebie :) > > judyta32 napisała: > > > piotr_321 napisał: > > > > Zaczynam sie gubic kto do kogo tu gada! Czy to na dole to do mnie czy do > kogos > > innego:-) > > > > > Nie, bo pewnie jeszcze mnie do dzis nie znalas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 14:36 Jak to nie ? ;) Zajrzyj do @ ;) judyta32 napisała: > piotr_321 napisał: > > to fajnie...ale nawet od dzis Cie nie znam;) choc do mnie piszesz;) > > > To bylo do Ciebie :) > > > > judyta32 napisała: > > > > > piotr_321 napisał: > > > > > > Zaczynam sie gubic kto do kogo tu gada! Czy to na dole to do mnie c > zy do > > kogos > > > innego:-) > > > > > > > Nie, bo pewnie jeszcze mnie do dzis nie znalas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Co robic w dlugi weekend? 11.08.05, 13:57 1. spacer. ( nie za dlugi, co by nie zanizyc swojej dobrej samooceny) 2. film w kinie - nie planowany ( zaskocz sama siebie) 3. ksiazka czytana dorywczo. zastanawiasz sie o czym bylo poprzeednie zdanie. 4. szybka kolacja - samotna - ktora przeobraza sie w 2 godzinne doprowadzanie kuchni do stanu sprzed 20 minut. 5. samotnie pite wino, przepraszam, nie samotnie; razem z podloga. 6. godzinna sesja w wannie w trakcie ktorej dochodzisz do wniosku ze lepiej byloby zyc w cieplych krajach, gdzie nie ma rachunkow za gaz. 7. pierwsza z kilkunastu prob usnniecia. kazda zakonczona [powodzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:14 Wpadnij do mnie, mam dobra kosiarke do trawy i 2000 metrow do skoszenia. Jak to skracanie weekendu bedzie Ci dobrze szlo, to zaproponuje Ci kolacje ze sniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:15 jurek28 napisał: A wersja z pominieciem koszenia tez jest mozliwa ;-)? > Wpadnij do mnie, mam dobra kosiarke do trawy i 2000 metrow do skoszenia. > Jak to skracanie weekendu bedzie Ci dobrze szlo, to zaproponuje Ci kolacje ze > sniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:16 To juz wersja hard-core ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:18 judyta32 napisała: > jurek28 napisał: > > A wersja z pominieciem koszenia tez jest mozliwa ;-)? > raczej nie, gdybym sam musial kosic, to nie mialbym sily, na przyrzadzenie Ci kolacji ze sniadaniem, nie mowiac juz o przygotowaniu kapieli relaksacyjnej dla Ciebie i masazu reanimacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:20 jurek28 napisał: To gdzie ten trawnik do skoszenia! No trudno cos za cos! > judyta32 napisała: > > > jurek28 napisał: > > > > A wersja z pominieciem koszenia tez jest mozliwa ;-)? > > > raczej nie, gdybym sam musial kosic, to nie mialbym sily, na przyrzadzenie Ci > kolacji ze sniadaniem, nie mowiac juz o przygotowaniu kapieli relaksacyjnej > dla Ciebie i masazu reanimacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:21 Prowadzisz zielen miejska, ze juz tak masz wszystko obcykane ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:28 Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, do chalupy, wie tu troche sam pomieszkuje. Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:33 jurek28 napisał: Lubie zbawiac :-) > Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, do chalupy, > wie tu troche sam pomieszkuje. > Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. > > Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:37 grzechem ? ;) judyta32 napisała: > jurek28 napisał: > > Lubie zbawiac :-) > > > > Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, do chalupy, > > wie tu troche sam pomieszkuje. > > Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. > > > > Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 09:55 piotr_321 napisał: Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. jak i koszenie trawnikow > grzechem ? ;) > > judyta32 napisała: > > > jurek28 napisał: > > > > Lubie zbawiac :-) > > > > > > > Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, do chalupy, > > > wie tu troche sam pomieszkuje. > > > Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. > > > > > > Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 10:14 To jurek sie ucieszy ;) > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. jak i koszenie trawniko > w > > > grzechem ? ;) > > > > judyta32 napisała: > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > Lubie zbawiac :-) > > > > > > > > > > Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, do chal > upy, > > > > wie tu troche sam pomieszkuje. > > > > Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. > > > > > > > > Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 12:30 piotr_321 napisał: Cos sie Jureczek nie odzywa:-) chyba grzeszenie mu nie w glowie w przciwienstwie do koszenia. Moze wlasnie dlatego sie nie odzywa bo kosi i kosi.. > To jurek sie ucieszy ;) > > > > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. jak i koszenie > trawniko > > w > > > > > grzechem ? ;) > > > > > > judyta32 napisała: > > > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > > > Lubie zbawiac :-) > > > > > > > > > > > > > Nie, ciotka wyjechala na urlop i zostawila mi klucze, d > o chal > > upy, > > > > > wie tu troche sam pomieszkuje. > > > > > Ale obiecalem jej, ze skosze te cholerna trawe. > > > > > > > > > > Wie Judyta spadla mi z nieba, jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 13:07 Kosil bedzie w weekend ;) A moze skosil jakas atrakcyjniejsza laseczke ;) > Cos sie Jureczek nie odzywa:-) chyba grzeszenie mu nie w glowie w > przciwienstwie do koszenia. Moze wlasnie dlatego sie nie odzywa bo kosi i > kosi.. > > > To jurek sie ucieszy ;) > > > > > > > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. jak i kosze > nie > > trawniko > > > w > > > > > > > grzechem ? ;) > > > > > > > > judyta32 napisała: > > > > > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > > > > > Lubie zbawiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 14:10 piotr_321 napisał: Atrakcyjniejsza niz trawnik ?? > Kosil bedzie w weekend ;) A moze skosil jakas atrakcyjniejsza laseczke ;) > > > > Cos sie Jureczek nie odzywa:-) chyba grzeszenie mu nie w glowie w > > przciwienstwie do koszenia. Moze wlasnie dlatego sie nie odzywa bo kosi i > > > kosi.. > > > > > To jurek sie ucieszy ;) > > > > > > > > > > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. jak i > kosze > > nie > > > trawniko > > > > w > > > > > > > > > grzechem ? ;) > > > > > > > > > > judyta32 napisała: > > > > > > > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > > > > > > > Lubie zbawiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 14:17 Nie, jakas mloda, szczupla i piekna :) > piotr_321 napisał: > > Atrakcyjniejsza niz trawnik ?? > > > Kosil bedzie w weekend ;) A moze skosil jakas atrakcyjniejsza laseczke ;) > > > > > > > Cos sie Jureczek nie odzywa:-) chyba grzeszenie mu nie w glowie w > > > przciwienstwie do koszenia. Moze wlasnie dlatego sie nie odzywa bo > kosi i > > > > > kosi.. > > > > > > > To jurek sie ucieszy ;) > > > > > > > > > > > > > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjalnosc.. > jak i > > kosze > > > nie > > > > trawniko > > > > > w > > > > > > > > > > > grzechem ? ;) > > > > > > > > > > > > judyta32 napisała: > > > > > > > > > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > > > > > > > > > Lubie zbawiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 14:26 piotr_321 napisał: ja jestem mloda, szczupla i piekna > Nie, jakas mloda, szczupla i piekna :) > > > piotr_321 napisał: > > > > Atrakcyjniejsza niz trawnik ?? > > > > > Kosil bedzie w weekend ;) A moze skosil jakas atrakcyjniejsza lasec > zke ;) > > > > > > > > > > Cos sie Jureczek nie odzywa:-) chyba grzeszenie mu nie w glow > ie w > > > > przciwienstwie do koszenia. Moze wlasnie dlatego sie nie odzy > wa bo > > kosi i > > > > > > > kosi.. > > > > > > > > > To jurek sie ucieszy ;) > > > > > > > > > > > > > > > > > Grzechem szczególnie ;-... grzech to moja specjal > nosc.. > > jak i > > > kosze > > > > nie > > > > > trawniko > > > > > > w > > > > > > > > > > > > > grzechem ? ;) > > > > > > > > > > > > > > judyta32 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > jurek28 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > Lubie zbawiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 12.08.05, 17:40 No to bys dawno juz nie miala problemu z weekendem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta32 Re: mam pomysl jak go skrocic. 13.08.05, 18:09 piotr_321 napisał: jak nie wierzysz to zapytaj kosmicznego1. Prawda Kosmiczny1;-), jestem szczupla i mloda a uroda to kwestia gustu. Ja uwazam, ze nic mi nie brakuje. A to ze nie mam z kim spedzac weekendu niestety nie zalezy od tego ze jestem piekna szczupla i mloda. > No to bys dawno juz nie miala problemu z weekendem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 no ba... :)) 14.08.05, 17:11 powiem więcej, ja jestem frajrem, że się jeszcze za Judytę nie zabrałem ;)))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: no ba... :)) 16.08.05, 10:16 A moze miales cos innego do roboty ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 16.08.05, 10:15 A od czego to zalezy ? ;) > piotr_321 napisał: > jak nie wierzysz to zapytaj kosmicznego1. Prawda Kosmiczny1;-), jestem szczupla > > i mloda a uroda to kwestia gustu. Ja uwazam, ze nic mi nie brakuje. A to ze nie > > mam z kim spedzac weekendu niestety nie zalezy od tego ze jestem piekna > szczupla i mloda. > > > No to bys dawno juz nie miala problemu z weekendem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:39 judyta32 napisała: > Lubie zbawiac :-) > hm... nie tylko zbawiac, ale i wybawiac (od koszenia i od nudy weekendowej) Jestes prawdziwym Cudem nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:43 Raczej cudem nad sciekiem ;) > hm... nie tylko zbawiac, ale i wybawiac (od koszenia i od nudy weekendowej) > Jestes prawdziwym Cudem nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:45 Chcesz popsuc nam tak dobrze zapowiadajacy sie wekeend i polaczenie przyjemnego z pozytecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:50 Rzeczywiscie, zeby kobieta kosila 2000 m trawnika mozna nazwac pozytecznym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 14:56 piotr_321 napisał: > Rzeczywiscie, zeby kobieta kosila 2000 m trawnika mozna nazwac pozytecznym ;) Nie badz zazdrosny i zwaz, ze: 1. Ciotka sie ucieszy, ze skoszonego trawnika. Ja rowniez. to juz dwie zadowolone osoby. 2. Judytka, jako zadoscucznienie, dostanie zrobione przeze mnie kolacyjki ze sniadankami, kapiel rekreacyjna i akcje reanimacyjna, gdyby ta kapiel ja nieco przemeczyla. Czyz to wszystko razem nie piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:05 Zbyt naiwne, zeby bylo prawdziwe ;) > > > Rzeczywiscie, zeby kobieta kosila 2000 m trawnika mozna nazwac pozyteczny > m ;) > > Nie badz zazdrosny i zwaz, ze: > > 1. Ciotka sie ucieszy, ze skoszonego trawnika. Ja rowniez. > to juz dwie zadowolone osoby. > > 2. Judytka, jako zadoscucznienie, dostanie zrobione przeze mnie kolacyjki ze > sniadankami, kapiel rekreacyjna i akcje reanimacyjna, gdyby ta kapiel ja nieco > przemeczyla. > Czyz to wszystko razem nie piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:22 piotr_321 napisał: > Zbyt naiwne, zeby bylo prawdziwe ;) pewnie, pewnie, a dostales juz odpowiedz na Twojego emeila, ze sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:26 A mialem dostac jakas odpowiedz ? ;) Nie, nie oczekiwalem zadnej i nie dostalem :) > > pewnie, pewnie, a dostales juz odpowiedz na Twojego emeila, ze sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:31 piotr_321 napisał: > A mialem dostac jakas odpowiedz ? ;) > Nie, nie oczekiwalem zadnej i nie dostalem :) > a to - co to bylo, strzal do gwiazd?: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27592349&a=27606250 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:33 Haha :) A skad wiesz co w nim bylo ? :) > a to - co to bylo, strzal do gwiazd?: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27592349&a=27606250 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:34 piotr_321 napisał: > Haha :) A skad wiesz co w nim bylo ? :) > hehe, no domyslam sie, ze raczej to, czego sie domyslam? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:55 Az taki zdolny to nie jestem, zeby wysylac to czego sie mozesz domyslec ;) > hehe, no domyslam sie, ze raczej to, czego sie domyslam? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 15:57 piotr_321 napisał: > Az taki zdolny to nie jestem, zeby wysylac to czego sie mozesz domyslec ;) Jasne. Przyjmijmy, ze jestes jeszcze zdolniejszy, niz sie tego domyslam i robisz to telepatycznie, zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: mam pomysl jak go skrocic. 11.08.05, 16:00 Co do telepati to sie nie wypowiadam, ale cos w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 dajecie czadu :)) 12.08.05, 15:27 Ja też się będę nudził, ale nie, żeby od razu komuś seks proponować ;)) Ech, młodości... ;)) Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: Co robic w dlugi weekend? 12.08.05, 23:23 zawsze jeszcze mozesz przyjechac do nas, moj nowy synek nauczyl sie wlasnie chodzic i przydalaby sie nam mloda szczupla i piekna moze byc do ganiania za nim po zielonej trawce zeby nie zjadal zielonych jablek, listkow, robaczkow, trawek, szkielek, i w ogole wszystkiego co rosnie pod jablonka w promieniu 2km:) to byloby z pewnoscia lepsze niz koszenie czyjegos trawnika:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robic w dlugi weekend? 13.08.05, 18:47 i nic wczesniej sie nie chwalilas ze masz dzidziusia :> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna335 Re: Co robic w dlugi weekend? 14.08.05, 01:05 ja nie jezdzilam bo robilam PASZTET :) odsylam na forum kuchnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robic w dlugi weekend? 14.08.05, 07:46 jak nie dzidzius to co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robic w dlugi weekend? 14.08.05, 19:49 hehe ;) niech bedzie i tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Co robic w dlugi weekend? 13.08.05, 18:46 ja juz prawie jeden dzien mam za soba ;) byl rower, byli ludzie z netu, byl deszcz i bylo super ;) jak masz ochote i jak jutro nie bedzie bolalo mnie kolano po dzisiejszym to mozna gdzies sobie pojezdzic, ja bynajmniej zamierzam tak jutro spedzic dzien Odpowiedz Link Zgłoś
elizka30 Re: Co robic w dlugi weekend? 15.08.05, 19:45 a moze spotkamy sie kiedys na kawe i zeby porozmawiac? takie babskie pogaduchy? Odpowiedz Link Zgłoś