alex.4 Re: Sprawy techniczne i uwagi do admina 16.07.03, 16:21 Widzę, że bardzo metodycznie podszedłeś do tworzenia forum. Tyle od razu wątków Powodzenia i pozdrowienia Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Sprawy techniczne i uwagi do admina 16.07.03, 16:39 alex.4 napisał: > Widzę, że bardzo metodycznie podszedłeś do tworzenia forum. Tyle od razu wątków > Powodzenia > i pozdrowienia Sława! Bo chcę od razu zaproponować jakis porządek... Bardzo trudno jest dyskutować skacząc z problematyką Pozdrawiam i zapraszam Ignorant +++ Odpowiedz Link
ziuta Mam jedna prosbe..... 16.07.03, 18:10 zeby przy wypowiedziach z cytowaniem poprzednikow: a. cytowac ostatnia wypowiedz albo b. cytowac tylko te czesci wypowiedzi na ktore odpowiadamy i sa bezposrednio zwiazane z trescia Po kilku wypowiedziach z pelnym cytowaniem poprzednikow, wychodza tasiemce z ktorych trudno wylowic wypowiedz wlasciwa. Tak wygladaja posty Szanownego Pan Admina, gdzie pietrzy sie od "X napisal < >>Y napisal >>>Z napisal >>>>W napisal <kjkjkjkjkjkj > <<kjkjkjkkjkjk >> <<<jkjklkjljljlkj >>> <<<<srtrtrzatsrz >>>>> i zuzywa sie zbyt duzo czasu zeby dojsc do "sedna sprawy". Dlatego, gwoli przejrzystosci prosilabym o ograniczenie cytowan poprzednikow. pozdrowienia Ziuta Odpowiedz Link
ignorant11 Popieram ten Apel i proszę zastosowanie się... 17.07.03, 18:32 ziuta napisała: > zeby przy wypowiedziach z cytowaniem poprzednikow: > a. cytowac ostatnia wypowiedz > > albo > > b. cytowac tylko te czesci wypowiedzi na ktore odpowiadamy i sa bezposrednio > zwiazane z > trescia > > Po kilku wypowiedziach z pelnym cytowaniem poprzednikow, wychodza tasiemce z kt > orych > trudno wylowic wypowiedz wlasciwa. > Tak wygladaja posty Szanownego Pan Admina, gdzie pietrzy sie od > "X napisal > < > >>Y napisal > >>>Z napisal > >>>>W napisal > <kjkjkjkjkjkj > > > <<kjkjkjkkjkjk > >> > <<<jkjklkjljljlkj > >>> > <<<<srtrtrzatsrz > >>>>> > > i zuzywa sie zbyt duzo czasu zeby dojsc do "sedna sprawy". > Dlatego, gwoli przejrzystosci prosilabym o ograniczenie cytowan poprzednikow. > > pozdrowienia > Ziuta > Odpowiedz Link
rycho7 powielanie watkow 19.07.03, 19:00 Czym sie rozni watek Pochodzenie Slowian zalozony przez Ignoranta od watku Pochodzenie Slowian zalozonego przez Ignoranta. Do kogo sie zwrocic aby balaganiarz sporzadnial. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: powielanie watkow 19.07.03, 19:43 rycho7 napisał: > Czym sie rozni watek Pochodzenie Slowian zalozony przez Ignoranta od watku > Pochodzenie Slowian zalozonego przez Ignoranta. Do kogo sie zwrocic aby > balaganiarz sporzadnial. Sława! Przy zakładaniu tych wątków klinęło mi się dwa razy... Potem kilka razy klikałem opcje "usuń".., ale wynik znasz. Zwracałem się z tym do gazety.pl, ale odpowiedzi nie uzyskałem Pozdrawiam i gratuluję czujności! Ignorant +++ Odpowiedz Link
borebitsy kicha i jak ich obejść 17.12.03, 17:25 rycho7 napisał: > Czym sie rozni watek Pochodzenie Slowian zalozony przez Ignoranta od watku > Pochodzenie Slowian zalozonego przez Ignoranta. Do kogo sie zwrocic aby > balaganiarz sporzadnial. Różni się tym że tamtego zapisu już nie ma bo Gazeta za mały HDD(( Sądzę że tak się by tłumaczyli. Tylko oni kompletnie leją na czytelnika. "Oczywiście" trudno im ***** zgromadzć 100 MB. Bo GW chce manipulować a nie służyć. jak zrobić sobie backup forum 1 Zainstalwać offline explorer www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Detail.asp?id=1 2 jako starting URL podać XXXX:\\forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12217 3 explore starting URL 4 ustawić depth na np6 5 skończyć wizard Explore later, (inaczej sciągnie wszykiefora pare GB) 6 wjść w properties /filefilter /include keywords wklejić (wpisuję XXXX by było widac cały url) XXXX:\\forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217* XXXX:\\forum.gazeta.pl/forum/71,2.html?f=12217* oczywiście kliknąć add żeby nasze filters ukazały się w polu po lewo. W ten sposób będzie filtrować tylko te files ktore naleza do tego forum. XXXX zaminic na http, oraz "\\" na "//" (wpisuję XXXX by było widac cały url) menu file save, by zapamiętało ustawienia Typowo program ładuje do c:\download\. Można pliki otworzyć i wprowadzić treść np do Ms Access czy SQL . intellact.com jest utility co to robi. Jak kogoś interesuje, możemy rozwinąć część analityczną programu np o word analizis do auto false nick detection. Jeżeli ktoś chce starsze niż tu osiągalne posty mam je od marca 2003 roku. W cyber-swiecie forum z którego giną wiadomości i nie ma archiwum uzyska ocenęnegatywną. Ci z GW co je tak zaprogramowali najwidoczniej takie mieli założenia. prywatne pytania tb@intellact.com Bardzo Ciekawe będzie wykazać metodyczną recyklizacje starych wątków. Odpowiedz Link