ignorant11 Forum Rosyjskie przeniesione na ZAPROSZENIA 19.09.03, 12:08 Forum Rosyjskie serdecznie zaprasza ) Autor: oniegin17 Data: 20.08.2003 18:04 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Forum Rosyjskie zaprasza wszystkich zainteresowanych jezykiem, kultura i historia Rosji do dyskusji, wymiany pogladow i doswiadczen. Jednoczesnie pozdrawiamy cala "slowianska brac" cieszac sie ze tematyka slowianska posiada swoich godnych reprezentantow. Z uklonami, oniegin17 - Forum Rosyjskie Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Post nie na temat 23.09.03, 03:04 Re: Sokrates umęczony przez Grekow Autor: kustosz.m@NOSPAM.gazeta.pl Data: 16-09-2003 18:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- > CYRYL I METODY, święci, bracia, misjonarze pochodzenia greckiego Jak tak to dodam Solona, Peryklesa, Fidjasza i Sokratesa umeczonego Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Post wulgarny 23.09.03, 03:06 szpadel 2003 Autor: pershingnaberlin@NOSPAM.gazeta.pl Data: 18-09-2003 17:54 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- falsyfikaty złamanego penisa SSztylet 6Re: St Szukalski9y wydały zdrajce w rece grabarza , z dołu było tylo stychać ..karamba Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Post nie na temat 23.09.03, 03:07 Aleksander III Wielki, zwany Macedońskim Autor: swarozyc@NOSPAM.gazeta.pl Data: 17-09-2003 15:04 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Aleksander III Wielki, zwany Macedońskim (356-323 p.n.e.), król Macedonii od 336 p.n.e. Syn Filipa II i Olimpias. Wychowanek Arystotelesa. Brał udział w wyprawach wojennych ojca, m.in. w bitwie pod Cheroneją 338 p.n.e. Po zamordowaniu Filipa II przez spiskowców Pauzaniasza, objął władzę i kontynuował jego politykę: odnowił przymierze z Grekami i jako hegemon Związku Korynckiego został naczelnym wodzem wyprawy przeciw Persji (walka o niepodległość greckich miast w Azji Mniejszej). Oficjalną przyczyną wojny było zniszczenie 480-479 p.n.e. przez Kserksesa I świątyń greckich (wojny perskie). Wiosną 334 p.n.e. armia Aleksandra Wielkiego (30 tys. piechoty i 5 tys. jazdy) wyruszyła przeciw królowi Dariuszowi III Kodomanusowi. Przeprawiwszy się przez Hellespont, Aleksander Wielki pobił Persów nad rzeką Granikiem. Następnie opanował miasta w zachodniej części Azji Mniejszej (Sardes, Efez, Milet, Halikarnas). Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Czysta pyskówka bez wartości logicznej 26.09.03, 00:33 Re: Autor: borebitsa Data: 25.09.2003 21:41 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- alex.4 napisał: > Borebisto ja z idiotami takimi jka ty nie dyskutuję. Szkoda czasu. Na twoim > miejscu skierowałbym się do lekarza. Leczyć na nogi. Na głowę juz dawno za > późno. Ależ oczywiście że nie dyskutujesz ty konwulsyjnie srasz i żygasz na forum. bo tylko tyle ci tego. Trudno to te twoje stringi nazwać polite or polished polemy czy polemiką z polestar. widzisz bo ty to, to nie my ty. Odpowiedz Link
borebitsy Aha 26.09.03, 17:01 ignorant11 napisał: Raptem dojżałeś a wczesniej to byłeś słepy. Precież to nie pierwszy raz kiedy robi niemerytoryczna przedszkolna pyskowke. Ale ty jesteś czuły selektywnie > Re: > Autor: borebitsa > Data: 25.09.2003 21:41 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > alex.4 napisał: > > > Borebisto ja z idiotami takimi jka ty nie dyskutuję. Szkoda czasu. Na twoi > m > > miejscu skierowałbym się do lekarza. Leczyć na nogi. Na głowę juz dawno za > > > późno. > > Ależ oczywiście że nie dyskutujesz > ty konwulsyjnie > srasz i żygasz na forum. > bo tylko tyle ci tego. > > Trudno to te twoje stringi nazwać > polite or polished polemy > czy polemiką z polestar. > > widzisz bo ty to, to nie my ty. > > > > > Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Aha 26.09.03, 17:03 borebitsy napisał: > ignorant11 napisał: > > Raptem dojżałeś a wczesniej to byłeś słepy. > > Precież to nie pierwszy raz kiedy robi niemerytoryczna przedszkolna pyskowke. > Ale ty jesteś czuły selektywnie > > Sława! Zatem, które jeszcze powinienem usunąć, powiedz, bo nie nadążam! > > > > > Re: > > Autor: borebitsa > > Data: 25.09.2003 21:41 + dodaj do ulubionych wątków > > > > + odpowiedz na list > > > > + odpowiedz cytując > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > - > > - > > alex.4 napisał: > > > > > Borebisto ja z idiotami takimi jka ty nie dyskutuję. Szkoda czasu. Na > twoi > > m > > > miejscu skierowałbym się do lekarza. Leczyć na nogi. Na głowę juz daw > no za > > > > > późno. > > > > Ależ oczywiście że nie dyskutujesz > > ty konwulsyjnie > > srasz i żygasz na forum. > > bo tylko tyle ci tego. > > > > Trudno to te twoje stringi nazwać > > polite or polished polemy > > czy polemiką z polestar. > > > > widzisz bo ty to, to nie my ty. > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
borebitsa Re: Aha 26.09.03, 17:25 ignorant11 napisał: > borebitsy napisał: > > > ignorant11 napisał: > > > > Raptem dojżałeś a wczesniej to byłeś słepy. > > > > Precież to nie pierwszy raz kiedy robi niemerytoryczna przedszkolna pyskow > ke. > > Ale ty jesteś czuły selektywnie > > > > > Sława! > > Zatem, które jeszcze powinienem usunąć, powiedz, bo nie nadążam! ja biore 120 na godzine z consulting i już mi zbrzydło to forum > > > > > > > > > Re: > > > Autor: borebitsa > > > Data: 25.09.2003 21:41 + dodaj do ulubionych wątków > > > > > > + odpowiedz na list > > > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > --------------------------------------------------------------------- > ----- > > ---- > > - > > > - > > > alex.4 napisał: > > > > > > > Borebisto ja z idiotami takimi jka ty nie dyskutuję. Szkoda czas > u. Na > > twoi > > > m > > > > miejscu skierowałbym się do lekarza. Leczyć na nogi. Na głowę ju > z daw > > no za > > > > > > > późno. > > > > > > Ależ oczywiście że nie dyskutujesz > > > ty konwulsyjnie > > > srasz i żygasz na forum. > > > bo tylko tyle ci tego. > > > > > > Trudno to te twoje stringi nazwać > > > polite or polished polemy > > > czy polemiką z polestar. > > > > > > widzisz bo ty to, to nie my ty. > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Posty usuniete 26.09.03, 00:33 Re: Autor: borebitsa Data: 25.09.2003 21:41 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- alex.4 napisał: > Borebisto ja z idiotami takimi jka ty nie dyskutuję. Szkoda czasu. Na twoim > miejscu skierowałbym się do lekarza. Leczyć na nogi. Na głowę juz dawno za > późno. Ależ oczywiście że nie dyskutujesz ty konwulsyjnie srasz i żygasz na forum. bo tylko tyle ci tego. Trudno to te twoje stringi nazwać polite or polished polemy czy polemiką z polestar. widzisz bo ty to, to nie my ty. Odpowiedz Link
ignorant11 post wulgarny 26.09.03, 16:44 Re: Neandertalczyk miał duży mózg Autor: borebitsy Data: 26.09.2003 16:32 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- kustosz.m napisał: > > > ale miales juz z gorki, wiedzac ze to dzieki jodze > > cwicz joge potomku pedałów a bedziesz sszczęsliwy > > sa takie miejsca na swiecie dzieki, ktorym czlowiek poznaje swe wnetrze. > widze, ze sie spelniasz na tym forum. Wluż sobie cała rękę do odbytu i poznawaj swe osrane wnętrze. Ale to normalka u zbżydzonych potomków pedałow.Kisnijcie sobie w trądzie na tym capiącym forum. Ty alex flaczus i ta cała wasza shetelfuksa którą i tak sie z Polski wyselekcjonuje. Amen Odpowiedz Link
ignorant11 Re: post wulgarny2 26.09.03, 16:46 Re: mylisz sie calkowicie Autor: borebitsy Data: 26.09.2003 16:22 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- kustosz.m napisał: > > No nic się nie stało, doceniam zrozunmienie. > > mylisz sie udajac, ze nic sie nie stalo. > mylisz sie takze ,ze uwierze, ie w takich zajawkach: > > Teorie kolorów opracował Wartboorg. > > A jest to poroste zjawisko selektynej synchronizacji energi fotonyu z > > rezonansową orbitą elektronu chromatoforu. > > Oczywiscie nie o to chodzi ale zebyś nie myslał ze mam IQ mniejsze niż Goe > the. > koniec cytatu > lepiej sie czujesz nie rzucajac inwektywy. > > spelniajsiebezemnie spadaj tyto niemyty a jak ci już spadło pod oko po worku turecki to sobie przypomnij że to ty zaczołeś ten obżydzony prymitywnu rejwach www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=12217&w=8188760&a=8189245 Ale co sie można sopodziewać po sworze cweli gw. Tyklo sciepać tą swołocz. bo ty to tyto niemyty gdzie ci tam snić o jaśnie wybrana wybrakowana ciemnoto zlazłeś z drzewa ewolucj zaraz po małpie i nikt się ni zlitowł jeszcze by pomodz ewolocji i sciepać twój grzech pierworodny. Wiesz ja jestem brdzo umiarkowany w słowach i zamierzeniach. Rozejzyj sie pało dokoła i nie wzbudzj drgań osrodka bo cię fala stojąca zatrzyma tak że twoja strzłka zagra jak piszczłka jak wyskoczysz ze szpiku. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: post wulgarny3 26.09.03, 16:49 Re: Neandertalczyk miał duży mózg Autor: borebitsy Data: 26.09.2003 16:46 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- borebitsy napisał: > kustosz.m napisał: Sam doszedłeś do wniosku że już alex4 jest wystarczjąco skompromitowany i zminiłeś larwo wylinkę na kutasa.m Trenuj joge to bedziesz sobie robił skłony. Cvelu pochlastany na chuci. Widać to w logach, mysłałeś ze bedziesz mieć farta. Ze może uda ci się zminić habit i może wreszczie powiesz coś mądrego. Miłeś szanse. i co? Pies jesteś a że nie wiesz jaką rękę lizać to ganiśz jak spuszczony z łancuch i wszykjie dupy obwąchujesz. Poczuj mą wzgardę. Tyklo nie myśl ze jak ci piardnę prosto w nozdrza to otarłeś sie o mój wczorajszy diner. I żebyś sie nie powoływł że raczyłem cię ustawić żebyś w mniej wirtualnym spotkaniu ... juz ty wiesz tyto nimyty. > > > > > ale miales juz z gorki, wiedzac ze to dzieki jodze > > > cwicz joge potomku pedałów a bedziesz sszczęsliwy > > > > sa takie miejsca na swiecie dzieki, ktorym czlowiek poznaje swe wnetrze. > > widze, ze sie spelniasz na tym forum. > > Wluż sobie cała rękę do odbytu i poznawaj swe osrane wnętrze. > > Ale to normalka u zbżydzonych potomków pedałow.Kisnijcie sobie w trądzie na tym > > capiącym forum. Ty alex flaczus i ta cała wasza shetelfuksa którą i tak sie z > Polski wyselekcjonuje. Amen Odpowiedz Link
ignorant11 czy krasnoludki powinny nas przepraszać 26.09.03, 19:48 czy krasnoludki powinny nas przepraszać... Autor: alex.4 Data: 26.09.2003 18:31 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Ciągnąc dalej radosna twórczość... Odpowiedz Link
ignorant11 Mnożenie wątków żydowskich nie służy temu Forum 26.09.03, 19:50 czy ydzi powinni nam podziękowć że ich prostujemy Autor: borebitsa Data: 26.09.2003 17:19 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- No własnie werbalnie. Przecież maa unikalną okazje poznać nasroje, Sprzedać co tam jeszcze zostało i zbudowć se pływjącą wyspę gdziś na srodku . Czy to nie jest uczciwe? Nik nikogo nie bijem nikt nie straszy., Wiadomo że na szczęscie stanowią mniejszść i będą przegłosowani. A jeżeli do takiego głosowania nie dojdzie to będzie oj będzie niedobze. czy to nie jest uczciwe podejście. PO co łazić koło siebie. Było ąłe sie skończyło. Ydzi to plaga i trzeba się jej wystrzegać gorzej niż rozpuszczonych niewolników. Przeciż nie konicznie musimy robić tak że każdy w swoim zakresie mire możliwości i sposobności przekona paru semitów że Polska to jest raj białego człowieka. Przeciż można to zrobić jawnie. PO co kombinować. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Neandertalczyk miał duży mózg 26.09.03, 19:56 Re: Neandertalczyk miał duży mózg Autor: borebitsy Data: 26.09.2003 16:49 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- kustosz.m napisał: > > Homo Sapines > > Mial oczywiscie mniejszy i skuteczniejszy dzieki technikom jogi przywracających > świeżość i preznosc umysłu, takich jak sirsasana (stanie na głowie). widzisz sir ssa se sam i ty trnuj też ci sie uda, brandzlowniku Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Post nie na temat 28.09.03, 19:30 Jak zrobić najlepszy dziegieć? Autor: juliusz_cezar1 Data: 28.09.2003 14:15 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Mam zamiar wyprodukować trochę dziegciu. Jaka technika według Was jest najlepsza? Odpowiedz Link
ignorant11 Kronika Thietmara; post powtórzony 05.10.03, 00:13 Kronika Thietmara Autor: msciwoj24 Data: 05.10.2003 00:07 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- "Po tych wypadkach Slowianie zniszczyli klasztor sw.Wawrzyncaw miescie Kalbe,a nastepnie scigali naszych uciekajacych jak pierzchliwe jelenie.Nasze bowiem grzechy przydawaly nam strachu ,a im mestwa .Ksiaze Obodrzycow Msciwoj spalil i spustoszyl Hamburg ,gdzie niegdys byla siedziba biskupia" Odpowiedz Link
ignorant11 amerykansa kobieta ?? 07.10.03, 09:41 amerykansa kobieta ?? Autor: pkrol Data: 06.10.2003 18:38 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Czy tez tak sadzicie ze amerykanki to mutanty po promienne , grube ochydne oblesne wstretne naladowane sterydami potwory, a jezeli juz sie zdarzy normalnie wygladajaca to mozg do wymiany bo one sa "independent women", nie ma gorszej rasy niz american woman co za ochydny gatunek , wiem ze zawsze maja kompleksy jak zawitaja na europejski kontynent Odpowiedz Link
ignorant11 Mąż mnie zdradza z gejem 07.10.03, 22:56 Mąż mnie zdradza z gejem Autor: ola_34 Data: 07.10.2003 22:18 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Jestem w prawdziwej rozpaczy. Wiem, że mój mąż po 2 latach małżeństwa zdradza mnie z innym mężczyzną. Przejrzałam jego pocztę i wiem , że jest w nim zakochany. Wyznaja sobie miłość i planują , że kiedyś razem zamieszkają. Przedstawiłam mu go jako kolegę z pracy (jestem stewardessą i w tym zawodzie stewardzi to w wiekszosci geje)i tak się zaczęła ich znajomość. Teraz tłumaczy swoje nieobecności w domu właśnie spotkaniami z kumplami. Mamy rocznego synka i do tej pory nasz związek był idealny. W łóżku okazywał się być super facetem. Teraz nie chce się ze mną kochać nie patrzy mi w oczy jest w innym swiecie. Ludzie pomóżcie, mi co mam robić? Jestem zrospaczona. Odpowiedz Link
ignorant11 Slavic znaczy niewolnik ( watek Powtórzony) 08.10.03, 03:48 Slavic znaczy niewolnik Autor: maniek30 Data: 08.10.2003 01:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- odrzucając subiektywne emocje, czy nie prawda, e coś jest na rzeczy ? Sława! Jest juz identyczny wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=7490972 Odpowiedz Link
maria421 Jak to NIEMERYTORYCZNE? 14.10.03, 08:50 Zeby Ci oszczedzic pracy, sama posylam moj wpis na liste postow usunietych. Dlaczego moje posty sa niemerytoryczne? Czy krytyczne posty dotyczace tego forum i tematow na nim poruszanych sa a priori niemerytoryczne? Jezeli watek z gratulacjami z okazji 3000 wpisu na tym forum jest MERYTORYCZNY, to dlaczego moja krytyka jest NIEMERYTORYCZNA? "Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"..... Odpowiedz Link
scand Re: Jak to NIEMERYTORYCZNE? 14.10.03, 12:20 Wg mnie post był merytoryczny. A o który dokładnie chodzi ? ) Odpowiedz Link
rycho7 Nie wstyd Ci spojrzec w lustro? 02.12.03, 16:02 ignorant11 napisał: > Ja nie musze pisac na Twoim forum. Brak Ci argumentow wiec usuwasz posty adwersarzy. Czysta podlosc. Nie wstyd Ci spojrzec w lustro? Odpowiedz Link
alex.4 Re: Krew Wikingow HG3 To po po LAchu 12.12.03, 18:59 ignorant11 napisał: > Kolejny wątek borebitsy w któym myli swoją fantazję z rzeczywistością. Nie wiem jak zachowuje się on w zyciu codziennym, ale jesli takie spekulacje powtarza głośno, to chłopak jest skończony. Borebitsa przesadza. Rozumiem, że w inetrnecie padaja głosy czsami dziwne i czsami mocno odważne, ale są pewne granice smiesznosci. Borebitsa zbyt czesto je przekracza... Pozdr Odpowiedz Link