hizsna 01.02.08, 00:29 "w marcu koty, w kwietniu psy, a w MAJU my" Ja w lutym nie, nie wiem jak Ty, A Walenty może być zły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Walentynki 01.02.08, 00:42 W lutym do maja się przymierzamy już tak gdzieś w kwietniu się zakochamy w marcu były tylko przymiarki lecz za to w maju zwiedzamy parki tu wiewióreczki sobie flirtują tam pawie pióra swe prezentują robi się ciepło,zdejmujesz szatki... jutro dokończę,dziś koniec gadki... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: byle do maja 01.02.08, 09:03 Maj Łąka, trawka, pępek, ławka Stringi palą w głowie pusto Będzie ruja i poróbstwo. Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: byle do maja 01.02.08, 09:16 kaszalot-net napisał: > Maj > Łąka, trawka, pępek, ławka > Stringi palą w głowie pusto > Będzie ruja i poróbstwo. Same cudne rzeczy. Szczególnie, ten z kolczykiem pępek mnie cieszy. Odpowiedz Link
madurka Re: byle do maja 01.02.08, 10:36 Zatem szanse moje marne, bo w mym ciele, metalowe, kolczyki żadne! Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: byle do maja 01.02.08, 10:47 Dla mnie możesz, jak ta Ewa z Raju, pępka nie mieć wcale. Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 01.02.08, 09:48 Propozycja - adaptacji Valentines - z imigracji Walentynki - to spolszczenie Walęwtyłki - to pragnienie ---------------------------------------------------- świat się zmienia... i pragnienia Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: Walentynki 01.02.08, 10:27 Zatem : w salonowca zagrać chcesz i podnietę z tego mieć. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 01.02.08, 19:13 Dla owieczki trzeba bacy więc na hale czas,rodacy jeszcze trochę,redyk będzie piszę tu o owczym pędzie.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 01.02.08, 19:51 A jak redyk, to i watra czas się brać za owce w Tatrach. Odpowiedz Link
azaheca Re: halny 01.02.08, 21:09 Czy Al runo ma mięciutkie kopytka cztery,czarne,malutkie czy dzwoneczek na szyi nosi i o kokardkę z jarmarku prosi? Odpowiedz Link
madurka na hali 01.02.08, 21:49 baca młodego wziął na hale baca czuł się doskonale za to młody nie wytrzymał i się bacy tak zapytał: - a co wy baca robicie jak tak długo kobity nie dusicie? a baca młodemu tak odpowiada: - a biora se łowieczke za stodółeczkę młody skrzywił się, w czoło popukał, e, z owieczką! co ten baca wydukał! ale dni mijały a młodego tak męczyło że w końcu nie wytrzymał tak zrobił jak baca powiedział z owcą się za stodółką posiedział na drugi dzień baca się śmieje a młody cały czerwienieje - dlaczego się ze mnie baca śmiejesz, przecież samś godoł, że tak się dzieje a baca na to w śmiech jeszcze większy, na całe okoliczne hale, potężniejszy, - ano żem godoł, że mos se owiecke brac, ale cego żeś se taką brzydką wzion? Odpowiedz Link
azaheca Re: na hali 02.02.08, 00:50 Czy ona była zezowata na białym runie paskudna łata? pewnie gotować też nie umiała więc w łaski bacy się nie dostała Odpowiedz Link
al.1 Re: halny 02.02.08, 09:23 Runo mam między nogami, Delikatne jak aksamit Wstążek żadnych ja nie noszę, Raczej o abażur proszę Kopyt żadnych nie posiadam Chociaż często nimi władam ---------------------------------------- (Jak ruszam z kopyta Jeśli ktoś zapyta) Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 02.02.08, 09:27 Prześmiewcom: Piszę jak to robią owce Ale nie są to manowce Bo nie o to tu chodziło By z owieczką się współżyło Ona była tu przykładem Że trza się obrócić zadem Do partnera “walętego” Aby mieć przyjemność z tego Wszyscy się uwzięli na mnie Bym ze śmiechu skonał marnie Ten kto tego nie zrozumiał Niczego się nienaumiał P.S. I z owieczką jest wygoda Gdy dyskretna jest i młoda Pozostawmy wybór bacom Jeśli tylko na nie “lecom” Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: Walentynki 02.02.08, 11:56 Kocham Cię każdego dnia, w Walentynki, na przekór, nie. Kocham Cię, jak tylko się da. W Walentynki solo upiję się. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 06.02.08, 21:36 Coraz bliżej Walentynki wszędzie już są upominki kiczowate i czerwone uszczęśliwisz tym swą żonę? Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 06.02.08, 22:47 Walentyny to przecież dla nas nic nowego Bo z kosmosu do nas przyszły koleżanko, kolego W czasach kiedy Wala śmigała po orbicie Walentynę śpiewano po Polsce obficie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 06.02.08, 23:10 Piękne fryzury ta Wala miała chyba mistrzyni je układała na każdej piersi także medale noszone ku swej ojczyzny chwale. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 06.02.08, 23:21 A to futerko,pewnie sobole razem z gensekiem,przy jednym stole kobieta-generał siadywała przywileje liczne miała... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 09.02.08, 18:22 Czas sie kulo jak nojynty Chnet u proga tyn Walynty. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 09.02.08, 20:19 Od kogo serduszko dostanę czerwone? nie mam pojęcia,Mario ma żonę może chociaż w wirtualu co ty na to powiesz Alu? dla Alis serce od Kaszalota może będzie nawet ze złota? szmaragdami wysadzane to kamienie Bykom dane mój talizman to jest diament szafir noszę jak atrament bo diamencik gdzieś zgubiłam fart życiowy utraciłam? Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 10.02.08, 09:20 Dam Ci szczerozłote serce Które noszę w butonierce A dziewczyny co pisują Na tym forum, lub malują Całuje je w ust korale - Twórzcie piękne wiersze dalej: Przy stole, w zespole, w piwnicy, w świetlicy, w łóżeczku, w słoneczku, i w cieniu, i w gremium, i w szkole, w stodole, w Koluszkach, w poduszkach, na szlakach, i w makach, w namiocie, w wykrocie, w kąpieli, i w celi, w przelocie i w błocie I wszędzie gdzie przebywacie I pióro ze sobą macie. Sypcie wierszami obficie Umilajcie wszystkim życie Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Walentynki 10.02.08, 09:48 Al.1 napisał: >A dziewczyny >całuję je w ust korale A Ty ząbki mył Czy szczoteczkę zbył? Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 10.02.08, 10:40 kaszalot-net poleciał: Chlast > A Ty ząbki mył > Czy szczoteczkę zbył? Twoja troska o higienę mą Jest calkowicie tutaj zbedną Jestem swieży i odkażony Do dziewczyn przystapić gotowy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 10.02.08, 13:08 Żymły z lubczykym Żymły z lubczykym we Chełmnie piekom Toż ze walyntym na nie poczekom. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Żymły 10.02.08, 13:37 Ja nic z tego nie kapuje Co ten Bronek wypisuje A więc Bronku bądź tak miły I wytłumacz co to żymły Odpowiedz Link
azaheca Re: Żymły 10.02.08, 13:50 Czy to są chleby?może bułeczki lub nie daj boże,voo-doo laleczki.. Odpowiedz Link
al.1 Re: Żymły 10.02.08, 16:18 Żymły to bułki - każdy to wie Bo po węgiersku podobnie jest Żymła to bułka po śląsku A “zsemle” to po węgiersku P.S. Gdy literę “z” z “s” masz, To jak nasze “ż” czytasz Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Żymły 10.02.08, 17:07 Al-u: Smutno mi to zawżdy Że nie jestem każdy. P.S. Kokoci do ryci. Odpowiedz Link
azaheca Re: Żymły 10.02.08, 17:19 A ja z czarnuszką lubię bułeczki jak się to zdrabnia,czy żymłyneczki? P.S. > Kokoci do ryci. Kaszalot zawsze coś przemyci.. Odpowiedz Link
al.1 Re: Żymły 10.02.08, 21:39 kaszalot-net napisał: > Al-u: > > Smutno mi to zawżdy > Że nie jestem każdy. Niepotrzebnie, kolego - Nic straconego > P.S. > Kokoci do ryci. Mikimoto Kokichi Chyba na myśli miałeś Bo pewnie nie do rzyci Perły sobie wkładałeś Odpowiedz Link
alice0553 Walentynki. 11.02.08, 19:06 W Arabii Saudyjskiej Walentynki zabronione ze sklepów wycofuje się wszystko, co czerwone w kwiaciarniach róż nie będzie w tym trefnym kolorze bo danie ich dziewczynie źle się skończyć może. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 11.02.08, 19:18 Czemu ten kolor w oczy tak kole? może monarcha obwieścił wolę że nie chce widzieć nic czerwonego nikt nie śmie pytać nawet dlaczego bo go kat o głowę skróci na pożarcie psom wyrzuci władca miewa swe kaprysy w islamskim raju będą hurysy w sukniach koloru czerwonego i królowi nic do tego.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 11.02.08, 19:39 Już przeczytałam o co tam chodzi nie są małżeństwem młodzi a więc róże (może czerwone)? możesz kupić gdy masz żonę w Arabii można mieć cztery żony zbyt na kwiaty więc szalony.. www.onet.pl/287-47b04261 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki. 13.02.08, 21:54 Jako "walyntynka" dać by tu na forum Durś skuli ślonskego jo szkryflom humoru A pszonie to przeca richtig duszy godka Czy wiyrchym jom trzimać - czy schować do środka? Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 13.02.08, 22:27 Wiyrchym,wiyrchym... Bronka prosimy niech zapodaje zaraz tu rymy o frelkach gryfnych albo łobrzidach o babach każdy tekst tu się przi-dach..)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki. 13.02.08, 22:39 Walyntynka dostać styknie i już życie leci piyknie! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki. 13.02.08, 22:40 Pewno richtig tako trza Nigdy za niyskoro - pra? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki. 13.02.08, 22:41 Pszonie skarbym naszy duszy W zocne życie trza z niym ruszyć. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki. 13.02.08, 22:41 Ano - styknie ciyngym pszoć By se przestać złego boć. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 13.02.08, 23:06 Przyjdzie samej mi się schlać lub ofertę w necie dać: Jeśli ktoś nie całkiem święty i ma wciąż zadbane pięty pachnie ładnie i prasuje jego ofert oczekuję... może taki mnie pokocha dla świrusów jest-wynocha! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 13.02.08, 23:35 W dzień świętego Walentego może spotkasz kochanego przyjdzie jakiś klient z psem i rozpoznasz, że to ten. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 14.02.08, 13:40 Kupię Karmi Malinowe Jak zaszumi mi coś w głowie To rozejrzę się dokoła Może wreszcie ktoś zawoła... Lecz nie będzie dziś zabaway Bo wokoło...same baby I to Karmi Malinowe Iluż to jest procentowe? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 14.02.08, 14:02 Karmi jest bezprocentowe nie uderzy zatem w głowę może lepiej kup szampana i z babami tańcz kankana szybko znajdzie się widownia i to taka w męskich spodniach Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 14.02.08, 14:42 Aby ktoś się zainteresował Musiałybyśmy wejść po schodach I tego kankana tańczyć na dachu Już widzę w mundurach chłopaków A do tego jeszcze psychologa Negocjace i trudna rozmowa... Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 14.02.08, 16:23 Nikisz należy w mediach lansować sił,pomysłów nie żałować gdy odtańczysz tam kankana będzie ta dzielnica znana wszystkie media ją rozsławią swoich widzów tym rozbawią.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 14.02.08, 17:02 No już dobra nie będę taka przesyłam wszystkim wam dziś buziaka panowie nic nie napisali dzisiaj nogę z forum dali cmok.pl/link/1186619 Odpowiedz Link
fettinia Re: Walentynki 14.02.08, 18:46 Dzisiaj byly kwiatki oraz czekoladki a stol to byl taki: same afrodyzjaki prezent najwazniejszy stroj w rodzaju gejszy lecz musze poczekac bo przyjdzie z daleka Nic wiecej nie powiem aby was nie draznic reszte dopowiedzcie sobie w wyobrazni Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 14.02.08, 20:01 Fettinia kolację w stroju gejszy poda a co będzie dalej? nie powie, a szkoda! Odpowiedz Link
fettinia Re: Walentynki 14.02.08, 20:10 Forum wszak otwarte nie mozna frywolic moze "pozniej" szepne slowko by was uspokoic Odpowiedz Link
al.1 Re: Walentynki 14.02.08, 20:50 Dziewczyny teraz buzie swoje nadstawiajcie No i bardzo szybko w rzędzie się ustawiajcie Bo następne cmok Dopiero za rok Odpowiedz Link
fettinia Re: Walentynki 14.02.08, 20:54 Dziekuje ci Al za ten slodki cmok juz teraz zaluje ze nastepny za rok Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki 14.02.08, 21:02 Al, dżentelmen w każdym calu ja też Cię całuję, Alu! Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 14.02.08, 21:41 Ja całe forum już wycmokałam jeszcze przed Alem się załapałam.. cmok.pl/link/1186619 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Walentynki 14.02.08, 22:05 Serca kupluje ponoć Walynty Czy skuli tego łon yno świynty? Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 14.02.08, 23:21 Nie znam dziejów tego świętego nie dostał przydziału jednak złego zakochanymi się opiekuje w różowej szacie on występuje? chyba zaraz sprawdzę w googlach i link wkleję tutaj w cuglach. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki 14.02.08, 23:25 A więc rację jednak miałam gdy różowość typowałam www.ministranci.archidiecezja.katowice.pl/rok_liturgiczny/walenty.jpg Odpowiedz Link