losiu4 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 14:56 mha1 napisała: > jak wyżej :) wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że siedzieć będziemy w domu Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 14:59 > wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że siedzieć będziemy w domu ale ja nie chcę! najchętniej poszłabym na tańce ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:02 mha1 napisała: > ale ja nie chcę! najchętniej poszłabym na tańce ;) ooo "zwierzak tanczyc, tanczyc", na tance to ja sie pisze :-))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:04 > > ale ja nie chcę! najchętniej poszłabym na tańce ;) > > ooo "zwierzak tanczyc, tanczyc", na tance to ja sie pisze :-))) > ale dokąd? od razu zaznaczam że chodzi mi o tańce-wygibańce a nie "smuty" ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:06 mha1 napisała: > ale dokąd? od razu zaznaczam że chodzi mi o tańce-wygibańce a nie "smuty" ;) mi tez!!!!! ale ja nie wiem gdzie mozna obecnie dobrze poskakac, bo osattnio "bywalalm" tylko w klubach studenckich :-( Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:07 > > ale dokąd? od razu zaznaczam że chodzi mi o tańce-wygibańce a nie "smuty" > ;) > > mi tez!!!!! ale ja nie wiem gdzie mozna obecnie dobrze poskakac, bo > osattnio "bywalalm" tylko w klubach studenckich :-( > ja to jestem dopiero zacofana! byłam dwa razy w Hybrydach, ale bardzo mi się podobało :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:08 mha1 napisała: > ja to jestem dopiero zacofana! byłam dwa razy w Hybrydach, ale bardzo mi się > podobało :) a ja tam nie bylam nigdy (to ja jestem zacofana) a jaka tam muzyka ? Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:11 > > ja to jestem dopiero zacofana! byłam dwa razy w Hybrydach, ale bardzo mi s > ię > > podobało :) > > a ja tam nie bylam nigdy (to ja jestem zacofana) a jaka tam muzyka ? > jaka? hmmm... dobra :) stylów Ci nie wymienię, bo się nie znam na teraźniejszych rodzajach muzyki. a jaką byś chciała? Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:14 mha1 napisała: > jaka? hmmm... dobra :) stylów Ci nie wymienię, bo się nie znam na > teraźniejszych rodzajach muzyki. a jaką byś chciała? to ja sie zdradze, ze jestem strasznie staromodna i nie lubie hiphopi, techno...tego typu piosenek, najchetniej pop, rock - ogolnie takie co leca zazwyczaj w radiu i mozna spiewac razem z glosnikami :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:17 > to ja sie zdradze, ze jestem strasznie staromodna i nie lubie hiphopi, > techno...tego typu piosenek, najchetniej pop, rock - ogolnie takie co leca > zazwyczaj w radiu i mozna spiewac razem z glosnikami :-) to chyba by ci się nie spodobało :( ja przeciwnie do ciebie - dyskoteka musi być dyskoteką, pewnie byśmy miały problem z doborem lokalu ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:20 mha1 napisała: > to chyba by ci się nie spodobało :( > ja przeciwnie do ciebie - dyskoteka musi być dyskoteką, pewnie byśmy miały > problem z doborem lokalu ;) czekaj, jeszcze nie wszystko stracone, mozna cos wspolnego znalezc :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:23 > > to chyba by ci się nie spodobało :( > > ja przeciwnie do ciebie - dyskoteka musi być dyskoteką, pewnie byśmy miały > > > problem z doborem lokalu ;) > > czekaj, jeszcze nie wszystko stracone, mozna cos wspolnego znalezc :-) > > byle nie polska muzyka błagam! i nie smuty! jest ze mną pewien problem: jak mi się nie podoba muzyka to się nie bawię w ogóle :((( i szybko się zmywam :( Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:27 mha1 napisała: , jeszcze nie wszystko stracone, mozna cos wspolnego znalezc :-) > > > > > byle nie polska muzyka błagam! i nie smuty! tu sie zgadzam, smutow tez nie lubie :-) muzyka pl - moge pojsc na kompromis :-) > jest ze mną pewien problem: jak mi się nie podoba muzyka to się nie bawię w > ogóle :((( i szybko się zmywam :( u mnie to samo, wlasnie bylam na stronie hybryd i faktycznie te so imprezy dla mnie chyba niekoniecznie :-((( przykro mi... Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:44 to może z dyskoteką dajmy sobie spokój ;) to proponuje lokal z piwem, bilardem, rzutkami i piłkarzykami! dawno nie grałam i mam ochotę :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:49 mha1 napisała: > to może z dyskoteką dajmy sobie spokój ;) > to proponuje lokal z piwem, bilardem, rzutkami i piłkarzykami! dawno nie grałam > > i mam ochotę :) Zaraz to czym chcesz rzucac w tych biednych pilkarz Polonii: butelkami po piwie, bilami, czy rzutkami??? Powinnas sie zdecywowac... ;)) Szczerze mowiac, to nie myslalem, ze tak za Legia jestes... ;PPP Hmm bedziesz miala wieksze szanse na trafienie bo od soboty zarowki nad stadionem wlaca. ;))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:08 > Zaraz to czym chcesz rzucac w tych biednych pilkarz Polonii: butelkami po > piwie, bilami, czy rzutkami??? Powinnas sie zdecywowac... ;)) Szczerze mowiac, > to nie myslalem, ze tak za Legia jestes... ;PPP Hmm bedziesz miala wieksze > szanse na trafienie bo od soboty zarowki nad stadionem wlaca. ;))) na takie balety też mogę iść ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:16 mha1 napisała: > na takie balety też mogę iść ;) Hmm to rzutki i butelki nie wystarcza... ;PPPPP Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:31 > Hmm to rzutki i butelki nie wystarcza... ;PPPPP nie znam się, to będzie mój pierwszy raz ;) a co trzeba wziąść? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:43 mha1 napisała: > nie znam się, to będzie mój pierwszy raz ;) > a co trzeba wziąść? a masz w domu jakas siekiere, ewentualnie moze byc kuchenny tasak... :PPPPPP Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:45 > a masz w domu jakas siekiere, ewentualnie moze byc kuchenny tasak... :PPPPPP nie mam :( a może być taka duża łyżka do zupy? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 17:07 mha1 napisała: > nie mam :( a może być taka duża łyżka do zupy? Hmmm to juz lepiej walek do ciasta :)) Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:13 mha1 napisała: > to może z dyskoteką dajmy sobie spokój ;) > to proponuje lokal z piwem, bilardem, rzutkami i piłkarzykami! dawno nie grałam > > i mam ochotę :) na to tez jestem chetna, a moze jakies koncerty sa w W-wie, na kotre jeszcze mozna dostac bilety? Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:15 > na to tez jestem chetna, a moze jakies koncerty sa w W-wie, na kotre jeszcze > mozna dostac bilety? > kotra? a co to? Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:22 mha1 napisała: > kotra? a co to? mialo byc "na ktore mozna jeszcze dostac bilety " :-))))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:31 > > kotra? a co to? > > mialo byc "na ktore mozna jeszcze dostac bilety " :-))))))) hahahahahahaha Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 15:53 Hmm planuje rano jechac (hehe jak wstane) na gielde komputerowa. Skonczyly mi sie plytki i musze odnowic zapisy ;)) A pozniej... jestem do dyspozycji :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:08 > Hmm planuje rano jechac (hehe jak wstane) na gielde komputerowa. Skonczyly mi > sie plytki i musze odnowic zapisy ;)) > A pozniej... jestem do dyspozycji :)) ja bywam tam co tydzień ;) jesteśmy stałymi klientami hehehe niektórzy nas zaczepiają sami "dzień dobry! mam dobre komputery" albo "monitor jakis potrzebny?" :)))) masz pomysł na tą dyspozycję??? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:24 mha1 napisała: > ja bywam tam co tydzień ;) jesteśmy stałymi klientami hehehe > niektórzy nas zaczepiają sami "dzień dobry! mam dobre komputery" albo "monitor > jakis potrzebny?" :)))) > Jezdzisz tak w celach krajoznawczych, czy cos kupujesz :)) > masz pomysł na tą dyspozycję??? Hmmm chyba planuje kino... Tylko jeszcze nie wiem na co. Chyba graja juz Kill Bill (ale duzo tu L). :) Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:34 > Jezdzisz tak w celach krajoznawczych, czy cos kupujesz :)) kupuję! już jestem stałym klientem w niektórych miejscach :) z tymi zaczepkami to najszczerza prawda :D > > > > masz pomysł na tą dyspozycję??? > Hmmm chyba planuje kino... Tylko jeszcze nie wiem na co. Chyba graja juz Kill > Bill (ale duzo tu L). :) eee ja wolę bilard :( Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 16:36 mha1 napisała: > eee ja wolę bilard :( eee, ja tez bilard :-) Odpowiedz Link
koaa Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 17:20 To jest draństwo żeby umawiać się na bilard kiedy mnie nie będzie w W-wie!!!!!! Ja chodzę głównie do Vegas(najlepiej zamówić przez telefon i być z 5min przed czasem) na imielinie bo tanio można tam też pobawić się piłkarzykami i Porzucać rzutkami(Uwaga tam często grają mistrzowie wystarczy zerknąć na ilość pucharów za rzutki ) ja wpadałem jeszcze na Rakowiecka zaraz za więzieniem z lewej strony jak się jedzie od Pola mokotowskiego. No i nie wybrałem się na jeszcze na snookera do Arko na rondzie Zesłańców Syberyjskich etc. PS A w tym pubie Irlandzkim przy Wilanowskiej teraz piwo 9zl za 0,5 wtedy była jakaś promocja Odpowiedz Link
mha1 Re: Co robimy w sobotę? 23.10.03, 19:56 > To jest draństwo żeby umawiać się na bilard kiedy mnie nie będzie w W- wie!!!!!! czego beczysz? pójdziemy sobie kiedy indziej. oczywiście jak tylko znajdziesz okno w swoim napiętym grafiku :-PPPP Odpowiedz Link
snow.white to okrutne!!!! :((( 23.10.03, 18:01 umawiac sie jak inni musza na zajeciach siedziec :(((((((((((( jestescie bez serca!!!! :((( Odpowiedz Link
aankaa Re: to okrutne!!!! :((( 23.10.03, 18:12 snow.white napisała: > umawiac sie jak inni musza na zajeciach siedziec :(((((((((((( jestescie bez > serca!!!! :((( też tak uważam a "rodzinne uroczystości" to gorsze niż 3 klasówki w ciągu jednej godziny Odpowiedz Link
snow.white chyba masz racje ;)))) 23.10.03, 18:21 ale tak sie zaczelam zastanaiwac... a moze Wy tak specjalnie umawiacie sie,jak ja przyjechac nie moge,cooo???? przyznac mi sie tu zaraz!!!!! :P Odpowiedz Link
snow.white Ciebie nie mieszam... 23.10.03, 18:37 ...mieszam tych pozostalych swintuchow!!!! :PPP Odpowiedz Link
mha1 jeszcze się nikt z nikim nie umówił 23.10.03, 19:55 po co te krzyki? może znowu nie wypali??? a poza tym to wy będziecie bawić Betty a mnie nie będzie :(((( Odpowiedz Link
aankaa Re: jeszcze się nikt z nikim nie umówił 23.10.03, 20:31 mha1 napisała: > a poza tym to wy będziecie bawić Betty a mnie nie będzie :(((( no, ubawię się "po pachy" :P a nim Betty przyjedzie to zdążymy coś wymyśleć a propos : mieliśmy w listopadzie ruszyć do Sandomierza !!! (trzy osoby mogę zabrać i cało dowieźć "tam i spowrotem") Odpowiedz Link
malen_a Re: Co robimy w sobotę? 24.10.03, 10:20 Hej! to co w koncu robimy ? :-D a moze stare ale sprawdzone kino??? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Co robimy w sobotę? 24.10.03, 19:45 ide na urodziny do kolezanki. nawet prezentu jeszcze nie mam, bo nie chce mi sie lazic po sklepach :( Odpowiedz Link