brezly 09.02.12, 09:09 Co ja bede Kolektywowo streszczal, zalinkuje: polishizna.blox.pl/2012/02/Ustnik-bankomatu-i-obnazanie-kwasu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Autoreklama II 09.02.12, 11:01 jeśli znajdujemy tam USTNIK to którędy wychodzą pieniążki? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Autoreklama II 09.02.12, 12:39 eee, a ja myślałam że ten bankomat dodatkowo bada poziom wiadomo czego we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autoreklama II 04.10.12, 08:43 Ja przepraszam że ja znowu ale, jak mówią Niemcy, "to młotek jest": polishizna.blox.pl/2012/10/100-naturalne-AKTYWNE-skladniki-preparatu.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Autoreklama II 04.10.12, 09:15 Znajomy powiadal, ze w takich chwilach biegnie do kiosku ruchu i prosi o gazete i tik taki. Uspokaja sie dopiero, kiedy pani mu poda wlasciwy towar, co jest niewatpliwym dowodem, ze jeszcze mowi jezykiem zrozumialym dla ewoluujacego ogolu. Scisk prawicy dla Maltretinga. Panie Brezliku, a jak sie prezentuje ortografia w DE? Albowiem we frankofonii zwierze to wymarlo. Nawet cos o kretesie mozna by wspomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autoreklama II 04.10.12, 09:22 Działa. Ale język ulega. "Happy Aua" coś Pani mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Autoreklama II 04.10.12, 09:25 Hihihi. Adne. Tu, melduje, sa to 'appi aua. Na wdechu :-) A czasem nawet 'appi auer'ze z akcentem na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autoreklama II 04.10.12, 09:33 Jak Pani germański prowadzi to polecam zapoznać się z twórczością pana Bastiana Sicka ("Der Dativ is dem Genitiv sein Tod"). Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Autoreklama II 04.10.12, 20:44 brezly napisał: "to młotek jest": > > rel="nofollow">polishizna.blox.pl/2012/10/100-naturalne-AKTYWNE-skladniki-preparatu.html No tak, ale ten specyfik na odgrubnięcie nie jest unquentum ad extra, a to są tabulettae ad intra. Wyście chcieli te słonie nimi smarować, a to spore utrudnienie w kuracji. Biorąc pod uwagę tych lunatyków, mam pewną koncepcję, ale przyznaję, że do końca nie jestem pewna, dlaczego homeostazę zastąpili osmozą. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autoreklama II 05.10.12, 08:16 Ma pani intuicję freudowskiej interpretacji? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Autoreklama II 05.10.12, 11:21 Zajrzałam na stronę moonslim i struchlałam. Ich powinno się pozamykać za te metody leczenia . Jak można lunatyków wysyłać na odchudzający wypas ? No dobra, niech se tą herbatę zieloną skubią, ale jak im kodować, że z opuncji zbiera się tylko owoce, a nie pędy ? I potem aktywne cząsteczki roślinne przechodzą przez skórę i są przyczyną jęków nocnych , a w następstwie bardzo ostrego chudnięcia. To zbyt radykalne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Autoreklama II 05.10.12, 21:38 w mojej aptece walaja sie mnogie ulotki, najwieksza ma tytul "wyciag z cennika" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autoreklama II 07.10.12, 13:53 Na pracowej zupie w proszku stoi ze w niej jest "suszony creme fraiche" Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Autoreklama II 07.10.12, 21:30 Na jedzeniu dla kotow stoi ze "spreparowane z weterynarzy". Nie sprecyzowane, czy ze swiezych. Odpowiedz Link Zgłoś