Dodaj do ulubionych

Do wrocławianek - prośba

18.09.15, 16:05
Mogłybyście mi polecić dobrego stomatologa? Dobrego, czyli takiego, który naprawi fuszerkę a dodatkowo ma ludzkie podejście. Najlepiej by było gdyby przyjmował w sobotę.
Sprawa pilna, bo ząb leczony (dwa razy) bardzo boli.
Nie chcę pisać na forum regionalnym bo tam same autoreklamy. Wam bardziej wierzęsmile
Obserwuj wątek
    • mancipi Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 16:32
      A jakie okolice?
      Ja fuszerki po innym dentyście leczyłam www.znanylekarz.pl/jacek-liss/stomatolog/wroclaw
      naprawdę fajny gosc, ale raczej nie przyjmuje w soboty, jego żona też jest ok. Leczymy się tam z mężem od 5 lat, przy czym ok 2 nie byliśmy-nie ma potrzeby a piaskowanie robimy w ramach pakietu zdrowotnego z pracy. M ma 2 mosty i też pod opieką lekarza dają radę.
      Z dzieckiem chodzimy do Artident na Wyszyńskiego, tez mają dobre opinie i leczą dorosłych.

• pade Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 16:36
        Najlepiej Fabryczna, ale do centrum też dojadę. Tylko dzisiaj nie zdążęsad
        • peonka Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 17:56
          Jedyny dentysta, którego się nie bałam i który nie zrobił mi krzywdy: live dent na młodych techników. Było to lata temu, ale może się nie popsuli? W sobotę pracowali.
    • emmm77 Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 19:54
      Ja polecam to miejsce www.dentique.pl/index.php?lang=pl. Ale to na Krzykach i w soboty pracują po uzgodnieniu. Chodziłam do pana, bardzo dobry lekarz, o wszystko wypyta, zaplanuje i dopasuje leczenie do pacjenta. Jest to pierwszy dentysta, do którego chodziłam autentycznie bez stresu.
    • klamkas Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 19:55
      Marcin Budzik, gabinet Dentalium na Grabiszyńskiej. Ale oni raczej na pewno nie przyjmują w soboty. Ma jedną wadę - bardzo cicho mówi big_grin.
    • pade Re: Do wrocławianek - prośba 18.09.15, 21:14
      Dzięki dziewczyny.
      A znacie może p. Więznowskiego?
    • skowronska10 Re: Do wrocławianek - prośba 15.12.16, 11:43
      Nie polecam Skowronskiej z Psiego Pola. Popsuła mi zęba. Ząb trzonowy (nie kieł) wygląda jak niesymetryczny kieł, przez co mam nacisk na jedną stronę podczas gryzienia.

krokodyl
    • 1matka-polka Re: Do wrocławianek - prośba 15.12.16, 14:05
      Mam super panią stomatolog od zadań specjalnych. Jeżeli masz problemy ze zgrzytaniem, jeżeli ciągle ci się łamią zęby, jeżeli masz dużo zębów po leczeniu kanałowym i przez to obniżony zgryz, to polecam panią Karolinę Kuśnierek. A jeżeli potrzebujesz chirurga do wyrywania i do implantów to Konstanty Sławecki. Szczerze nie polecam Michała Karolewskiego, horrendalne ceny i wątpliwa jakość usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka