Dodaj do ulubionych

Urok miłosny

09.11.15, 12:07
Czy ktoś próbował? Zadziałały? Gdzie w Krakowie?
Czy Pan Artur jest skuteczny? Za autoreklamy dziękuję. Zapłacę Wam te cholerne pieniądze tylko nie kłamcie i nie dawajcie nadziei bo to zabija każdego dnia :(
Obserwuj wątek
    • jowita891 Re: Urok miłosny 09.11.15, 12:11
      Jeśli komukolwiek to zadziałało, w jakikolwiek sposób to nie piszcie u kogo. Napiszcie mi na maila jowita891@onet.pl
      jaka była sytuacja i jaki rytuał zadziałał. Czy w ogóle coś się zmieniło. Mnie były facet znienawidził ostatnio i nie mam pojęcia czy cokolwiek pomoże jakakolwiek magia. Nie patrzy na mnie, nie rozmawia, nawet cześć nie mówi. To bardzo boli.
      • canicula11 Re: Urok miłosny 07.03.20, 13:14
        I masz kogoś?
      • gambimbi Re: Urok miłosny 10.05.20, 13:40
        Pewnie na mailu ma wysyp ofert od samych wróżek :)
      • balbilona Re: Urok miłosny 01.06.20, 22:00
        I jak udało się?
    • mortimer5 Re: Urok miłosny 17.11.15, 15:59
      Jowita891, jeśli szukasz tak jak piszesz prawdziwej porady to odpowiem Tobie szczerze: nie warto. Nigdy nie powinno zmuszać nikogo do tego aby nam wybaczył, porozmawiał z nami, polubił nas czy na nowo zakochał się w nas. A przynajmniej nie w taki sposób. Jeśli jesteś zainteresowania takimi tematami to poczytaj sobie książki na temat prawa przyciągania lub obejrzyj w internecie film the secret. Z tego co wiem na youtube jest wrzucana wersja z polskim lektorem.
      • polanecka19 Re: Urok miłosny 31.01.21, 13:24
        Czasami warto, wszystko zależy od zastosowanej magii.

Rytuały miłosne - forum
    • antoninatarot Re: Urok miłosny 03.02.16, 12:00
      Droga Pani Jowito - Wszechświat jest dość rozległy sam w sobie - nie da sie tutaj jasno sprecyzować czy akurat w Pani przypadku to zadziała, trzeba wiecej wiedziec na temat sytuacji, czasami postawić się nawet w sytuacji tej drugiej osoby. Proponuje dla Pani poczytać o sigilach dodać do tego wizualizację lub zwykłe codzienne afirmacje. To Pani ma moc sprawczą i to przede wszystkim Panią łączy z tym mężczyzną link, którego żadna wróżka nie posiada.
      Pozdrawiam.
      • burrza Re: Urok miłosny 20.08.16, 14:33
        Dokładnie, praca nad samym sobą to podstawa. warto też pomyśleć o czymś jak NLP, bo też daje efekty tylko trzeba znaleźć wiarygodną osobę. Z tym to zaś ciężko
        • lara9369 Re: Urok miłosny 20.08.16, 19:17
          burrza eeech kermicie burzliwy ty nasz ile jeszcze nicków potrzebujesz do wkręcania naiwnych na forach, a może sam do siebie piszesz, sam siebie oszukujesz?
        • zofiazosiazoska Re: Urok miłosny 27.08.16, 09:12
          Całe mnóstwo cudotwórców - oszustów, którzy tylko podają email, a po wyciągnięciu kasy z góry znikają. Wróżki, szeptunki, rytualistki są, można się z nimi spotkać, rozmawiać przez telefon, często biorą co łaska. Albo to staruszki, które z emailem nie mają nic wspólnego, albo młodsze pokolenie, które żeby zarobić ma też jakąś inną pracę, bo z co łaska nie wyżyją. Jest dziewczyna - psychografolog - która oprócz tej pracy wróży, robi rytuały, "biżuterię" na ochronę, moc. Spotka się, rozmawia przez tel., pomaga, nie jest anonimowa choć nie ogłasza się. Mi pomaga. Podam jej email, chyba taki sam ma profil na facebook, ona sama nr telefonu podaje. info@mektub.pl
      • zalak Re: Urok miłosny 24.12.19, 20:27
        Trochę to podejrzane
    • chariezdha Re: Urok miłosny 27.09.16, 17:13
      Do uroków miłosnych, tarota i magi ogólnie polecam mishaukr@wp.pl, mi tylko ona pomogła odzyskać miłość i teraz jestem szczęśliwa :-)
      • zalak Re: Urok miłosny 19.12.19, 14:12
        A kto to znowu?
      • neesturia Re: Urok miłosny 30.12.20, 14:35
        Naciągacz
      • makeyo Re: Urok miłosny 17.01.21, 13:51
        A co to za jeden?
    • martoni83 Re: Urok miłosny 23.11.16, 13:20
      Polecam serdecznie Panią Emilię. Kompletnie odmieniła moje życie!!!
      Zajmuje się zdejmowaniem uroków, oczyszczaniami, działaniami na aurze i energii oraz rytuałami wszelkiej maści.
      Pomogła mi stanąć na nogi. Regularnie korzystam z jej pomocy i nigdy mnie nie zawiodła.
      Wykonywała dla mnie rytuał miłosny łączenia aury oraz na powodzenie finansowe!
      Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      • zalak Re: Urok miłosny 19.12.19, 22:01
        A ja jej nie polecam. Szkoda czasu, nadziei i pieniędzy.
      • degaudian Re: Urok miłosny 24.02.21, 21:01
        Chyba żartujesz. Ona sama się wszędzie reklamuje. Z resztą to pewnie autoreklama.
    • basiazpodlasia75 Re: Urok miłosny 07.12.16, 13:46
      Ja miałam już dość. Myślałam, że nic nie ma sensu. Nacięłam się na trzy wróżki z tego forum.
      Wtedy natrafiłam na Panią Emilię. Dopiero ona pomogła mi odzyskać utraconą miłość, szczęście i nadzieję. Polecam ją również Tobie, to dobry człowiek.
      Jej e-mail to: wrozbyemiliianel@gmail.com
      Pozdrawiam
      • kasia390 Re: Urok miłosny 01.01.17, 16:20
        basiazpodlasia a nie dawno na inny foru pisalas o kailu to oze sie zdecyduj i przestan scieniac co jestes zenujaca
    • arkanatarota Re: Urok miłosny 26.12.16, 02:51
      magiczne-rytualy.blog.onet.pl/
      • zalak Re: Urok miłosny 30.12.19, 18:03
        A co to?
    • magdamag88 Re: Urok miłosny 10.02.17, 17:43
      Zajmuję się magią amatorsko, mogę spróbować pomóc.
    • karolszrot Re: Urok miłosny 24.08.17, 08:46
      U mnie zadziałał! Pomogła mi Pani Emilia Angel.
      Naprawdę wiele, wiele jej zawdzięczam!
      Pisz do niej na: wrozbyemiliiangel@gmail.com
    • melissa-bdg Re: Urok miłosny 19.09.17, 16:57
      Polecam Pania Emilie Angel - wrozbyemiliiangel@gmail.com
      zamowilam u tej pani rytuał 1,5 miesiaca temu. efekty mialy pojawic sie po miesiacu... ale pojawily sie z opoznieniem 2 tygodni.
      zalezalo mi na czasie, bo kazda chwila bez ukochanej osoby to meczarnia! najwazniejsze jest jednak to, ze sa efekty jej dzialan! rytual milosny faktycznie zadzialal - za co jestem ogromnie wdzieczna!
      pani odpisuje na maile codziennie, jest z nia staly kontakt, generalnie na duzy plus wspolpraca.
    • hapholi Re: Urok miłosny 03.12.17, 09:54
      Ostrzegam przed Emila Angel to jest oszustka, która sama się tutaj reklamuje.
    • baziatko Re: Urok miłosny 03.01.19, 11:28
      Artur to bullshit
      • kontroler0 Re: Urok miłosny 03.01.19, 21:07
        bullshit - to znaczy że ono wierzy we własne bzdury?
        To genialne określenie.
    • lareine.margot.77.21 Re: Urok miłosny 22.02.19, 13:27
      Poszukuję osoby, którą będzie potrafiła zdjąć urok miłosny. Proszę o kontakt na adres: lareine.margot.77.21@gmail.com
    • baziatko Re: Urok miłosny 13.04.19, 12:14
      kuwa przestan tym spamowac wszedzie
    • bajalka Re: Urok miłosny 12.10.19, 18:12
      Proszę o namiar do pana Artura.
    • rudzielca Re: Urok miłosny 17.10.19, 19:03
      Moje doświadczenie z rytuałami: mysticum, Samael, Leszczyńska, efektów brak. Przestaję wierzyć, że jest ktoś uczciwy.
    • zonkfort Re: Urok miłosny 08.11.19, 21:35
      Skutecznie inkasuje.
    • zalak Re: Urok miłosny 14.12.19, 15:45
      Tutaj większość wróżek jest niestety nieskutecznych
      • jesnapoziomka Re: Urok miłosny 13.05.20, 21:30
        Chyba masz rację :(
    • langin Re: Urok miłosny 05.02.20, 14:13
      A komu miałoby zadziałać i na jakiej zasadzie?
    • jesnapoziomka Re: Urok miłosny 07.05.20, 17:52
      Jak to jest z panem Arturem? Ktoś próbował?
      • oliloli Re: Urok miłosny 12.05.20, 17:03
        No właśnie jak to z nim jest?
    • bagietonka Re: Urok miłosny 23.10.20, 01:08
      O Arturze już było głośno
      • mozzik Re: Urok miłosny 22.12.20, 18:16
        Ale czy jest skuteczny?
    • antoniskalski123 Re: Urok miłosny 29.11.22, 20:27
      ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka