vaud 18.01.08, 06:50 Szybko poudajemy ze cos robimy, a potem 3 dni wolne!!! Poniedzialek tez wolny w Mocarstwie za Wielka Woda. Tyle czasu do zuzycia! Chyba wreszcie sie te choinke rozbierze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 07:20 Takie tam i Mocarstwo:-)) CK Monarchie w ostatnim stadium to zaczyna przypominac. Zesklerocialy wladca co nic nie pojmuje, sojusznicy patrza z politowaniem, dlugi po uszy, waluta leci na pysk,ostatnia zwycieska wojna za Radetzkyego a i to dlatego ze Wlosi pierwsi uciekli. Biurokracja spolicyjniala wymysla coraz to nawet idiotyczne przepisy majace zapewnic Bezpieczenstwo Panstwa. Bedzie sobie co przypominac w stylowych kawiarniach z portretem cesarzowej Sissy. Nawet najwazniejszym landem rzadzi Austriak. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 18:44 Ja nie ubierałam. Całe pudło niewybuchów, które od taty dostałam, sąsiadce wydałam. I teraz nie wiem co ze sobą zrobić, bo kto mi każe być zawsze na sztorc. Może pisanki już będę malowała. Wiosną wyjdę do parku, i dzieciom będę rozdawała. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 18:47 W dodatku dzisiaj piątka mi nie służy. Ale nie tylko w piątek. Zawsze wysiadam do kałuży. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 18:50 I to nie jest tak, że ze mnie gapa, fajtłapa. Tylko wolne miejsce przy kałuży zawsze jest. A moją drugą fobią, jest niemożność butów czyszczenia. To ja już wolę te buty, jak chusteczki jednorazowe zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 18:52 No to ja dzisiaj w domu posiedzę, bo butów jednorazowych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 18:54 Czy tu wypada monologować? Zauważyłam, że od rozmów tutaj aż wre. A ja sobie sama rzepkę skrobię, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 19:13 Monologowac zawsze wypada :-) Pani Hizsnowa, pani tu z tymi zajecmi i pisankami to pani wcale nie bedzie nie na czasie. Nic a nic a nic. Dzis na dworcu w Duzym Miescie w sklepie slodyczowym juz jajka czekoladowe w zajace sa. A Mikolaje juz dostaje, takie z czekolady, nowe koszulki. Zajecze. I zajecze tu. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 19:25 Niech już będzie. Puszczę Panu, panie Allawju, tę Zmianę w odwdzięce. youtube.com/watch?v=CSjeu1xFYmk Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 19:37 A Wyjacego Wilka pani zna? pl.youtube.com/watch?v=4Ou-6A3MKow Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 19:52 Otwiera mi się dłużej, niż utwór trwał. Nie, panie Brezly. Wilka nie znam. I myślę, że "to sie nie wrati". Złudzenie, że sobie dla przyjemności grają i śpiewają, to widzę u "Buena Vista Socjal Club". Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 19:55 Wszystko kiedys wroci. Wystarczy ze Wytfurnie wreszcie splajtuja :-) Tu ma pani wiecej Wilka: pl.youtube.com/watch?v=ux6N00CwudA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 20:21 No to już wiem, co będę robić w piątek. Oglądać i słucjać Wilka do rana będę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wontek na Pjontek 18.01.08, 20:28 To ma pani probke czegos innego, co bylo przed Wytfurniami. pl.youtube.com/watch?v=6xhYk9PEmXA Na zmiane z Wilkiem pani polecam Johna L. H. pl.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34 A jakby sie znudzilo to na bialo: pl.youtube.com/watch?v=xwGL5LDb4u8 Ja to jeszcze to czasem lubie: pl.youtube.com/watch?v=odWuWdlYZFA&feature=related Sie dyskretnie pozegnam, poki co. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Mocarstwo 22.01.08, 00:15 Panie B-y, noz ja nie na serio slowa mocarstwo uzywam. Zdsytansem nawet, jak widac: "zza Wielkiej Wody". Ach, nie jastem ja wielbicielka Jurka W Krzakach, nie jestem. Nie wiem, czy jak se to przerobimy na Baracki w Himalajach, to bedzie smieszniej ( hillarystyczniej). Mam Obamy, ze jednak nie. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mocarstwo 22.01.08, 07:24 vaud napisała: > Panie B-y, noz ja nie na serio slowa mocarstwo uzywam. Pani Wutko, dlugo sie znamy? :-DD Nozesz cosz tesz pani, nonie? Ja to panine prawdziwe intencje widze, czy maja szlafrok czy nie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Mocarstwo 22.01.08, 16:57 No to znow mnie pan ujal jak Wode pitna. W tym ujecia jestem slodko- Wodna. Odpowiedz Link Zgłoś