angelika_20 22.02.05, 11:31 My tu gagu-gadu o pierdołach a tam Beksińskiego zamordowali. Co się na tym świecie dzieje :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: Kto to był Beksiński? 22.02.05, 12:00 nie osmieszaj sie takim pytaniem, tylko uzyj wyszukiwarki! co za umyslowe lenistwo ! Odpowiedz Link
xapur O rany, przeca napisanie tego zajęłoby ci tyle ... 22.02.05, 12:02 samo czasu co rady o wyszukiwarce. Ale OK. Odpowiedz Link
breneka Re: O rany, przeca napisanie tego zajęłoby ci tyl 22.02.05, 13:18 No i widzisz xapur? Na ch... sie pytasz jak nie wiesz? ;)))))))) Odpowiedz Link
xapur Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 13:22 Znaczy - jak was czytam to boki zrywam. :) Nawiasem mówiąc - piszecie coś czasem na poważnie? A tak odnośnie tego Beksińskiego czy jak mu tam - RANY, FAKTYCZNIE. JAK MOŻNA NIE ZNAĆ. Idę się wychłostać, bo taki obciach to dramat. A już pytanie się o to - w ogóle upadek moralny... Odpowiedz Link
breneka Re: Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 13:25 a pewnie, ze moge. Bo siedzi na przeciwko mnie. Biurko w biurko :))))) A jesli chodzi o temat watku, to szkoda. zawsze szkoda, niepotrzebnej smierci czlowieka z wielkim talentem. Bo nie wiadomo jak predko nowy talent sie pojawi. W muzyce powaznej czekamy juz ponad 200 lat i posucha. Odpowiedz Link
xapur To fakt. Ostatnie lata jakieś pechowe. 22.02.05, 13:29 Nowak-Jeziorański, Kuroń, Kubiak, Niemen i cała masa innych zacnych ludzi odeszło w przeciągu krótkiego czasu. Jednocześnie odnoszę wrażenie, że nie ma ich kto zastąpić, gdyż nie ma dziś w Polsce ludzi tego formatu. Poza tymi, którym już bliżej niż dalej. Jednym słowem kończy się pokolenie przedwojenne. Czyżbyśmy byli skazani na te miernoty pojawiające się obecnie w TV? Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 13:28 widzisz jaki jestes zalosny? Idz, idz tylko uwazaj zebys nerek sobie nie obil:DDD Odpowiedz Link
xapur Ee, rozmyśliłem się. 22.02.05, 13:31 Może się jeszcze na co przydam? Np. spłodzę geniusza zapoczątkowującego nową wspaniałą generację Polaków (co do mnie to już raczej nici) :) Odpowiedz Link
anula36 Re: Ee, rozmyśliłem się. 22.02.05, 17:35 jest szansa:) A mnie miales za niemila;) Odpowiedz Link
xapur Do Anuli36. 22.02.05, 23:20 anula36 napisała: "jest szansa:) A mnie miales za niemila;)" Będę próbował... Boć tak się zdarzyło, a co! Chyba, że nieznajomych traktujesz niemiło na dzień dobry. Ale ja już raczej znajomy, nie? Odpowiedz Link
karioka23 Re: Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 14:27 Rany, to chyba jakiś artysta był. Malarz? Odpowiedz Link
xapur Malarz. Można sobie poczytać na głównej stronie GW 22.02.05, 15:33 Przynajmniej ja tam znalazłem. Odpowiedz Link
julka00 Re: Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 17:37 Bingo! Taki od strasznie dołujących klimatów. Mam akurat na kompie parę jego obrazów, ale na to forum i tak chyba nie da się wysłać Odpowiedz Link
julka00 Re: Dobre! Możesz sobie z Oxygen ręce podać. 22.02.05, 17:37 to było do karioki Odpowiedz Link
judith79 Re: :-( 22.02.05, 17:29 kurcze wlasnie dzis mam sms'owy przeplyw tej wiadomosci, co chwila ktos. szkoda wielka, uwielbiam jego malarstwo (moze mniej pozniejsze grafiki). wielki czlowiek, kazdy niestety w koncu umiera. Odpowiedz Link
anula36 Re: :-( 22.02.05, 17:36 a czy jego syn tez nie zginal w niewyjasnionyc okolicznosciach?? Odpowiedz Link
angelika_20 Re: :-( 22.02.05, 21:03 A czy któraś z Was pamięta audycje nocne Tomasza Beksińskiego w Trójce? To był klimat... Odpowiedz Link