bufka27 A ja ostatnio słyszałam takie zdanie.............. 16.06.05, 15:10 Nie wychodż za mąż za tego kogo kochasz, ale kochaj tego za którego wyszłaś za mąż! Odpowiedz Link
asia_asica Re: A ja ostatnio słyszałam takie zdanie......... 17.06.05, 14:01 Kocham :-) Tak zawsze wyobrażałam sobie mój ideał mężczyzny Odpowiedz Link
magdalena268 Re: kochacie swoich mężów..? 20.07.05, 14:57 GLUPIE PYTANIE...JAKBYM NIE KOCHALA TO PO CO BYM GO SOBIE BRALA ZA MEZA? Odpowiedz Link
agatamama Re: kochacie swoich mężów..? 20.07.05, 15:24 Bardzo bardzo mocno go Kocham i wiem ze on mnie też... nawet gdy sie czasem kłócimy to wiem ze i tak się bardzo kochamy:))) Odpowiedz Link
maja64 Re: kochacie swoich mężów..? 20.07.05, 15:38 ja też bardzo kocham swojego męża. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym być z kimś innym :)Wiem, że on też mnie kocha i to jest cudowne... Odpowiedz Link
anusia29 Re: kochacie swoich mężów..? 21.07.05, 09:56 bardzo! i z dnia na dzień - coraz bardziej i mocniej :) oczywiście zdarzają się momenty, że się na siebie wkurzymy, ale to w niczym nie zmienia stopnia zakochania :))) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: kochacie swoich mężów..? 21.07.05, 10:14 kocham go i przed i po i w trakcie:)) W trakcie to chyba najbardziej:DD Odpowiedz Link
mia80 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo! 21.07.05, 13:11 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo! Odpowiedz Link
brogla Re: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo! 21.07.05, 16:59 Pewnie. Nawet jak jest mocno upierdliwy ,ze mam go dosyć , bo jak by był taki idealny to byłby nudny jak flaki z olejem. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mala63 Re: kochacie swoich mężów..? 28.07.05, 14:19 Ja jestem miesiąc po ślubie, i kocham mojego męza coraz bardziej z każdym dniem dopiero teraz uswiadamiam sobie ze zyć bez niego bym nie mogła codziennie czekam kiedy przyjdzie zeby choc na chwilę przytulić się do niego, w narzyczeństwie zastanawiałam się jak to będzie czy mi sie nie znudzi i czy dobrze robie wychodzac za niego, nie jest ani bogaty ani cód nad Wisłą, ale jst mój i wiem ze on kocha mnie tak samo mocno a może nawet bardziej niż ja jego, to cudowne uczucie wiedzieć że ma sie kogoś kto jest Twój i że jest i w każdej sytuacji mozesz na niego liczyć, fakt mójmmąż to typ którego to ze świeczką szukać ale utwierdzam sie z emoje tak sprzed miesiąca było naprawde bardzo pewne i że naprwde chce z nim być dopóki śmierć nas nie rozłączy, bardzo go kocham.I kazdej z Was dziewczyny zyczę takiej miłości.Pozdrawiam Odpowiedz Link
magda010 Re: kochacie swoich me˛z˙ów..? 28.07.05, 14:54 Ja tez kocham, chociaz jestesmy na rozdrozu, nie potrafimy sie dogadac, wszystko sie wali :( przez pewien czas zastanawialam sie czy to milosc...teraz wiem, ze tak..pytanie, czy ona zwyciezy wszystkie przeciwnosci. Teraz to ja chce walczyc o malzenstwo, chce z nim byc, wiem ze go kocham, ale on nie wie czy kocha mnie :( tyle juz ran, tyle bolu, ze trudno zapomniec, chociaz ja wiem, ze dalabym rade. Najgorsze, ze problemy sa wciaz na biezaco i niezrozumienie i dwa inne swiaty. Odpowiedz Link
anoresk Re: kochacie swoich me˛z˙ów..? 28.07.05, 16:00 A ja kurcze nie wiem , czy kocham. Przez pewien czas wydawało mi się , że tak, nawet dzieci chciałam znim mieć , a teraz ...Eh , szkoda gadać ... Odpowiedz Link
oska82 Re: kochacie swoich mężów..? 28.07.05, 18:31 Jestem mężatką od 3 tygodni... Kocham mojego męża tak jak kochałam mojego chłopaka 3 tygodnie temu. Odpowiedz Link
ewikom Re: kochacie swoich mężów..? 29.07.05, 11:37 Kocham go bardzo mocno. Często mu to mówię. Jesteśmy już ze sobą długo, a ja z upływem lat coraz bardziej go kocham. Odpowiedz Link
ella35 Re: kochacie swoich mężów..? 29.07.05, 13:09 Bardzo kocham mojego męża, chociaż czasem nieźle mnie wnerwia. Jest dla mnie bardzo dobry i też mnie kocha, to widać. Odpowiedz Link
little_voice Re: kochacie swoich mężów..? 29.07.05, 17:40 Tak,czuje to każdego dnia bardzo mocno. Odpowiedz Link
ewcia1976 Re: kochacie swoich mężów..? 29.07.05, 23:15 Tak,choć On często wystawia moją miłość na próbę. Odpowiedz Link
fiamma75 Re: kochacie swoich mężów..? 30.07.05, 18:53 Najbardziej na świecie. I każdego dnia mocniej. Poza tym bardzo go lubię. Jest też świetnym przyjacielem. Odpowiedz Link