oskaar1 27.09.06, 15:12 Czy wam sie to podoba? jak facet to tak namietnie do was mowi? Drogie Panie prosze o wasze zdanie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judith79 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 15:18 hmm, jesli rzecz dzialaby sie noca, na pustej ulicy i mowil by tak obcy facet wyskakujacy nagle z ciemnej bramy to chyba by mi sie nie podobalo, kiedy moj chlop tak mowi, to o ile mam na to rzniecie ochote, calkiem mi sie podoba:) Odpowiedz Link
czekolada_orzechowa Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 15:21 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak to ładnie okresliła przedmówczyni- jeśli chce mi się rżnać, to czemu nie? Ale jesli to jedyna forma werbalnej komunikacji w związku, to brzmi dosć ubogo i nie napawa optymizmem. A jeszcze, po co ci ta wiedza? Dostałes za to po gębie od żoneczki? Musi nerwowa, albo nie wstrzeliłeś się w nastrój:D Odpowiedz Link
judith79 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 15:34 wiec moze zarobiles gazem po oczach w ciemnej bramie?:P Odpowiedz Link
czekolada_orzechowa jak nie masz żony 27.09.06, 15:44 to po co ci takie bezeceństwa, wstydź się, chłopczyku! Zamężne kobiety zaczepiasz na forum i rozprawiasz o swoich rozbuchanych chuciach...nieprawdopodobne, powinieneś pić brom:D Odpowiedz Link
aserath Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 15:57 tytuł tego wątku powinienieś wziąc w cudzysłow, bo tak to człowiek mysli ze jakis zboczeniec to napisał.! A tak - to jak mówily dziewczyny, jak mam na to ochotę i mój (już) mąż tak mówi, to jak najbardziej mi się podoba! Odpowiedz Link
magdusinska Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 16:03 No to, że chcesz to już wiemy problem tylko którą z nas. Odpowiedz Link
kiecha3 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 16:15 a jakoś nie przepadam za tym wrotem.. jakiś taki wulgarny jest... zdecydowanie wole gdu mój luby z figlarnym usmieszkiem mów... "zeżnąłbym cię".. albo "żnąć mi isę chce z tobą".. niewielka różnica..ale na mnie działa.. ;D Odpowiedz Link
oskaar1 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 17:11 magdusinska napisała: > No to, że chcesz to już wiemy problem tylko którą z nas. Moze, Ta ktora pyta? ;-) Jestes pierwsza w kolejce? ;-)) Odpowiedz Link
snatcher Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 18:21 oskaar1 napisał: > magdusinska napisała: > > > No to, że chcesz to już wiemy problem tylko którą z nas. > > Moze, Ta ktora pyta? ;-) > > Jestes pierwsza w kolejce? ;-)) > wujek oducz sie tych cieplych kluchow - im szybciej ,tym lepiej. Odpowiedz Link
magdusinska Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 18:27 Oj widzę, że Pan kolejkę ustawia a to już źle się widzi. Kolejka to mi się tak z PRL-em kojarzy, a ja seksu z dinozaurami jakoś tak nie preferuję zbytnio. Więc Pan wybaczy, ale Pani w kolejkach stać nie będzie, bo Pani to nowoczesną kobietą jest i często z allegro korzysta:) Odpowiedz Link
conejito13 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 18:53 no. a jak jeszcze przy tym strzeli z pejcza, to juz calkiem... Odpowiedz Link
oxygen100 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 19:02 albo fiutem zamacha jak lassem (to sie odmienia??)to od razu kisiel w majtkach:P Odpowiedz Link
chiara76 Re: chcę cie zerżnąć.... 27.09.06, 19:37 oxygen100 napisała: > albo fiutem zamacha jak lassem (to sie odmienia??)to od razu kisiel w majtkach: > P nie wiem, czy się odmienia, ale się obśmiałam;) Odpowiedz Link
oskaar1 Panie jestescie wspaniale! 27.09.06, 20:05 jest wesolo... Lubie was studiowac...... Pozdrawiam Oskar Odpowiedz Link
magdusinska Re: Panie jestescie wspaniale! 27.09.06, 23:02 A studiuj studiuj byle nie dogłębnie. Odpowiedz Link
diabla Re: Panie jestescie wspaniale! 27.09.06, 23:12 magdusinska napisała: > A studiuj studiuj byle nie dogłębnie. dogębnie lepiej też nie Odpowiedz Link
oskaar1 Re: Panie jestescie wspaniale! 27.09.06, 23:38 a moje studiowanie mi jasno mowi komu co brakuje ;-) Odpowiedz Link
annajustyna Oskaar, aTy lubisz, kiedy kobieta... 30.09.06, 10:44 mowi do Ciebie "zerznij mnie"??? Odpowiedz Link
oskaar1 Re: Oskaar, aTy lubisz, kiedy kobieta... 30.09.06, 15:31 oj, w tedy rozpalam sie jak wulkan.... niemam tego(pytania) zrozumiec jako aluzje? co? Odpowiedz Link
magdusinska Re: Oskaar, aTy lubisz, kiedy kobieta... 30.09.06, 17:37 Uważaj Oskar uważaj, aby któraś nie powiedziała chcę cię porżnąć:) Odpowiedz Link
oskaar1 Re: Oskaar, aTy lubisz, kiedy kobieta... 30.09.06, 19:30 Magdusinska bym cos napisal... ale pewnie bys znowu odpisala: Ty analityku oświecony.... Odpowiedz Link
oskaar1 Re: ooo przepraszam 01.10.06, 12:51 Czekoladko! Jak moglem, taka pomylka. Wybacz prosze. Pozdrawiam slodko ;-) Oskar Odpowiedz Link
annajustyna Re: ooo przepraszam 01.10.06, 19:38 Oskaar, a na forum AO (analityczno-umoralniajacym) juz byles? Odpowiedz Link