Dodaj do ulubionych

odopwiedni wiek na małżeństwo.

29.09.06, 11:18
Jak to jest dziewczyny ile trzeba miec lat żeby wyjść za mąż. jak sie
powie,że 20- 22 latka chce wziąć slub to gadają ze za młoda, aj ak znów sie
powie ze kobieta ma 27-28 lat i sie hajta to znów za stara, nie moge tego
pojac o co chodzi.Ja mam 21 lat i chce wziac slub z moim mezczyzna ciagle
slysze ze jestem za mloda i skad wiem ze to ten, zeby jeszcze poczekac, a jak
bede miala 27 to znow powiedza ze tonacy brzytwy sie chwyta i wychodze za maz
z obawy przed zostaniem stara panna.Czy to nie jest chore, u Was tez tak jest
(było)????
Obserwuj wątek
    • ardnaa i jeszcze jedo 29.09.06, 11:20
      argumentem jest jeszcze to ze musze skonczyc najpierw studia, a czy małżeństwo
      przeszkadza w jakiś sposób w studiowaniu?????
      • trol45 Re: i jeszcze jedo 06.10.06, 21:15
        Samo małżeństwo moim zdaniem nie przeszkadza w studiowaniu (mnie nie
        przeszkodziło). Ale dziecko może przeszkodzić - a w małżeństwie na ogół łatwiej
        o dziecko.
    • ally-mcbeal Sorry ale to już było wałkowane 100 razy! 29.09.06, 11:22
      To Twoja decyzja i wychodź za mąż kiedy Ci się podoba!
      • asia.mierzynska Re: Sorry ale to już było wałkowane 100 razy! 29.09.06, 11:32
        ja wyszłam za mąż jak miałam 21 lat,dokończyłam studia i urodziłam dziecko i
        uważam ze wszystko było "w pore":) teraz jestem z synkiem w domciu, mąż
        pracuje, a ja szykuje sie do kolejnych studiów (tym razem magisterskich, ale to
        dopiero od lutego). tak wiec uważam że wychodząc za maż w wieku np 20 lat wcale
        nie jest za wczesnym wiekiem. jeżeli czujesz sie na tyle dojrzała że podołasz
        w "dorosłym" życiu to nie ma na co czekać:))))
        • izolda201 Re: Sorry ale to już było wałkowane 100 razy! 29.09.06, 15:52
          ee zalezy jakie studia masz na mysli, bo paniom które studiuja medycyne lub
          prawo nie proponuje. malzenstwo to obowiązek, masz na głowie, dom, faceta,a
          moze i dziecko. jak chcesz, ja nie wyobrazam sobie wychodzic teraz za maz...
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 12:10
      Wtedy, kiedy jest się niezależnym finansowo i ma się oddzielne mieszkanie. Nie
      sztuka mieć faceta w łóżku za przyzwoleniem sakramentu, mieszkać kątem u
      rodziców i wyciągać do nich rękę po kasę na utrzymanie...
    • oxygen100 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 12:18
      ja wyszlam za maz majac 25 teraz z perspektywy czasu uwazam ze to bylo z jakies
      5 lat za wczesnie
    • deodyma Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 12:34
      ludziom nie dogodzisz. zawsze cos ktos bedzie gadac. ja sama wychodzilam za maz
      w wieku 30 lat i szczere mowiac nie zaluje, ze dopiero w wieku 30 lat. sama
      pamietam, , ze gdy mialam 20 lat to otoczenia dziwilo sie, ze z nikim sie nie
      umawiam. juz wtedy mowiono, ze jestem stara panna. gdy mialam 25 i poznalam
      swojego przyszlego meza to dochodzily mnie sluchy, ze powinnam juz sie z nim
      chajtac bo przeciez nie jestem juz taka mlodziutka a on wpedza mnie w lata. ale
      ja sie tym gadaniem nie przejmowalam i szczerze mowiac mialam to gdzies.
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 13:49
        dzieki za komentarze, kątem u rodzicówmieszkac nie mamy zamiaru.Od roku
        wynajmujemy mieszkanie we wroclawiu,natomisat moj chlopak buduje dom pod
        wrockiem.Pieniedzy od rodzicow nie bierzemy wszystko sami zalatwiamy i sami sie
        utzrymujemy.Co prawda moj chopak zarabia o wiele wiecej niz ja i jak na swoj
        mlody wiek (23 lata) niezle.Posiada dwa warsztaty samochodowe w szwecji i kilka
        w Polsce, wiec zle nie jest.Chcialabym juz byc mezatka, dlatego ze go kocham, a
        tak sczerze to jeszcze dlatego ze boje sie ze jakas mi go sprzatnie sprzed nosa
        ( chociaz nie mam podstaw zeby tak myslec, ale chyba wsztkie baby tak maja), a
        jak bedzie zonaty to wydaje mi sie ze bedzie trudniej.
        • malgorzata_i_mistrz Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 13:55
          O Chryste Panie na gumowym bananie! Toż to dopiero dojrzała motywacja do
          małżeństwa, no no. Spróbuj jeszcze zaciążyć, wtedy łacniej go zatrzymasz, bo z
          tymi alimentami to taki kłopot... Może tylko będzie bzykał co i rusz na boku,
          ale spoko, w końcu będzie TWOIM MĘŻEM!

Sanity calms, but madness is more interesting.
          • bacha1979 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 04.10.06, 19:00
            malgorzata_i_mistrz napisała:

> O Chryste Panie na gumowym bananie!

Oplułam monitor, kobieto!!! :)))
        • chiara76 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 14:00
          ardnaa napisała:
          Chcialabym juz byc mezatka, dlatego ze go kocham, a
          >
          > tak sczerze to jeszcze dlatego ze boje sie ze jakas mi go sprzatnie sprzed
          nosa
          > ( chociaz nie mam podstaw zeby tak myslec, ale chyba wsztkie baby tak maja),
          a
          > jak bedzie zonaty to wydaje mi sie ze bedzie trudniej.

ja tak nie miałam, więc nie wszystkie.
          • ardnaa widocznie nie wszystkie 29.09.06, 14:07
            tak maja. Do zaciążenia droga Malgorzato jakos nie śpieszno, mam jeszcze
            troche rzeczy do zrobienia i dzidzi na razie mi nie potrzebne:) a nawet jak
            przybedzie to sie wychowa, nie uwazam ze dziecko w mlodym wieku to problem bo
            dziecko to sczescie a nie problem:)
            • malgorzata_i_mistrz Re: widocznie nie wszystkie 29.09.06, 14:40
              Na Twoim miejscu najpierw spróbowałabym wychować samą siebie... Możesz zacząć od
              pozbycia się głupich złudzeń, że obrączka to umowa na zawsze i na wyłączność :]
              BTW, ten Twój to wie, z jakich pobudek ciągniesz go do ołtarza?

• oxygen100 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 15:21
          ardnaa ale uwierz nie dla kazdej laski szczytem marzen jest wiazanie sie z
          mechanikiem samochodowym:)) co innego chirurg, prawnik, bankier:P:P
          • malgorzata_i_mistrz Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 15:30
            Ale bzyknąć się dla sportu to lepiej z takim mechanikiem niż bankierem. Mięśnie,
            te sprawy... Choć z fantazją może być ciężko. Ale cóż, kobieta musi umieć
            właściwie wybierać! ;P

• conejito13 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 21:36
          'Chcialabym juz byc mezatka, dlatego ze go kocham, a tak sczerze to jeszcze
          dlatego ze boje sie ze jakas mi go sprzatnie sprzed nosa ( chociaz nie mam
          podstaw zeby tak myslec, ale chyba wsztkie baby tak maja), a jak bedzie zonaty
          to wydaje mi sie ze bedzie trudniej.'

no i ta czesc twojej wypowiedzi odpowiada nam na kluczowe pytanie: dlaczego
          trzeba dorosnac do malzenstwa;)
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 14:27
      Było tak od razu.....Ty po prostu złapałaś bogatego gostka i zastanawiasz się,
      co by tu zrobić żeby Ci go ktoś „sprzed nosa nie sprzątnął” !
      Nie tylko jesteś młoda ale i głupio naiwna, bo tylko naiwna kretynka może
      sądzić, że wraz ze ślubem dostaje bezterminowy akt własności....A po lekturze
      tego forum powinnaś wiedzieć, że żona wcale nie jest przeszkodą do regularnego
      bzykania na boku. I wiedzieć również to, że jest wiele pań, które lubi seks bez
      zobowiązań i nie ma moralnych oporów wskakując żonatemu do łóżka. A rozwód to
      pestka – małżonek zatrudni prawnika i bez trudu wyprowadzi Cię z domu z jedną
      walizką.....wszak dom jest jego bo budowany przed ślubem: P
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 14:41
      I coś szybko ten ślub, bo w lutym pisałaś, że zaciążyłaś z Anglikiem i w
      kwietniu zostaniesz samotną matką.....Teraz rozumiem desperację panny w dążeniu
      do usidlenia ustawionego kolesia. Bo jak się ożeni to już zaklepany i nikt nie
      dmuchnie królewicza sprzed nosa....
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 15:10
        oj jaka zawiść aż milo posluchać.Co trudno "starszym " paniom zniesc ze komus
        sie lepiej powodzi.heheheh az milo poczytac ociekajace zwiscia
        komentarze.heheheheh a zaczelo sie od wieku...heheh
        tak sie jakos skalda ze mio rodzice sa dosc zamozni i jeli chodzi o rzeczy
        materialne to dosc sopro moge wniesc w posagu:) moze nie pracuje ale studiuje
        na dwoch kierunkach(anglistyka i prawo) a ze moj tatuś ma kancelarie to z
        aplikacja nie bedzie problemu i sama tez sie utrzymam.A dzidzius ma sie
        wspaniale, dziekuje za pozdrowienia i tez caluje dobra ciocie:)
        • jakaspanna ardnaa 29.09.06, 15:29
          to, co napisałaś świadczy tylko o Tobie i Twojej naiwności. Ja jakoś wychodzę
          za mąż z miłości, w wieku 22 lat i również mieszkamy osobno. tatus co prawda
          nie ma kancelarii ani mamusia, ale utrzymujemy się sami mimo, że Narzeczony nie
          ma kilku warsztatów samochodowych:) I nie boję się, że ktoś mi go sprzątnie
          sprzed nosa, bo jest cholernie mądrym facetem, ma łeb na karku i perspektywy na
          zaje**** dobrze płatną pracę. Jestem pewna, że mnie kocha z wzajemnością. W
          takie "sprzątanie sprzed nosa" bawiłam się jako 12latka na podwórku z
          koleżankami rywalizowałyśmy o najprzystojniejszego kumpla na podwórku. Więc
          przemyśl zanim zwiążesz się z facetem dla kasy, bo życie nie polega na
          kupowaniu fajnych ciuszków i zabawy do białego rana. Pamiętaj, że na kasiastego
          leci mnóstwo kobiet i któraś w każdej chwili może Ci go sprzątnąc, albo już to
          robi, jak Ty siedzisz i wypisujesz takie farmazony. Byc może facet już Cię
          wyczuł i szuka kogoś, kto go pokocha?!
    • agnrek Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 15:48
      Odpowiedni jest taki, jaki odpowiada osobie, która ma wziąć ślub.
    • czekolada_orzechowa "stara panna" 29.09.06, 16:42
      kto jeszcze tak mówi, utknęłaś w dziewiętnastym wieku:D

Zajebiście mi się podoba pomysł, żeby złapać szybko bogatego kolesia, uwazam,
      ze to super, nie zważaj na komentarze zawistnych bab, tylko pruj do
      ołtarza...aha, najlepiej, zeby był nie tylko bogaty, ale też stary i chory...lol
      • kalina81 Re: uuu ardnaa 29.09.06, 19:17
        choroba afektywna dwubiegunowa w fazie manii jak sądze, nuda, lub po prostu
        zwykły pie.rdolec
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 21:16
      Patrz jacy Ci ludzie zawistni i wredni....nie dziwią się, że w wieku 20 lat
      masz dzieciaka a dziwią się, że chcesz wyjść za mąż...:P

• ardnaa g0sik patrz jaka jestes p.ierdolnieta 29.09.06, 21:46
      mmasz 30 lat twoje zycie to forum, musisz tu zagladac bo inaczej zyc nie mozesz
      nic w zyciu nie osiagnelas nigdy nie czulas sie jak prawdziwa kobieta, nie masz
      szans na pozycie sobie i zobaczenie czegos.Dziecko mam i jestem sczesliwa,
      samochod tez mam, dwa pensjonaty mojej mamy i kancelarie taty jestem jedynaczka
      i to wszystko jest moje:) Dziecko mam zdrowe, mam nianie ktora malenstwem sie
      opiekuje jak ja jestem na uczelni i lub ucze sie di sesji, mam psa i rybki w
      kuchni, nie mam zeza jestem dosc zgrabna, młoda nie cierpiaca na brak pieniedzy
      mam faceta ktory kocha moje dziecko i sie nim zajmuje. A ty masz nudna prace
      zmartwienia i mnostwo jadu
      Zycze Ci zebys zyla tak dalej
      • daria_nowak Re: g0sik patrz jaka jestes p.ierdolnieta 04.10.06, 18:24
        To wszytko jest Twoich rodziców. Ty najwyraźniej nie masz nawet klasy... A
        sposób w jaki piszesz, swiadczy tylko o tym, ze materialne dobro nie przekłada
        sie na kulturę i wychowanie, ale napisz cos jeszcze, bo się nudzę:)
    • ardnaa aha 29.09.06, 21:47
      i nie mowcie ze pieniadze nic nie daja bo daja duzo, same przez cale zycie
      dazycie zeby miec ich choc troszke wiecej, wiec na mnie sie nie wyzywajcie
      zazdrosnice :)
      • ardnaa i jeszcze jedno 29.09.06, 21:50
        facet nie zakochal sie we mnie dla pieniedzy bo sam jest zamozny i vice versa
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 22:02
      Jasne i jeszcze nam wmawiaj, że 23 letni facet o niczym innym nie marzy tylko o
      ślubie i wychowywaniu cudzego dzieciaka......:P
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 22:14
      Autor: ardnaa
      Data: 26.07.05, 15:54 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      > Na imię mam Ola, mam 19 lat i jestem tegoroczną maturzystką. Zamierzam
      > wieczorowo studiować psychologię na Uniwersytecie Wrocławskim. Wybrałam
      > ten kierunek ponieważ moją przyszłą pracę zawodową widzę tylko i wyłącznie
      > z małymi dziećmi. Decyzje tą podjęłam po dwóch latach opieki nad dwuletnią
      > głochoniemą Majką.
      > Kilkakrotnie, przebywajac na wakacjach w Austrii, pełniłam rolę opiekunki
      > wobec 4 miesięcznej Iris i jej 1,5 rocznego starszego brata Marco.
      > Spędziłam tam trzy lata wakacji i ferii zimowych. Opieka ta sprawiała mi
      > satysfakcję i zadowolenie, a myślę, że fakt trzech lat pracy u jednej
      > rodziny może świadczyć o ich zadowoleniu i sympatii jaką mnie darzyli.
      >>
      > W przypadku zainteresowania moją osobą proszę o kontakt telefoniczny bądź
      > mailowy. TEL697955850 mail; ardnaa@gazeta.pl

Cierpisz na rozdwojenie jaźni? Czy opowiadasz o życiu dziewczyny której
      dzieckiem się zajmujesz???
      • jakaspanna i co autorka wątku chce przez 29.09.06, 22:18
        te swoje wypowiedzi powiedziec?? Ze trzeba wyjsc za maz w wieku 20 lat?? czy
        pochwalic sie ze urodzila sie w rodzinie z 2 pensjonatami mamusi i kancelarią
        tatusia?? A ja sama do wszystkiego dochodze i nie potrzebuje gabinetu mojej
        mamy i sklepu taty. SAMA to wszystko osiągnę jeśli będę chciała!!!! Nikt mi pod
        nos NIC nie podstawia i nie podsawi. Ot! Ambitny plan.
        • ardnaa g0sik 29.09.06, 22:40
          nie wiem skad to wzielas hehehe, ale duzo czasu musialo Ci zajac wymyslenie
          tego i napisanie.Naprawde masz jakis kompleksy,. zycze Ci cudownego zycia i
          ciulania pieniedzy od pierwszego do pierwszego:) Ale dziwna jestes tez moge cos
          takiego napisac i wyslac:) Moze jakias wizyta u specjalisty, wez sie za siebie
          zamiast pisac takie brednie
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 22:41
        pod numer zadzwonilam i o dziwo nie moj.hehehehehe dobra jestes:)
    • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 22:48
      Jedyne co mi można zarzucić to wredotę..._)
      Nie pogrążaj się głuptasku....nie wiedziałaś, że Twoje posty są archiwizowane
      czy nie potrafisz korzystać z wyszukiwarki? Olu, następnym razem jak zechcesz
      napisać jakich to masz dzianych rodziców zmień nika, bo inaczej wszyscy mogą
      sprawdzić, że jesteś niezbyt zamożną panną z dzieckiem i zapędami do
      mitomani ....
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 29.09.06, 22:51
        jak miła sie zrobiła:)od wczoraj internetu nie mam, a na imie mam magda:)dziwne
        ze z imieniem sie nie udalo:)
    • look85 obie jestescie nienormalne 29.09.06, 23:00
      jedna ma tendencje do zmyslania zyciorysow i jest lekko podstarzałą stara
      panna, a druga jest bogata córcia tatusia, której ojciec powinien dac klapa w
      dupe i zabrac kieszonkowe. Niech sama pracuje na życie gówniara, troche szcunku
      dla pracy i pieniądza, rodzice za darmo tego wszystkiego nie maja na pewno.
      Rozpuszczone dziewczynisko
    • magdusinska Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 02.10.06, 14:00
      Noż kur... nie mogę. Panna pisze na kilku forach i na każdym inne bajki. Raz ma
      dzieciaka, raz nie. Raz pochodzi z wiochy zabitej dechami raz z wielkiej
      metropolii. Kto takich pojeb... ludzi rodzi. Ale życie to ona musi mieć
      ciekawe. Budzi się rano i już inna bajka. Tylko pozazdrościć.
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 03.10.06, 16:54
        heheh a wy frajerki ciagle jestescie na forum bo nie macie swojego zycia:) cale
        wasze zycie to forum i czytanie jakis postow:) co za glupie baby, zamiast
        tracic czas na internetowe pogawedki i "doradzanie " innym" wezcie sie za
        siebie bo dlugo mezatkami nie bedziecie. PUSTE BABSZTYLE:) w cv tez piszecie
        zainteresowania i pasje czytanie romansow i forum?????????? bubuuuuuuuuuuuu
        • g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 03.10.06, 17:02
          >wezcie sie za siebie bo dlugo mezatkami nie bedziecie....

Buhahaha.....Sory ale to nie nasza wina, że dawca nasienia z Angli nie chciał
          się z tobą ożenić:P
        • annielika Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 03.10.06, 17:03
          no wybacz ardnaa, ale ty tez nalezysz do grona tych jak je sama nazwalas
          frajerek, bo sama sie tutaj udzielasz. nie dosc na tym, musisz sie naprawde
          nudzic, bo nawet masz czas na wymyslanie co i rusz nowych zyciorysow, ktore
          potem opisujesz na roznych forach. wiec jako pierwsza powinnas wpisac w swoim
          cv: czytanie forum i wymyslanie ckliwych historii.

• amdziata Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 03.10.06, 17:36
      O rany nieźle się uśmiałam... Ależ w tych polakach zawiści sie namnożyło. A
      głupoty ile. Przeciez ta ardnaa spytała tylko o Wasze zdanie na temat wieku przy
      ślubie. A WY od razu sie za pojazd dziewczyny zabieracie. A mnie np. tez ciekawi
      co inni sądzą o stosunku wieku do małżeństwa. Sama się zastanawiam czy by nie
      wziąć ślubu i nie zacząć życia na własną rękę razem z facetem. A mam 20 lat. I
      myślę, że nieważne co inni mówią, trzeba usiąść i się zastanowić czy jesteś
      gotowa na rozpoczęcie życia bez obiadków mamusi. Ja nie umiem i nie lubię
      gotować, wygodnicka jestem, dlatego chyba boję się samodzielności :P
      • ardnaa Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 04.10.06, 08:52
        zapomnialam ze zycie to dla was forum. i przejmujecie sie kazda historia, to
        taki poradnik dla brzydkich i niedowartosciowanych bab, ktore maja nieciekawe
        szare zycie, bo po co tu zagladac przez caly czas??? odpisywac na durne posty i
        jeszcze wkurzac sie przed kompem??? odpowiedz jest jedna : jestescie brzydkie,
        niedowartosciowane, macie malo zainteresowan, maz lub chlop jest do nieczegi i
        przejmujecie sie spalonymi garami. wspolczuje wam, wybierzcie sie na jakis
        wakacje wygrzejcie sie na sloneczku, pojedzcie w alpy na narty. a nie to forum
        i odpowiedzi na kazdy post ZENADA!!!!!!! do kosmetyczki wygolic cipusie i nizki
        kupic seksi bielizne, pomalowac paznokietki uczesac sie normalnie a nie
        siedziec przed kompem frajerki i sledzic przez caly czas odpwoeidz.
        odpowiedziala czy nie???? och durne zakopmleksione baby. postarajcie sie o
        awans a nie pracujecie za marne pieniadze i macie pretensje do calego swiata.
        • magdusinska Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 04.10.06, 09:10
          ardnaa napisała:

wybierzcie sie na jakis
          > wakacje wygrzejcie sie na sloneczku, pojedzcie w alpy na narty. a nie to
          forum

Lepiej nie bo jeszcze zaciążymy z jakimś anglikiem, a potem z tej rozpusty
          syndrom niedojeb... nam się przypląta.

> i odpowiedzi na kazdy post ZENADA!!!!!!! do kosmetyczki wygolic cipusie i
          nizki

No nie mało, że zaciążyła z anglikiem to jeszcze podczas kręcenia pornola. Co
          za pech. Tak bardzo ci współczuję. Aż się popłakałam po prostu.

• g0sik Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 04.10.06, 09:59
      >do kosmetyczki wygolic cipusie i nizki kupic seksi bielizne, pomalowac
      >paznokietki

Rozumiem, że to przepis na bękarta?
    • look85 Re: ardnaa 04.10.06, 11:13
      masz racje, fajnie tu wpaśc i posmiac sie z tych lasek ze kazdy kit łapia i
      traktuja to forum jak swoje drugie zycie to swiadczy o ich niskiej inteligencji
      bo tu ich nikt nie widzi i moga mowic co chca. a tak naprawde maja niskie
      posady panswowe lub robia w hipermarketach na kasie, zaluja kazdego grosika i
      nigdy nie beda mialy ladnych paznokci a ich jedynym zmartwieniem beda garnki i
      co zrobic mezowi na obiad. to sa znudzone gospody nie domowe ktorym ktos zrobil
      wielką przysługe i zamonyowal internet w pracy, więc myślą ze maja otwarte okno
      na swiat. im mozna kazdy kit wcisnac.

a tak wogole to stoja murem za PiS'em:) gora forumowiczki z problemami
      forumowymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • lunkaa1 Re: look85 04.10.06, 11:33
        dobre to było dobre, tez wpadam tu od czasu do czasu zeby sie dowartościować a
        te glupie babsztyle wprawiaja mnie w dobry nastroj. Ich posty sa genialne, mam
        wrazenie ze sa nieszcesliwe i nie mozna sie z nich nabiajac. Sa po zawodowkach,
        maja tylko mature lub cudem udalo im sie skonczyc zaoczne studia. maja malo
        kasy i ich problemen maslo i miesa tansze w biedronce czi w lidlu.
        I TEZ UWAZAM ZE SA ZA Pier.... PISEM!!!!!!!
      • lunkaa1 Re: :):):) 04.10.06, 11:35
        szkoda mi Was ale piszcie dalej bo w pracy humor poprawiacie calemu
        oddzialowi a najlepsza jest g0osik, teksanska masakra ta ma dopiero kompleks.
        Nigdy tu nie pislalam ale zmusila mnie do tego sytuacja gosik trzymaj tak
        dalej, trzymamy za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!
    • magdusinska Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 06.10.06, 12:54
      do kosmetyczki wygolic cipusie i nizki
      kupic seksi bielizne, pomalowac paznokietki uczesac sie normalnie a nie
      siedziec przed kompem frajerki i sledzic przez caly czas odpwoeidz.
      odpowiedziala czy nie????

POSŁUCHAŁAM RADY i tak dzisiaj uczyniłam. Jeszcze do blacharza poleciałam, aby
      wyklepał i przylutował mi co trzeba. A włosy to sprzedałam, bo u nas to taka
      promocja w październiku jest. Dobrze płacą, szczególnie za te łonowe:) Polecam.
      Kasę to taką dostałam, że od razu dwa pensjonaty Ardaany kupiłam i jeszcze na
      kancelarię tatusia starczyło. Za resztę to anglika, z którym zaciążyła
      poszukam, studia dziewczyninie opłacę i weselicho zrobię. Toż takie rady to cud
      po prostu. Nie no Ardaana, przeszłaś samą siebie:)
      • ardnaa Nie ARDAANA tylko ardnaa 06.10.06, 13:32
        magdisunska naucz sie czytać, widać ze Ty z tych po zawodówce albo wieczorowym
        liceum:) ale no cóż, tacy tez musza zyc. Więc głosuja na pis, ponieważ myślą,
        że lepiej im będzie
        • magdusinska Re: Nie ARDAANA tylko ardnaa 06.10.06, 13:55
          Przygadał kocioł garnkowi.
        • daria_nowak Re: Nie ARDAANA tylko ardnaa 06.10.06, 23:54
          uuu nie ładnie... to już była chamówa
    • mike2005 Re: odopwiedni wiek na małżeństwo. 31.12.06, 04:44
      ardnaa napisała:
      > Jak to jest dziewczyny ile trzeba miec lat żeby wyjść za mąż. jak sie
      > powie,że 20- 22 latka chce wziąć slub to gadają ze za młoda, aj ak znów sie
      > powie ze kobieta ma 27-28 lat i sie hajta to znów za stara, nie moge tego
      > pojac o co chodzi.Ja mam 21 lat i chce wziac slub z moim mezczyzna ciagle
      > slysze ze jestem za mloda i skad wiem ze to ten, zeby jeszcze poczekac, a jak
      > bede miala 27 to znow powiedza ze tonacy brzytwy sie chwyta i wychodze za maz
      > z obawy przed zostaniem stara panna.Czy to nie jest chore, u Was tez tak jest
      > (było)????

Optymalny wiek dla kobiety to 25-29 lat, a dla faceta 32-36. Poza tym, wiek
      wiekiem, ale przede wszystkim liczy się sytuacja materialna. Można mieć 28 lat
      i świetnie prosperującą firmę, a można być 35-letnim gołodupcem. Nie muszę
      chyba dodawać, że warto mieć przed wstąpieniem w błogosławiony związek
      ukończone studia (nie dotyczy osób, które nie zamierzają kontynuować edukacji
      po maturze). Tak wiec nie wiek powinien tu stanowić główny wyznacznik
      dojrzałości do ożenku/zamążpójścia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka