tati00 24.03.07, 11:31 heya wszystkim!!! dziewczyny co byscie napisaly swojemu ukochanemu gdy on jest w pracy a ty w domu i chcesz mu rozpalic mysli i zeby pragna szybko wrocic do domu..... do ciebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: sms 24.03.07, 11:36 no to rzeczywiście kiepsko u Ciebie z pomysłem, skoro na kilku forach ten sam temat zakładasz rusz głową, dziewczyno! jak masz takie problemy z najprostszą rzeczą, to facet sobie inną znajdzie Odpowiedz Link
tati00 Re: sms 24.03.07, 11:39 wiesz dlaczego??? bo czekam i czekam i nikt nie odpisywal wiec postanowilam na innym forum.a ja nie mam problemu tylko nie mam juz pomyslow zawsze mu pisze zeby umilic mu czas w pracy ale dzisiaj juz nie wiem co napisac. Odpowiedz Link
syriana Re: sms 24.03.07, 12:04 nie rozumiem szczerze mówiąc, jak można "nie wiedzieć co napisać" w niezobowiązującym smsie do własnego faceta jak nie wiesz, to chyba znaczy, że nie masz ochoty na tego smsa może nie pisz po prostu może on coś wystuka Odpowiedz Link
mazur39 napisz, że przyszedł przystojny hydraulik 24.03.07, 11:59 i będzie coś naprawiał. Dodaj, że patrzy na Ciebie pożądliwie, jak masz się zachować. Odpowiedz Link