Dodaj do ulubionych

psi fryzjer zamość

03.08.11, 02:02
SPA DLA PSA Strzyżenie i Pielęgnacja Psów
Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna.Zapraszam na kompleksową pielęgnację WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże. Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem). Strzygę i pielęgnuję psy od kilkunastu lat.Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej pielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiżowe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości, sprawdzonych renomowanych firm. Zapraszam tel. 500088665
www.facebook.pl/spadlapsa
Obserwuj wątek
    • spadlapsa Re: psi fryzjer zamość - aktualny adres strona www 03.01.12, 22:00
      spadlapsa napisała:

> SPA DLA PSA Strzyżenie i Pielęgnacja Psów
      > Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna.Zapraszam na kompleksową pielęgnac
      > ję WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże.
      > Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem). St
      > rzygę i pielęgnuję psy od kilkunastu lat.Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej p
      > ielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także
      > inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiż
      > owe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski. Pracuję na profe
      > sjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości,
      > sprawdzonych renomowanych firm. Zapraszam tel. 500088665
      > www.facebook.pl/spadlapsa - ten adres jest nieaktualny prawidłowy adres to www.spadlapsa-zamosc.pl

• kotekxyz Re: psi fryzjer zamość 13.01.12, 15:12
      Strzyżenie psów Zamość Miło nam zaprosić Państwa do salonu pielęgnacji psów Black&White. Salon powstał z myślą o Waszych Pupilach, by zapewnić im profesjonalną i bezstresową obsługę. Najważniejsze dla nas są zwierzęta, dlatego salon został zaprojektowany tak, aby Wasze pociechy czuły się w nim dobrze i wychodzily od nas zadowolone. Salon wyposażony jest w profesjonalny sprzęt groomerski. Do pielęgnacji używam wyłącznie profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków wysokiej jakości. Zapewniamy, ze Państwa Psy pozostają zawsze pod opieką dyplomowanych groomerów, dla których zawód jest pasją
      www.strzyzeniepsow-zamosc.pl/
      Zamość ul. Lwowska 5
      tel kontaktowy 506 626 160

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka