malenstwo1979 20.06.09, 14:57 lipca wybieramy się do waszego pięknego miasta na wczasy. I widzę że pogoda nie będzie za ciekawa. Będziemy z 6 latkiem. jakie atrakcje możecie polecić na deszczowe dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasmiady Re: atrakcje w kołobrzegu 21.06.09, 10:23 Rządzący tym miastem Platformersy stanowią juz nie lada atrakcję Odpowiedz Link Zgłoś
ladyagniecha Re: atrakcje w kołobrzegu 24.06.09, 19:00 heh ,lasmiady nie srasz Pani :) Ja proponuję Dziki Zachód - Zoo ,Park linowy ,przed ratuszem mają być przedstawienia teatrzyku dla maluchów.Jest także Muzeum Oręża Polskiego.Są baseny,place zabaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: atrakcje w kołobrzegu 25.06.09, 08:38 heh ,lasmiady nie srasz Pani :) LADY..nic takiego nie robię ! Odpowiedz Link Zgłoś
pajamad Re: atrakcje w kołobrzegu 26.06.09, 17:12 Zapraszamy do pobliskiego Budzistowa na korty squasha. Również dzieci mają frajdę z odbijania piłeczki ale jak przyjdziecie z przyjaciółmi to możecie grać na zmianę. Poza kortami do squasha mamy piłkarzyki, tenis stolowy, wioślarza i bieżnię, saunę i solarium. Szczegoły na stronie www.pajamad.pl. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: podpinam sie pod wątek 28.06.09, 08:59 Mnie też interesuja atrakcje w kołobrzegu dla 6 latki,szczególnie otwarte ogólnodostepne place zabaw z huśtawkami, zjeżdżalniami itp. ( np.bezplatne ) lub w razie niepogody zamkniete typu figlopark ( płatne) Te przedstawienia co pisaliście też mnie interesuja, ale czy będą jeszcze po 15 sierpnia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyagniecha Re: podpinam sie pod wątek 28.06.09, 18:52 e-kg.pl/kultura-news/1780-teatralny-elementarz.html Odpowiedz Link Zgłoś