Dodaj do ulubionych

Pobicie klientów Tesco

19.09.09, 11:31
Ciekawe co pan rzecznik powie, jak sie okaze, ze na monitoringu jednak
ochroniarza nie widac, a bardziej sklaniam sie jednak ku zeznaniom pobitych...
Co do roznicy miedzy pobiciem, a bijatyka - jak dla mnie jezeli ktos napada na
ludzi w bialy dzien i to jeszcze na bezbronna kobiete to jest to jednoznaczne
z pobiciem, bo ona raczej w bojke sie sama z siebie nie wdawala, ale widocznie
pan rzecznik nigdy sam w ten sposob nie oberwal... Dobrze, ze nie powiedzial,
ze sprawa nie miala miejsca, albo, ze to nie ich teren...
Obserwuj wątek
    • Gość: lan Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 19.09.09, 11:36
      Niech ktoś poda numery tych samochodów, proszę...
      • manhu Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 15:05
        Niechby tylko spróbował. W Polsce prawa bandytów są najważniejsze i te bestie bezkarnie chodzą na wolności, a policja nic nie robi. Jeśli zaś ktoś by podał numery to od razu byłyby kłopoty.
        Niestety "nic się nie stało", nie ma 7 dni w szpitalu, więc te 3-8 lat to utopia, będą zawiasy.
        • sympatyklewicy Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 20:39
          manhu napisał:

> W Polsce prawa bandytów są najważniejsze i te bestie
          > bezkarnie chodzą na wolności, a policja nic nie robi.
          to jest wina partii rządzącej PełO, aż strach pomyśleć co będzie
          dalej ...
          • Gość: anka Nie róbmy zakupów w Tesco! Moja noga tam nie stani IP: 94.254.228.* 20.09.09, 10:58
            Ja już nie zrobię żadnych zakupów w Tesco. Skoro pan dyrektor okazał się chamem
            to nie dostanie nawet jedne złotówki z mojego portfela.
            • Gość: tosiek wstyd pani joanno IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.09, 11:13
              pani Joanna znalazla łatwy sposób na rozladowanie swoich frustracji -
              atak na samotna kobietę pod supermarketem - teraz pani joanna
              lamentuje, że mąż (brat, kolega) zaatakowanej przez nią kobiety
              okazał się silniejszy i że samotna kobieta nie była taka bezbronna i
              nie dała się łatwo pognębić.
              teraz płacze.
              • elgoog Re: wstyd pani z cytryny C1 20.09.09, 12:16
                Wstyd, że tamta zaparkowała na miejscu dla niej nie przeznaczonym.
                Normalna kobieta nie wzywa na słowną "odsiecz" dwóch samochodów z
                osiłkami.
                • Gość: adamp Taaak? Zostala zaatakowana przez wsciekla babe IP: *.chello.pl 21.09.09, 15:26
                  ktorej w sukurs szedl maz. Co miala zrobic? Zawolala silniejszych,
                  prawo dzungli. Do chamow takich jak to malzenstwo naturalne podejscie
                  • Gość: JB Re: Taaak? Zostala zaatakowana przez wsciekla bab IP: *.globalconnect.pl 23.09.09, 00:34
                    Co miała zrobić?! Nie parkować w miejscu dla rodzin z dziećmi, ruszyć dupę i
                    przejść parę metrów! Pełno takich zdzir pod sklepami.
              • Gość: agent xxx odp do tosiek IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.09, 22:08
                tosiek, ale z ciebie imbecyl, debil i idiota, w polsce jest normalne jak parkuje
                sobie ktoś na miejscu dla kierowcy z dziećmi lub inwalidy a zwrócenie uwagi
                często się kończy wyzwiskami, to przynajmniej, niestety to małżeństwo nie miało
                szczęścia i skończyło się jak się skończyło, do gazu ze sprawcami
                • Gość: barbara Re: odp do tosiek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.09, 22:31
                  imbecyl, debil idiota - ciągłe kłopoty z emocjami?

Tylko to małżeństwo nie zwróciło uwagi - jak wynika z artykułu
                  szarpali drzwi i uniemożliwiali wyjazd - widzisz różnicę?
                  W dodatku w obecności swojego dziecka + dziecka oddanego im pod
                  opiekę - szczyt nieodpowiedzialności.
                  • fleshless Re: odp do tosiek 21.09.09, 08:56
                    > Tylko to małżeństwo nie zwróciło uwagi - jak wynika z artykułu
                    > szarpali drzwi i uniemożliwiali wyjazd - widzisz różnicę?
                    > W dodatku w obecności swojego dziecka + dziecka oddanego im pod
                    > opiekę - szczyt nieodpowiedzialności.

nawet jeśli, to nie znaczy że trzeba ich z tego powodu pobić
                  • Gość: adamp Widzisz Basiu, tego co napisalas IP: *.chello.pl 21.09.09, 15:28
                    frustraci nie potrafia dojrzec. Artykul napisany tendencyjnie i pod
                    publiczke. Tego, ze pobili ja jacys obcy ludzie, a malzenstwo domaga
                    sie odszkodowania od tesco juz nikt nie zauwaza. Wszak od bandziorow
                    wiedza ze nic nie wydebia.
                • Gość: adamp z toba tez agent IP: *.chello.pl 21.09.09, 15:24
                  dostali to na co zasluzyli. Morda zalatwia sie sprawe
                  nieprawidlowego parkowania? Mogla zrobic zdjecie i zaniesc na
                  policje, lub do dyrektora (wlasciciela parkingu). Ale czy wowczas
                  dostala by odszkodowanie od TESCO?
              • Gość: adamp Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.chello.pl 21.09.09, 15:22
                pieniacze, wszczynaja burdy by wyludzic odszkodowanie. Kto pozwolil
                tej joannie dotykac, ba otwierac drzwi obcego auta ktore juz
                ruszalo . Maja to na co zasluzyli. Mogli zrobic zdjecie i podac
                policji. Ale nie, frustratka postanowila wyladowac sie na kobiecie
                ktora niefrasobliwie zaparkowala, notabene juz odjezdzala. A pozniej
                zapewne z weilka morda domagala sie przeprosin, o malo nie urywajac
                drzwi.
                • Gość: gosc Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.ptr.magnet.ie 22.09.09, 01:18
                  A może tosiek, adamp i barbara to osoby osobiście zamieszane w sprawę tego pobicia?
                  • Gość: azewa Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 01:44
                    A może po prostu myślą :)
                    • Gość: gosc Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.ptr.magnet.ie 22.09.09, 17:23
                      tak, może myślą, jak przeciągnąć opinię publiczną na swoją stronę :) Ale sprawa
                      jest prosta i ewidentna. Pobicie z zagrożeniem życia.
                      Art. 157. § 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój
                      zdrowia, inny niż określony w art. 156 § 1,
                      podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
                      § 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia
                      trwający nie dłużej niż 7 dni,
                      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                      § 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w § 1 lub 2 działa nieumyślnie,
                      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
                      Art. 158. § 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się
                      człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku
                      określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1,
                      podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
                      § 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu
                      człowieka, sprawca
                      podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
                      § 3. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca
                      podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
                      • Gość: b Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.09, 21:14
                        www.onet.tv/na-oczach-ochrony-pobili-klientow,5505758,1,klip.html#
                      • Gość: azewa Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 23:40
                        Dla mnie tez jest proste:

Art. 189. § 1. Kto pozbawia człowieka wolności,
                        podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
                        § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni lub łączyło się ze
                        szczególnym udręczeniem, sprawca
                        podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

oraz

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej
                        nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
                        podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
                        § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
                        podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
                        § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo
                        jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub
                        zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
                        § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na
                        rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny
                        wskazany przez pokrzywdzonego.
                        § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

no i wreszcie:

Art. 25. § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto w obronie koniecznej odpiera
                        bezpośredni, bezprawny zamach na jakiekolwiek dobro chronione prawem.
                        § 2. W razie przekroczenia granic obrony koniecznej, w szczególności gdy sprawca
                        zastosował sposób obrony niewspółmierny do niebezpieczeństwa zamachu, sąd może
                        zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary, a nawet odstąpić od jej wymierzenia.
                        § 3. Sąd odstępuje od wymierzenia kary, jeżeli przekroczenie granic obrony
                        koniecznej było wynikiem strachu lub wzburzenia usprawiedliwionych
                        okolicznościami zamachu.

Oczywiście przestępstwo popełniła Pani Joanna, natomiast to co zrobili kolesie z
                        hondy i forda to co najwyżej eksces w obronie koniecznej. Pozdrawiam :)
                        • Gość: gosc Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.ptr.magnet.ie 23.09.09, 02:13
                          ha ha ha. dobre. także pozdrawiam mimo pokrętnej logiki :)
                          • Gość: azewa Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 09:47
                            Jak dla mnie to banał do obrony w sądzie :)
                • Gość: JB Re: Dokladnie Tosiek, ja bym dodal, ze to jacys IP: *.globalconnect.pl 23.09.09, 00:44
                  Niefrasobliwie zaparkowała, już odjeżdżała... dużo wiesz na ten temat. Pewnie to
                  ty bohaterze rzuciłeś się na tę matkę z dzieckiem. Zasady są zasadami, a nawet
                  jak "niefrasobliwie" się parkuje, to można przeprosić a nie zachowywać się jak
                  chamka. Nie mogę tylko pojąć,że sklep do tego dopuścił. Skandal.
        • michaelus_maximus Re: Pobicie klientów Tesco 20.09.09, 12:35
          he, he, a mnie smieszy akurat to malzenstwo i wyglada na to, ze sami sie o to
          prosili, a teraz do wszystkich maja roszczenia :D nie dosc, ze to jest dziwne,
          zeby wypominac kobiecie, ze nie ma dziecka, a poza tym co oznacza, ze "zona
          otworzyla drzwi citroena i domgala sie przeprosin"? z tego co tu jest napisane,
          rownie dobrze, to oni mogli byc agresywni, wystraszyli jakas babeczke no i
          dostali, co im sie nalezalo :D:D:D
      • Gość: brudny harry Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 20.09.09, 10:04
        Gość portalu: lan napisał(a):

> Niech ktoś poda numery tych samochodów, proszę...

Prędzej czy później ich znajdziemy i użyjemy gumy perskiej...
    • rs_gazeta_forum Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 11:50
      Polska, raj dla chamów.
      • vitmik no tak, jak małolat podpi..oli gierkę albo batona 19.09.09, 11:55
        to kozaki z ochrony robią mu na zapleczu "guantanamo" ale jak jakieś sterydy
        obijają kobietę z dziećmi to już leją po gaciach.
        Żenada, i tesco, i policja
        • tutuna Dokładnie. 19.09.09, 12:31
          Sama musiałam tłumaczyć tępemu ochroniarzowi(czy oni ich pod tym względem jakoś
          specjalnie dobierają?), że duży pakunek (wieża), który niosę, właśnie odebrałam
          z punktu obsługi klienta, a nie cichaczem (!!!) przemyciłam przez kasę -
          nadmieniam, że ochroniarz stał właśnie przy owym punkcie i miał mnie na widoku
          przez jakieś 20 minut, kiedy czekałam w kolejce.
          • Gość: wsciekly Dlaczego bandyci zjawili sie na miejscu tak szybko IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.09.09, 13:35
            Moze ci bandyci, ochrona i ta k. co zaparkowala na miejscu dla matek to znajomi ?

Nic nie wiadomo zeby ta k. z citroena wzywala bandytow przez komorke. I to
            jeszcze dwoch, moze zadzwonily po nich p....ly z ochrony ?

To mi wyglada na przestepczosc zorganizowana - 25 lat.
            • czarny-misio wiekszość ochroniarzy to bandyci 19.09.09, 14:23
              powiązani z lokalnymi hersztami
            • brychter5 Normalna kolejność: bandyci, telewizja, policja. 19.09.09, 15:16
              Odwrotna kolejność jest niemożliwa.
            • business3 Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!! 19.09.09, 16:30
              Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!!
              • sympatyklewicy Re: Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!! 19.09.09, 21:02
                business3 napisał:

> Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!!
                tego ludzie chcieli i to mają ...
                • Gość: qqruźnik Re: Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.09.09, 08:06
                  a co to ma wspólnego z Platfusami?
                  za rządów PiSuarów i kolesiów z LSD było tak samo...
                • Gość: *** Re: Głosujcie dalej na PO! Dżuma a nie prawo !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.09, 22:13
                  twoim zdaniem lepiej jak by to PISiory dawały w mordę
            • sympatyklewicy Re: Dlaczego bandyci zjawili sie na miejscu tak s 19.09.09, 21:00
              Gość portalu: wsciekly napisał(a):

> To mi wyglada na przestepczosc zorganizowana - 25 lat.
              nie po to przestępcy głosowali na PełO ...
      • Gość: milicjant a policyjne k*rwi$zony zamiast zamknąć bandziorów IP: *.opera-mini.net 19.09.09, 13:36
        łapią rowerzystów na chodnikach

bo się boją cioty bez jaj
        za co im płacimy ?
      • Gość: Michał Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:03
        Święta racja - raj dla chamów. Sam wiele razy byłem w takiej sytuacji i też
        otrzymałem stosowną odprawę, na szczęście tylko słowną.
        A jakże inaczej byłoby, gdybyśmy wszyscy solidarnie popierali takich "samotnych
        mohikanów" Gdyby ta lalusia miała przed sobą tłumek osób żądających od niej tego
        samego - nie byłaby już taka ostra!
        I druga sprawa - ochroniarze w marketach mają cichy zakaz przeganiania
        nieuprawionych klientów z miejsc dla niepełnosprawnych albo matek z dzieckiem.
        Dlaczego? Bo to przecież ktoś, kto przynosi pieniądze do sklepu, więc lepiej go
        nie drażnić, bo więcej tu nie przyjdzie.
        • Gość: flatron Raj dla chamów IP: *.robnet.pl 19.09.09, 19:31
          W tym kraju chamstwo popłaca.
        • Gość: KLIENT TESCO Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 21:34
          BYŁEM KLIENTEM TESCO ALE PO PRZECZYTANIU ARTYKUŁU PRZESTANE. ZBOJKOTOWAĆ TESCO, CIEKAWE CO NA TO PAN DYREKTOR ?
      • business3 A gdzie jest Tusk??? 19.09.09, 15:49
        A gdzie jest Tusk???

rs_gazeta_forum napisał:

> Polska, raj dla chamów.
        • Gość: BBQ Re: A gdzie jest Tusk??? IP: *.adsl.wanadoo.nl 19.09.09, 17:53
          A sprawdz sobie w dooopie.
          • sympatyklewicy Re: A gdzie jest Tusk??? 19.09.09, 21:04
            Gość portalu: BBQ napisał(a):

> A sprawdz sobie w dooopie.
            naprawdę tam się skrył ???
        • Gość: mike Re: A gdzie jest Tusk??? IP: *.scansafe.net 19.09.09, 18:03
          Zawsze znajdzie sie debil co wplacze watek do polityki PIS, PO i tak by nie bylo
          roznicy
      • sympatyklewicy Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 20:57
        rs_gazeta_forum napisał:

> Polska, raj dla chamów.
        gdyby była inna partia rządząca to by to ścigali ...
    • badziewiak66 Podobno małżeństwo i dwoje dzieci mają się powiesi 19.09.09, 11:55
      ś w Szczecinie. Dzieci - terroryści w wieku po 4 lata szykowali się do ataku
      na Komendę Policji w Szczecinie mając do dyspozycji najnowocześniejszą broń
      rakietową. Połączone siły bandytów, byłych UB-ków i policjantów zdążyły
      jedynie podać im sznury.
      • Gość: x Re: Podobno małżeństwo i dwoje dzieci mają się po IP: 78.158.102.* 19.09.09, 12:39
        kolejny dowód ze policja szczecinskia wspolpracuje ze szczecinska mafia
    • kosmiczny_swir Pamiętacie ten art. o człowieku wyrzuconym ze szpi 19.09.09, 11:56
      Pamiętacie ten art. o człowieku wyrzuconym ze szpitala pomimo, że miał rany
      kłute i krwawił? Wyrzuciła go portierka z zewnętrznej firmy ochroniarskiej.

Polacy mówią, że na zachodzie jest znieczulica. Goovno prawda. Znieczulica jest
      w Polsce. Polacy są chorym społeczeństwem. Nie potrafią widzieć dalej niż czubek
      swojego nosa i nigdy nie myślą o sobie jako o części społeczeństwa, nie pomagają
      sobie nawzajem, myślą tylko o tym, jak sobie zrobić lepiej a innym gorzej.
      Niestety. Taka jest prawda o Polakach i ABSOLUTNIE TRZEBA TO ZMIENIĆ. Trzeba od
      nowa wychować polskie społeczeństwo.
      • 1sz-truten Re: Pamiętacie ten art. o człowieku wyrzuconym ze 19.09.09, 12:02
        masz racje ale nie do konca !

najpierw nalezy spoleczenstwu pokazac ze nalezy pomagac i ze pomagajacy bedzie chroniony prawem, ale w tym katolickim panstwie prawem sa chronieni tylko pezedstawiciele KK okradajacy reszte spoleczenstwa wyludzajac i natychmiast sprzedajac dzialki
        pomagac zaatakowanemu to tak jak by sie do napastnikow przylaczyc
        sedzia bedzie mial ulatwiona robote a bandyci beda wolni
      • sympatyklewicy Re: Pamiętacie ten art. o człowieku wyrzuconym ze 19.09.09, 21:07
        kosmiczny_swir napisał:

> Trzeba od nowa wychować polskie społeczeństwo.
        na początek odsunąć PełO od władzy ...
    • krupniok_pl Ja już od dawna omijam Tesco szerokim łukiem. 19.09.09, 11:57
      I Wam też to radzę.
      Po pierwsze zrobił się z tego śmierdzący dyskont z ubogą ofertą.
      Po drugie zatrudnieni tam "ochroniarze" są mądrzy w pysku i w bijatyce, gdy ich
      przeciwnikiem jest bezbronne dziecko lub kobieta, a w gacie srają, gdy zobaczą
      rosłego przeciwnika.
      • Gość: ja Re: Ja już od dawna omijam Tesco szerokim łukiem. IP: *.aster.pl 19.09.09, 15:17
        Ochroniarz zarabia 4zł/h i jego zadaniem jest ograniczenie kradzieży w sklepie a nie walka tzw. silnorękimi.
        • Gość: pawnik Odpowiada pracodawca czyli Tesco IP: 89.108.249.* 19.09.09, 19:09
          za swego ochroniarza
    • koballt Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 11:58
      Z opisu wygląda to na zderzenie kultruy zachodniej z...
      Wojna światów
      • Gość: Jack Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.aster.pl 19.09.09, 12:01
        Sadzic ich o odszkodowanie. Minimum milion zlotych, niech ten
        najgorszy sklep placi (byly pracownik Tesco)
    • Gość: TESCO Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???????? IP: *.bmly.cable.ntl.com 19.09.09, 12:02
      Wierzyc mi sie nie chce, ze cos takiego oficjalnie powiedzial
      rzecznik prasowy. To jest oficjalna linia PR Tesco Polska??

Poniewaz pracuje w centrali w UK zainteresuje ta sprawa, tlumaczenia
      artykulu etc. scisle kierownictwo, lacznie a przede wszystkim z
      podaniem danych dyrektora tego oddzialu i rzecznika prasowego.

W UK Tesco powaznie sie boi takich incydentow, sa w stanie wyplacic
      wielotysieczne odszkodowania, byle by koncern nie byl na pierwszych
      stronach gazet.

PRL'owska mentalnosc, zobaczymy czy sie bardziej nie oplacalo
      dyrektorowi i rzecznikowi postepowac profesjonalnie.
      Nie odpuszcze tej sprawy jezeli to panowie czytacie.
      • Gość: Rodzinny target Michal Kubajek - Rzecznik Prasowy IP: *.bmly.cable.ntl.com 19.09.09, 12:30
        Panie Michale Kubajek, jako absolwent tak elitarnej uczelni, powinien
        pan znac jezyk angielski, przyda sie panu w komunikacji z centrala w
        Cheshunt, UK.

www.goldenline.pl/michal-kubajek
        Zajmuje się PR proaktywnym, komunikacją Product PR oraz Marketing
        Through The Media oraz budowaniem relacji z prasą kolorową.

Zasadniczo widze problem w malo profesjonalnej (zachacajacej o 'zle
        intencje', 'kosztem klienta' i to w pierwszej oficjalnej wypowiedzi!?
        ) linii PR, mogacej zaszkodzic wizerunkowi firmy na rynku Polski,
        czego dowodem moze byc pierwszy artykul w najwiekszym dzienniku tego
        kraju.

Rozumiem, ze targetem Tesco nie sa rodziny dokonujace wspolnie
        zakupy!? Tylko agresywni mlodziency?

Ciekawy jestem rowniez reakcji PR'owych portali.
        Kampania warzyw i owoców ekologicznych - tutaj godne zauważenie było
        dobre stargetowanie kampanii. Komunikaty zostały specjlane
        przygotowane pod kątem różnych odbiorców - prasy gosporadrczej,
        parentingowej i zdrowotnej. Wsparcie kampani informacyjnej próbkami
        produktów przyniosło zamierzone efekty.

Do uslyszenia wkrotce.

• deerzet Re: wizerunek firmy 19.09.09, 12:50
          ...widzę problem w mało profesjonalnej (zachacajacej
          o 'złe intencje' ...

Niechże lepiej {Rodzinny target} nie pisuje, a działa.

---

W Polsce słowo "target" ma polskie odpowiedniki, nie marketinkowo
          sprofilowane na dizajnerstwo...
        • sekendlajf p.Elzbieta zrobi p.Michałowi 19.09.09, 12:54
          jesień średniowiecza.
          To jest akurat pewne.
          Już współczuję.
        • josef_miejski Re: Michal Kubajek - Rzecznik Prasowy 19.09.09, 13:13
          Gość portalu: Rodzinny target napisał(a):

> Panie Michale Kubajek, jako absolwent tak elitarnej uczelni, powinien
          > pan znac jezyk angielski, przyda sie panu w komunikacji z centrala w
          > Cheshunt, UK.
          Jaka elitarna? Jaka uczelnia?
          W swiatowym rankingu uczelni ta w ogóle nie wystepuje. Zreszta zadnej polskiej
          tzw. uczelni tam nie ma. Cala polska oswiata to wielka lipa: od 65 lat szkoly i
          "uczelnie" sa tylko drukarniami swiadectw i dyplomów bez zadnego pokrycia. Dziad
          Bierut, a po nim dzid Gomulka wpadli na populistyczny pomysl, w ciemno
          wywrzaskiwac: "mamy najlepsze szkolnictwo na swiecie". I tak juz pozostalym
          burakom zostalo.
          • longusik Re: Michal Kubajek - Rzecznik Prasowy 19.09.09, 13:23
            +++ josef_miejski, to Ty jesteś prawdziwy burak nieuk.
        • olias Re: Michal Kubajek - Rzecznik Prasowy 19.09.09, 14:30
          popatrzyłem na zdjęcie tego pana. O matko!! kto go zatrudnił? drugi
          taki sam.
          ale to może tylko moje uprzedzenia - nie cierpię takich wymuskanych
          lalusiów bardziej niż tych karków bijących matkę na oczach dziecka.
      • longusik Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? 19.09.09, 13:03

> PRL'owska mentalnosc, zobaczymy czy sie bardziej nie oplacalo
        > dyrektorowi i rzecznikowi postepowac profesjonalnie.
        > Nie odpuszcze tej sprawy jezeli to panowie czytacie.
        +++++++++ co tu ma do rzeczy PRL. Zwykły współczesny bandytyzm
        będący efektem wolnorynkowych zmian, gdzie "wszystko wolno, wszystko
        jest dozwolone byle osiągnąć swoje."
        • Gość: niespodziewany Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:03
          On ma racje ,WIEKSZOSC tego co dzieje sie w polsce to dziedzictwo
          komunistyczne,nie da sie tego ukryc,a smutne jest tylko to ze ci co
          tak ,NIBY ,walczyli ( ""solidarnosciowcy"") ,jak tylko dorwali sie
          do wladzy to ""JAKBY"" zapomnieli o zamknieciu komunistycznego
          rozdzialu ,a w dodatku sie jeszcze szczyca tym ,""BEZKRWAWYM""
          przejeciem wladzy.........jakby bylo czym sie szczycic........a to
          co obecnie dzieje sie w niby ""DEMOKRATYCZNYM"" kraju to jest tego
          najlepszym swiadectwem........Niestety smutne ,ale polska to III
          swiat pod wieloma wzgledami...........
          • kosmiczny_swir Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? 19.09.09, 16:14
            Goovno prawa. Nie trzeba zwalać na komunizm, zabory, masonów, żydów, PO, PiS czy
            Kościół.

Spójrzmy prawdzie w oczy. Gdyby Polacy potrafili widzieć dalej niż czubek
            swojego nosa, to nie było by takich polityków jacy są teraz (wszak nasi politycy
            to przekrój naszego społeczeństwa), policjanci (też Polacy przecież) nie
            zajmowali by się wlepianiem mandatów babciom handlującym sznurówkami na chodniku
            tylko zabrali by się za prawdziwych bandytów. Spójrzmy prawdzie w oczy. Sytuacja
            w Polsce jest odzwrieciedleniem polskiej mentalności, polskiej mentalności i
            polskiej zdolności do zbudowania zdroego społeczeństwa.
      • m6000 Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? 19.09.09, 14:28
        Gość portalu: TESCO napisał(a):

> Wierzyc mi sie nie chce, ze cos takiego oficjalnie powiedzial
        > rzecznik prasowy. To jest oficjalna linia PR Tesco Polska??
        >
        > Poniewaz pracuje w centrali w UK zainteresuje ta sprawa,
        tlumaczenia
        > artykulu etc. scisle kierownictwo, lacznie a przede wszystkim z
        > podaniem danych dyrektora tego oddzialu i rzecznika prasowego.
        >
        > W UK Tesco powaznie sie boi takich incydentow, sa w stanie
        wyplacic
        > wielotysieczne odszkodowania, byle by koncern nie byl na
        pierwszych
        > stronach gazet.
        >
        > PRL'owska mentalnosc, zobaczymy czy sie bardziej nie oplacalo
        > dyrektorowi i rzecznikowi postepowac profesjonalnie.
        > Nie odpuszcze tej sprawy jezeli to panowie czytacie.

BRAWO
        • Gość: gnago Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? IP: 77.255.163.* 19.09.09, 21:46
          Za PRL-u tych osiłków policja cichaczem zgnoiłaby gumowymi pałami a przechadzka tych 80 km z bezludnych okolic sprzyjałby rozmyślaniom o przyszłości. Dziś mamy prawa człowieka - prawa bandyty i brak paliwa w radiowozach. Policja czy ochrona boi się reagować nie ze strachu przed gnojem tylko komplikacji prawnych i papierologii.
          Znajomy złapał złodzieja . Z komendy jumak wyszedł po 15 minutach, kumpel po 4 h papierologii.

Z napadu na konwój ... postrzelili napastnika z bronią w ręku. Mieli sprawę bo gościu broń znalazł i odnosił im pierwszym mundurowym ,których zobaczył
      • Gość: jani Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 14:47
        trzymam kciuki! mam nadzieje ze jeszcze uslysze o tej sprawie!
      • Gość: klient Re: Mam sie czuc bezpieczny z rodzina w TESCO???? IP: *.chello.pl 20.09.09, 10:08
        Działaj TESCO! Dyrektor oddziału i rzecznik niech szukają nowej pracy o ile ich
        kokolwiek zatrudni...
    • Gość: Wanda Policja = utrzymankowie podatników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 12:04
      Właściwie po co jest policja? Żeby podatnicy mieli na kogo pracować? Na każdym
      kroku policja jest nieudolna - czy w Szczecinie, czy w Warszawie. Policja robi
      wszystko, żeby nic nie robić.

A później policjanci manifestują w Warszawie, że chcą podwyżek, bo bardzo ciężko
      pracują i nikomu nie odmawiają pomocy.

Żenada!
    • bogucjusz Czego wy chcecie od naszych dzielnych policjantów? 19.09.09, 12:05
      Przecież bandyci mogli policji zrobić krzywdę! Małżeństwo, zamiast się mazgaić,
      powinno obezwładnić napastników i przekazać ich na komendę. Policja ma przecież
      tyle ważniejszych obowiązków na głowie, takich jak łapanie przechodniów na
      czerwonym świetle tudzież aresztowania wyjątkowo niebezpiecznych staruszek,
      nielegalnie handlujących koperkiem.

Chwała Wam Dzielni Policjanci!
      • tutuna Re: Czego wy chcecie od naszych dzielnych policja 19.09.09, 12:35
        Te ze szczypiorkiem bywają jeszcze groźniejsze!
        • brychter5 Chłopaki chcą dożyc wcześniejszych emerytur 19.09.09, 18:31
          Nie beda ryzykowac dla byle klienta Tesco!
        • Gość: Tak Ja wiem dlaczego IP: *.pl 19.09.09, 21:21
          Tryskają szypiorkowym sokiem w oczy dobrotliwie ich pouczających dzielnych panów
          Policjantów!
    • maniek_ok Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:09
      I co w tym dziwnego - codzienny dzień polaków-katolików. Czasem bardziej ktoś
      oberwie, czasem mniej. Stawanie dodowatych panienek na miejscach dla inwalidów
      bądź matek z dziećmi to norma, i to na dodatek podziwiana przez większość
      społeczeństwa.
      Mnie raduje w tej sytuacji postawa policji - oni spokojnie sobie czekają. Nie
      trzeba nikogo sprawdzać, nie trzeba nikogo szukać - mijają dni, a oni "czekają"
      i oczywiście robią to zgodnie ze swoimi przepisami. Swołocz, jedna z wielu w tym
      chamgrajdole, obok górniczków, górali z zakopca, stoczniowców, rolniczków i
      kilku podobnych im "grup społecznych".
      • Gość: jaca Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.swietojanska.net 19.09.09, 12:24
        duzo w tym wszystkim co piszesz frustracji, szkoda ze nie moge powiedziec ze nie masz racji. jedno jest pewne. ja juz na takie tipsiary co staja na miejscu dla niepelnosprawnych czy na przejsciu dla pieszych nie zwracam uwagi. tyle razy bralem udzial w klotniach ze mam juz dosyc. kiedys jechalem z wozkiem w srodku dzieciak, drugi prowadzony za reke, zblizam sie do przejsca dla pieszych wchodze na nie, ale juz nie przeszedlem do konca bo jakis burak na nim stanal tuz przede mna, mowie mu czlowieku, widzisz ze ide z wozkiem nie rob sobie jaj, zaczal pyskowac ze on bedzie tu stal, mowie mu zadzwonie po straz zeby cie odholowali... to mnie zwyzywal od konfidentow, no i powiem tak, jak by dzieciakow nie bylo to obil bym mu pysk bezlitosnie, ale od razu sobie pomyslalem, ze dzieki temu zszedlbym na etap rozwoju tego kretyna i mi zlosc przeszla jak reka odjal, moja sugestia jest taka . LUDZIE NIE WARTO SIE SZARPAC! debilom ani sugestie ani nawet mordobicie nie pomoze. trzeba omijac dla swietego spokoju. amen
        • longusik Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 13:18
          +++ jaca, to od razu ręce w górę.
        • business3 tak być Bruce Lee i przywalić w te chamskie mordy! 19.09.09, 16:43
          tak być Bruce Lee i przywalić w te chamskie mordy!
          Marzenie...
      • Gość: prababka44 Re: Pobicie klientów Tesco IP: 193.138.241.* 19.09.09, 12:31
        Maniek brawo :)
      • josef_miejski Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 13:21
        maniek_ok napisał:

> I co w tym dziwnego - codzienny dzień polaków-katolików. Czasem bardziej ktoś
        > oberwie, czasem mniej. Stawanie dodowatych panienek na miejscach dla inwalidów
        > bądź matek z dziećmi to norma, i to na dodatek podziwiana przez większość
        > społeczeństwa.
        To jest sedno sprawy! Spoleczenstwo burakowate jest zawsze po stronie dodowatych
        i ich przydupasów (=polskie elyty spoleczne, innych nie ma). Te ludzkie smieci
        IMPONUJA pozostalemu buractwu.
        Przez 30 lat pobytu na Zachodzie nie widzialem NIGDY, zeby ktokolwiek zajal
        miejsce dla inwalidy lub dla rodzica z malym dzieckiem na parkingu.
        Pytalem setki ludzi, ile wynosi mandat za to. Zadna nie wiedziala. Ale nik tego
        nie zrobi.
        • Gość: ana Re: Pobicie klientów Tesco IP: 188.33.44.* 19.09.09, 13:47
          Przez 30 lat pobytu na Zachodzie nie widzialem NIGDY, zeby ktokolwiek zajal
          > miejsce dla inwalidy lub dla rodzica z malym dzieckiem na parkingu.
          > Pytalem setki ludzi, ile wynosi mandat za to. Zadna nie wiedziala. Ale nik tego
          > nie zrobi.

A ja widziałem i na zachodzie i na południu. Tylko bardzo szybko policja zwijała
          samochód z terenu drogi, a w Niemczech z terenu prywatnego zarządca odholuje
          samochód bardzo chętnie. Wykupienie go z parkingu Tureckiego w Hanowerze
          kosztuje jedyna 120 Euro. Jeszcze musisz jechać taryfą to też kosztuje. I tak
          się po pierwsze uczy szacunku do przepisów, a po drugie nakręca koniunkturę.
    • brychter5 Jak wchodzisz do meliny to na własne ryzyko! 19.09.09, 12:10
      Jak idziesz do hipermarketu to musisz wiedzieć że to wieksze ryzyko niż pobyt w szpitalu, czy wspinaczka na wieżowce.
      Każdy rozsądny człowiek wie co mozna kupic i jaki poziom obsługi jest w hipermarketach. Z wypowiedzi dyrektora widac gdzie ma klientów. A ochroniarze to przeciez nie inteligencja.
      Ochroniarzom płacą za ochrone Tesco nie klientów!
      • Gość: Ola Re: Jak wchodzisz do meliny to na własne ryzyko! IP: *.centertel.pl 19.09.09, 14:26
        A co niby miał zrobić ten ochroniarz? Jemu wolno coś powiedzieć i ew. wezwać
        patrol. Co miał dołączyć do bójki i bronić tych, co przegrywali?
        • Gość: gość Re: Jak wchodzisz do meliny to na własne ryzyko! IP: *.access.telenet.be 19.09.09, 15:38
          mógł zadzwonić na Policję ? chwilę odczekać aż dobrze gościa obiją i wtedy
          zadzwonić na pogotowie
      • business3 Czy przypadkiem parking nie należy do Tesco??? 19.09.09, 16:46
        Czy przypadkiem parking nie należy do Tesco???

brychter5 napisał:

> Jak idziesz do hipermarketu to musisz wiedzieć że to wieksze ryzyko niż pobyt w
        > szpitalu, czy wspinaczka na wieżowce.
        > Każdy rozsądny człowiek wie co mozna kupic i jaki poziom obsługi jest w hiperma
        > rketach. Z wypowiedzi dyrektora widac gdzie ma klientów. A ochroniarze to przec
        > iez nie inteligencja.
        > Ochroniarzom płacą za ochrone Tesco nie klientów!
        • brychter5 Przecież nie napadli parkingu Tesco tylko klientów 19.09.09, 18:38
          Ochroniarz wylecial by natychmiast z roboty gdyby pozwolił na porysowanie bruku na parkingu. Zaś klieci moga brać po pysku byleby krwia nie powalali własności Tesco.
    • ulk22 Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:11
      Ciekawe dlaczego nie ma w artykule stanowiska domniemanych napastników,
      kobiety, której zwrócono uwagę i policji. Jednym słowem ten tekst to DNO, jak
      zresztą wiele w gazeta.pl.
      • Gość: Tzy Uuu, kolega to analfabeta z zarzadu tego tesco? IP: *.ptr.magnet.ie 19.09.09, 12:17
        "Alicja Śledziona z Komendy Wojewódzkiej Policji: - Zabezpieczyliśmy monitoring,
        na którym nagrane jest całe zdarzenie. Mamy dane, które pozwolą ustalić
        sprawców, ale czekamy jeszcze na wyniki obdukcji, od której zależy, jakie
        zarzuty zostaną postawione. W zależności od kwalifikacji czynu, napastnikom
        grozi od trzech do ośmiu lat więzienia."

- czyje to stanowisko jak nie Policji?

Kolega pracuje w Tesco? Pewnie tak, bo widac ze glupek...
        • olias Re: Uuu, kolega to analfabeta z zarzadu tego tesc 19.09.09, 14:33
          to ja pzrepraszam wszystkich milicjantów i ZOMO-wców za złośliwe
          dowcipy o was, za obraźliwe insynuacje, za wszystko. W porównaniu z
          obecną policją byliście ok! Wam młotek nie podskoczył.
      • tutuna Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:38
        > Ciekawe dlaczego nie ma w artykule stanowiska domniemanych napastników,
        > kobiety,

Znaczy, że teraz dziennikarz przed napisaniem artykułu powinien ich jeszcze
        złapać?!?
        Kurczę, ty to chyba pomyliłeś zawody - od łapania (przynajmniej w teorii) jest
        taki pan na niebiesko, policjant się nazywa.
      • Gość: gy Re: Pobicie klientów Tesco IP: 195.225.246.* 19.09.09, 12:57
        A jak mają do nich dotrzeć c i e m n i a k u?Gazeta ma robić robotę z policję?Mają znaleźć napastników??Wszędzie ciemnota...
      • longusik Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 13:26
        ulk22 napisał:

> Ciekawe dlaczego nie ma w artykule stanowiska domniemanych
        napastników,
        > kobiety, której zwrócono uwagę i policji. Jednym słowem ten tekst
        to DNO, jak
        > zresztą wiele w gazeta.pl.
        +++++++ czytaj ze zrozumieniem. Policja dopiero ustala fakty. Trzeba
        czekać!!!!!
      • Gość: Vlad.H. gratulacje, wlasnie znalazles w gronie kandydatow IP: *.cable.quicknet.nl 19.09.09, 14:18
        na nagrode idioty roku

• tdabc Obrzydliwa sprawa, chamstwo, gnojstwo, 19.09.09, 12:12
      a o Policji już nie wspomnę, oni już powinni być w areszcie! Dyrektor
      Tesco to pewnie dwudziestoparoletni gó...arz, który nie potrafi się
      zachować a ochroniarz to pewnie jeden z teraz modnych tzw. "wieszaków"
      bo nikt inny nie chce pracować za 5zł brutto!
    • Gość: jaca moj kraj to chamstwo, agresja, beznadziejna IP: *.swietojanska.net 19.09.09, 12:15
      policja. w tesco w bialy dzien w morde zarobic! dramat. zostawialem u nich placac za zakupy miesiecznie ok 1tys, nie bede juz tam jezdzil. szkoda ze na policje wciaz trzeba placic podatki. leniuchy i nieroby.
    • Gość: Buba Re: Pobicie klientów Tesco IP: 212.76.37.* 19.09.09, 12:18
      Od dawna już nie kupuje w TESCO. Poziom obsługi, zwłaszcza
      reklamacje czy jakieś wyjaśnienia to czas z epoki kamienia łupanego.
      Ciekawe jakby Panu rzecznikowi ktoś obił buźkę. W TVN24 by wystąpił
      aby potępić przemoc a pracownicy sklepów "dobrowolnie" zorganizowali
      by marsz milczenia.
    • andrutt Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:21
      Ciekawe, czy policja wdrożyła wewnętrzne śledztwo, czy wezwani
      funkcjonariusze natychmiast udali się na miejsce pobicia, czy też
      odczekali by nie mieć problemu z osiłkami, którzy mogli ich pobić.
      Ochroniarz, który widział pobicie kobiety i nie zareagował powinien
      ponieść konsekwencje karne a kierownik sklepu, który "kryje"
      ochroniarza powinien zostać napiętnowany w środkach masowego
      przekazu w Szczecinie. Czy nie potrafimy obronić się przed
      tolerującym bandytyzm?
      • megasceptyk chyba wiadomo gdzie parkuje kierownik i rzecznik 19.09.09, 12:52
        no i to by było na tyle w temacie.
    • swan_ganz Schetyna pokaż, że masz jaja i zwolnij komendanta 19.09.09, 12:24
      posterunku, który do tej pory nie podjął zadnych działań w tej sprawie..
      Po cholerę my tego leniwego psa mamy utrzymywać skoro on nawet gdy ma
      dane samochodów przestępców nie jest w stanie zmobilizowac sie do
      jakiegokolwiek działania? I nie ma tu znaczenia, że to pewnie jest pies
      tuz przed emerytura; wypierniczyć go z roboty i to jeszcze dzis.
      • ducks_arse Re: Schetyna pokaż, że masz jaja i zwolnij komend 19.09.09, 13:31
        swan_ganz napisał:

> posterunku, który do tej pory nie podjął zadnych działań w tej
        sprawie..
        > Po cholerę my tego leniwego psa mamy utrzymywać skoro on nawet gdy
        ma
        > dane samochodów przestępców nie jest w stanie zmobilizowac sie do
        > jakiegokolwiek działania? I nie ma tu znaczenia, że to pewnie jest
        pies
        > tuz przed emerytura; wypierniczyć go z roboty i to jeszcze dzis.

Właśnie Panie Schetyna!! Niech pan nie postepuje jak pana
        poprzednicy z PiSuaru, którzy interweniowali tylko wówczas gdy
        policja nie wykonała poleceń Gestapo, eeee przepraszam CBA.
      • Gość: jaja że co ma? buehehehe IP: *.opera-mini.net 19.09.09, 13:40
        .
    • Gość: tt Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 12:26
      Nie bardzo rozumiem, na jakiej podstawie chcą odszkodowanie od sklepu. Przecież
      nie zostali pobici przez jego pracowników. Ochrona nie ma prawnego obowiązku
      walczyć z jakimiś bandytami, którzy nie zagrażają sklepowi - to zadanie policji.
      Równie dobrze można mieć pretensje do innych ludzi, którzy byli w pobliżu i
      żądać od nich odszkodowania.
      • Gość: Qqq Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 12:32
        To był teren Tesco, i to ono odpowiada za zapewnienie tam bezpieczeństwa.
        • Gość: tt Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 15:27
          Czyli jeśli np. do mojego domu włamią się bandyci i pobiją mojego gościa, to mam
          obowiązek płacić mu odszkodowanie? Wątpię aby sąd podzielił taki pogląd.
          • tia666 Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 19:36
            nie rozrozniasz domu od supermarketu , goscia od klienta....?????
            • Gość: Alfa Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 20.09.09, 11:29
              Cóż, zarówno kodeks cywilny jak i karny faktycznie nie rozróżniają w takim
              przypadku gościa od klientem. Małżeństwo, mimo faktu że pobite na terenie
              marketu nie ma podstaw do odszkodowania. To nie usej ani uka gdzie sędzia sam
              sobie ustala prawo.
      • longusik Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 13:36
        ++ZAMILKNIJ AŻ ZROZUMIESZ.
    • tia666 napastnicy to vipy z tesco 19.09.09, 12:28
      posiadaja diamentowe karty klienta - nie do ruszenia;))))

• kloda-wa Mam nadzieję , że Tesco zapłaci spore odszkodowani 19.09.09, 12:28
      Poszkodaowana rodzina powinna iść na całość. 20 mil zł od Tesco wydaje się i
      tak mało. A sklepik nauczy się jak dbać o klientów.

Osobiście od dzisiaj będę omijał tę sieć szerokim łukiem.
      • xes_szcz Re: Mam nadzieję , że Tesco zapłaci spore odszkod 21.09.09, 12:06
        Siec sklepow w ktorej mozna "dostac w łeb" i nikt ci nie pomoze?
    • tsuranni do takich bezmózgich osiłków powinno się strzelać 19.09.09, 12:29
      zabić takiego chwasta to nie grzech
      • Gość: nick 1111 Re: do takich bezmózgich osiłków powinno się strz IP: *.szczecin.mm.pl 19.09.09, 13:45
        Stary, musial bys cwierc tego obsr.ango szczecina wystrzelac. Stezenie holoty i lumpenproletariatu w najbardziej agresywnej odmianie jest tu zastraszajace i to wcale nie na skolwinie czy goclawiu ale w centrum miasta. Zobacz ze kazde nowe, przyzwoite osiedle jest zamkniete. Tu bez gazu strach z domu wychodzic. Tyle w temacie obietnic wyborczych pod tytulem bezpieczny szczecin.
        • Gość: Robercik Re: do takich bezmózgich osiłków powinno się strz IP: *.chello.pl 19.09.09, 23:38
          Bzdury kolego gadasz. Tak to może było 10 lat temu, i to tylko w wyolbrzymionych
          barowych opowieściach chłopców z miasta. Mityczna Śląska, Parkowa czy tzw
          trójkąt śmierci Łokietka, Jagiełły, Bogusława to wszystko bzdury. Od 5 lat
          wynajmuję kwaterę w dzielnicy 'menelstwa i hołoty' czyli ścisłe centrum
          (mityczny wspomniany trójkąt) i czuję się mega bezpiecznie, nikt nigdy mnie nie
          zaczepił, nie okradł, nie pobił ani nawet nie gonił a o rożnych porach do domu
          się wracało i z domu wychodziło.
    • Gość: AntyGłąb Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 19.09.09, 12:31
      Można wyrazić swoją opinię pisząc do tesco.

www.tesco.pl/napisz-do-nas.php
      Zachęcam
      • tutuna Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:41
        Tudzież powiadomić centralę Tesco w UK.
        • Gość: UK Wysylanie IP: *.bmly.cable.ntl.com 19.09.09, 13:00
          ..centrala w poniedzialek bedzie powiadomiona, ale zachecam kazdego o
          prywatny kontakt przez formularz na stronie www.tesco.com

• tutuna Re: Wysylanie 19.09.09, 15:09
            :-)
          • Gość: A Re: Wysylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 15:45
            Wysłane !
          • Gość: gosc Re: Wysylanie IP: *.ptr.magnet.ie 22.09.09, 22:12
            a mógłbyś podać bezpośredni link do formularza albo napisać gdzie go znaleźć na
            stronie.
      • Gość: sarge Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 12:51
        Napisalem do nich. Jestem niepelnosprawny i czasem zdarza mi sie (grzecznie)
        pouczyc kogos bez karty N, ze parkuje na miejscu dla inwalidow. Ciekawe kiedy ja
        dostane lomot, a ochroniarze nie zareaguja. A potem sie dowiem, ze "bralem
        udzial w bojce"...
      • Gość: Piszmy! Re: Pobicie klientów Tesco IP: *.chello.pl 19.09.09, 13:05

Polecam link w UK.

www.tescocorporate.com/plc/tools/contact/
        TRZEBA REAGOWAĆ!!
    • stgosc Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:33
      A moze Ci co zadyme zrobili to pracuja na policji.
      Dlatego wszystko tak szlamazarnie idzie,żeby o tym
      zapomnieć.
      • tutuna Re: Pobicie klientów Tesco 19.09.09, 12:41
        Skoro baba mówiła, że dzwoni na policję - niewykluczone.
    • dabljuzi Ochroniarz sam narobil w gacie 19.09.09, 12:33
      u mnie w Gdyni srednia waga ochroniarza to okolo 50kg, wiec jedyne co moga to gonic dzieci czy bezdomnych
      • Gość: ciociajadzia Re: Ochroniarz sam narobil w gacie IP: *.static.espol.com.pl 19.09.09, 15:58
        he he he
      • jankowski_1983 Re: Ochroniarz sam narobil w gacie 19.09.09, 16:35
        W Warszawie ochroniarze często nawet z bezdomnymi sobie nie radzą. Gdyby połowę
        tych pieniędzy, które wydawane są na ochronę, przeznaczyć na dofinansowanie
        policji, to od razu bezpieczeństwo by znacznie wzrosło.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka