Dodaj do ulubionych

Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi?

IP: *.aster.pl 07.03.05, 13:08
Poszukuje miłego noclegu w Zakopanem lub okolicy na Swieta Wielkanocne
dla dwoch osob, pokoj z lazienka i wyzywnieniem oczywiscie najchetniej
swiatecznym
Nie chodzi mi o jakies super luksusy w drogim pensjonacie ale miłe kwatery
dzieki
Obserwuj wątek
    • ada.antonik Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? 08.03.05, 12:16
      Polecam pensjonat Ryś w Bukowinie Tatrzańskiej ok.15 km. przed Zakopaem.
      Pensjonat znajduje sie w samym centrum Bukowiny, koło przystanku PKS-u,
      oko.300m. od wyciągów. Są same pokoje z łazienkami, kawiarnia, bilard, prawie
      że rodzinna atmosfera. Trzeba szybko decydować się na rezerwacje bo miejsca
      powoli się kończą. Jeśli jednak łazienka w pokoju nie jest konieczna, bardzo
      polecam scronisko "Glodówka" znajdujące się ok.4 km. nad Bukowiną, w niezwykłym
      miejscu na Polanie Głodówka, z której rozciąga sie widok na najdłuższą panoramę
      Tatr - 76-cio km. Tam niestety miejsca w pokojach z łazienka się już skończyły
      ale i tak polecam nawet bez łazienki. W Rysiu z kolei można wynająć nawet
      apartament. W pokojach są telewizory i w połowie również balkony. W razie
      zainteresowania proszę pisać na maila ada.antonik@op.pl lub dzwonić pod nr.
      503593546 (to nr. do osoby zajmującej się i Rysiem i Głodówką) lub do Rysia (18)
      2078178,na Głodówkę (18)2077188, Dzwoniąc bezpośrednio do schroniska lub
      pensjonatu proszę powołać się na Adę.
      Pozdrawiam Ada.
      • clavdia Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? 08.03.05, 23:07
        Ja szukam w Zakopanem małego pensjonatu z wyżywieniem na sierpień. Pokoje z
        łazienkami koniecznie i drewno, atmosfera, góralskie jedzenie. Miejsce wygodne
        dla starszych ludzi z zagranicy, którzy nie mają kondycji do chodzenia po
        górach, ale chcieliby poznać słynne polskie Zakopane. Będę wdzięczna za
        sprawdzone kontakty. Pozdrawiam.
        Clavdia
    • Gość: morskie oko Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? IP: *.sdis58.fr / *.w193-252.abo.wanadoo.fr 08.03.05, 23:54
      jpiekne jest test
    • Gość: michal Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? IP: *.chello.pl 13.03.05, 13:13
      tutaj masz sporo ofert, powienieneś znaleźć coś dla siebie
      www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/0,48.html
    • Gość: sławek Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:02
      Nie zatrzymuję się w Zakopcu,ale popatrz tu:
      www.ezakopane.pl/
    • Gość: Turystka Re: Osobiście polecam Rzepiska :) IP: 62.233.230.* 14.03.05, 15:17
      Osobiście i z ręką na sercu polecam Rzepiska (Bryjów Potok ). Dodam, że do
      Bukowiny i Białki Tatrzańskiej można dojechać w 4 minutki a do Zakopanego w 15.
      To wymarzone miejsce dla osób spragnionych ciszy i pięknych widoków :)
      W Rzepiskach rozciąga się przecudny widok na Tatry polskie i słowackie. Żeby
      nie być gołosłownym warto zaglądnąć na te strony
      onephoto.net/info.php3?id=53395
      onephoto.net/info.php3?id=49577
      Kolejnym atutem jest fakt, że ceny noclegów są znacznie konkurencyjne niż w
      podanych wyżej miejscowościach. Naumyślnie nie chcę podawać dokładnych adresów,
      aby moja wypowiedź nie była traktowana jak autoreklama. Samemu można dotrzeć
      (również za pośrednictwem internetu) do ciekawych pensjonatów i wybrać
      najdogodniejszy dla siebie miejsce, pensjonat. Ale sami się Państwo
      przekonają, że będą wracać w to miejsce parokrotnie – co zresztą robię Ja. Jest
      tam pięknie o każdej porze roku !!~

Pozdrawiam i życzę dokonania dobrego wyboru.
      • ada296 Osobiście polecam 20.03.05, 21:47
        www.turystyka.z-ne.pl/opis_obiektu.php?id_kat=2619&Session=4d5af31bbf2929c4c3e8a57e6a5753c2
        www.szarotka.pl/index1.html
        właśnie stamtąd wróciłam
        bardzo przyjemne miejsce
        do Krupówek 10 minut piechotą
        polecam
    • Gość: zakopane Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:18
      hotel daglezja
      www.nocowanie.pl/imprezy/zakopane/wielkanoc_2005/0,48,0,0,15.html
    • zbyszek1977 Re: Zakopane lub okolice na Wielkanoc - noclegi? 10.01.19, 11:47
      Osobiście polecam obiekt Limba Grand & Resort niedaleko Zakopanego, a mianowicie w Poroninie jakies 5-6 km od Zakopanego. Rewelacyjny nowy obiekt na wypad rodzinny, cisza spokój i bliskość stoków narciarskich. Sprawdź sobie na www.grandlimba.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka