ugly_bad 02.10.09, 11:58 Słucham i słucham... www.youtube.com/watch?v=1GHcS1AM5Q4 i mam naprawdę mieszane uczucia i chyba przekonać się nie mogę... Chylińska...? Dziwne... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_bear Re: Nowa Chylińska 06.10.09, 13:57 Też zaliczylem zgon jak tego posłuchalem... i się tak zastanawiam ile jest teraz w tym samej JEJ, a ile komercji i chęci zdobycia szybkiej kasy. Może pozazdrościła co poniektorym z Mam talent Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Nowa Chylińska 06.10.09, 16:18 Mało zawału nie dostałam jak to usłyszałam. mam nadzieję, że to jakieś jaja przed premierą nowej płyty i jak juz ona sie ukaże to będzie na niej dawna, dobra Chylińska. To nowe to beznadzieja... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Nowa Chylińska 06.10.09, 16:35 To by było ciekawe. Ryzykowne z jej strony, ale ciekawe tym bardziej. Zrobić kawałek pokazujący, jak trywialnym zadaniem jest produkcja popu... a potem pokazać dobrąc starą szkołę. PS. A mi się ten kawałek nawet podoba. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Nowa Chylińska 06.10.09, 17:49 nie mogę.. nie potrafię tego słuchać, chyba za bardzo mam zakodowaną "wcześniejszą" Chylińską. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Nowa Chylińska 06.10.09, 20:25 "dawna, dobra" Chylińska to jest to, od czego ona sama się obecnie odżegnuje. dziewczyna dorosła, posłuchajcie, co ma do powiedzenia. nie może jako ponad 30letnia kobieta, matka buntować się przeciwko temu, co 10 lat temu. tzn. ona mówi, że tak to odczuwa. i super. kobita idzie dalej, rozwija się. nie chce zapijaczona i zaćpana budzić się w łóżku kolejnego obcego faceta i nie pamiętać koncertu, który właśnie dała. poszła w stronę odpowiedzialności za swoje życie i życie dziecka, a to musi mieć wpływ na rozwój artystyczny. i mimo że ja też za pierwszym razem dostałam zawału z wrażenia, gdy posłuchałam tego kawałka, to potem ochłonęłam, wsłuchałam się w tekst, w jej wywiady i jakoś nie podejrzewam jej o pójście na łatwiznę. ja widzę, że ona to czuje, chociaż na razie ja jej nowej muzy nie czuję. poza tym to niesamowita odwaga w naszych polskich realiach tak całkowicie zerwać ze swoim wcześniejszym wizerunkiem! toż to prawie samobójstwo artystyczne! póki co czekam na całą płytę, dość niepewna swoich odczuć, ale chyba dopiero po przesłuchaniu jej w całości będę mogła powiedzieć stanowczo - tak, czy nie dla Chylińskiej. (chociaż samym rozwojem w sferze ludzkiej na razie mi imponuje : ) ) Odpowiedz Link
ane-tal Re: Nowa Chylińska 07.10.09, 12:31 Dokładnie mam ten sam problem od 3 dni jak usłyszłam ją w radiu - słuchałam już kilka razy i tez jeszce nie wiem co mam myśleć... Czekam na nową płytę by w pełni ją ocenić.Bardzo mi sie podoba Twoja wypowiedż claire.ampres - dokładnie ona jest teraz inną osobą. Licze na rockowe kawałki- bo nie wiem czy powiem "Tak" na taki jak w singlu styl całej płyty - wierzę w nia . Czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Nowa Chylińska 07.10.09, 12:43 ja chyba nie łudzę się, że jeszcze huknie rockowo na tej płycie. może kiedyś wróci do korzeni, ale chyba teraz dziewczyna... nie - kobita - ma czas na inną muzę. muszę przyznać, że są artyści, którzy mi nie pasują pod względem formy, nie przepadam za ich muzyką, ale szanuję ich za to, kim są i za to, że nie idą na kompromisy, szukają własnych środków wyrazu. i tak sobie myślę, że Chyla trafi do tej grupy. obaczymy jeszcze (btw, masz "strasznie" sympatyczne zdjęcie w wizytówce, aż mi się buzia uśmiechła pozdrawiam) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Nowa Chylińska 07.10.09, 13:03 no Ty, a kto? (co, już kobieta kobiecie nie może powiedzieć komplementu bez dwuznaczności? ) Odpowiedz Link
ane-tal Re: Nowa Chylińska 07.10.09, 13:27 nie odebrałam tego jako dwuznaczności- dziekuje za komplement- poprotu nie wiedziałam czy do do mnie - i teraz coś spiepszyłam i usuneło mi sie zdjęcie , grr- jak tu zmniejszyć ponownie do 50 kb, grr Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Nowa Chylińska 07.10.09, 13:33 "się" usunęło? "czeba" było nie ruszać wrzuć do Painta, on zapisuje pliki w śmiesznie małych wagach. oki, to ja już nie zaśmiecam wątku. przepraszam autorkę Odpowiedz Link