madziulka_wawa 13.10.09, 18:38 ...inteligentny, około 30-stki, wysoki, dobrze zbudowany singiel z Warszawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:47 Nooooo... poszukiwany... niekoniecznie z Warszawy Może listy gończe rozesłać? A co to znaczy "dobrze zbudowany"(?) Może mi ktoś powie, bo mam z tym problem... Odpowiedz Link
kawamija Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:48 madziulka_wawa napisała: > ...inteligentny, około 30-stki, wysoki, dobrze zbudowany singiel z > Warszawy. a w jakim celu ? .....grzecznie pytam Odpowiedz Link
robert.83 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:51 Na organy. Wiesz... singiel... dobrze zbudowany... w wieku transplantologicznym... Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:53 Z warszawy na organy?!W życiu...zbyt zniszczone.... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:04 O to fakt. Tu mnie zniszczyłaś argumentem... Już mnie coś w gardle dusi... Ehu ehu... ale jeszcze troszkę z Wami pobędę. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:08 rozumiem, że paniecznie boisz sie o swoje organy? zachowaj podstawowe zasady bezpieczeństwa i będzie dobrze. Eh, wątroba 30-sto latka z Warszawy, pracującego w korporacji... robert.83 napisał: > O to fakt. Tu mnie zniszczyłaś argumentem... Już mnie coś w gardle dusi... > > Ehu ehu... ale jeszcze troszkę z Wami pobędę. > Odpowiedz Link
tapatik Re: Poszukiwany.... 14.10.09, 12:41 robert.83 napisał: > ...w wieku transplantologicznym... Proszę przestać na mnie patrzeć i wyobrażać sobie jak jestem dobrze zbudowany. Nie jestem. Nie jestem też zdrowy, dobrze odżywiony, i inteligentny. I co więcej nie jestem z Warszawy.... Uffff.... może mi dadzą spokój. Odpowiedz Link
la_rana Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:53 o, a ja do tych wymagań dodam, że dla mnie to jeszcze żeby był podobny do Filipa Bobka! dzizas ludzie ja nie mogę <ROTFL> Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 18:56 "żeby był podobny do Filipa Bobka!" chyba nie muszę mówić jak ja to przeczytałam Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:13 no co Wy kurde cecie? Panna rzeczowo, konkretnie i bez zbędnych dupereli wybrała się na polowanie. I dobrze.. odsiewa tym samym jakieś wynalazki i niewydymki. Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:22 dziękuje [/b]raf.1 napisał: > no co Wy kurde cecie? Panna rzeczowo, konkretnie i bez zbędnych dupereli wybrał > a > się na polowanie. I dobrze.. odsiewa tym samym jakieś wynalazki i niewydymki. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:35 odsiewa tym samym jakieś wynalazki i niewydymki. Hit na Allegro: Sitko na niewydymki. Zaraz poszukam. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:41 Zdefiniujcie te "wynalazki i niewydymki"... definicja mi potrzebna... na już(!) Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:48 "aglajaaa napisała: Zdefiniujcie te "wynalazki i niewydymki"... definicja mi potrzebna... na już(!)" Ewę Drzyzgę pooglądaj, albo "mam talent" Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:02 i jeszcze to.. no nie mogłem sie powstrzymać www.youtube.com/watch?v=IK8vR9t-tfs Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:18 Ej, noooooo(!) To ma być definicja(?) za dłuuuuuga Ale to definicja "fynalaskuf" ? Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:42 tylko żeby takie sitko miało rzetelną i jasną instrukcje obsługi, bo inaczej to mierne efecty takowego przyrządu gwarantowane. Odpowiedz Link
kawamija Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:39 Ja nie wiem co inni chcą.... ja tylko grzecznie pytałam............. a czy niewydymka to odmiana dymki czy jej przeciwienstwo ? ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 19:51 raf.1 napisał: > niewydymkatotakirodzaj buraka. taaaaaaaaaaaaaa ....anierodzajcebuli ?????????? Odpowiedz Link
finka9 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:07 Mój brat mianem "niewydymka" określał kiedyś panny,które (np.na imprezie) zachowywały się jak "damy lekkich obyczajów" prowkując płeć brzydką , a jak dochodziło do konkretnej sytuacji rzucały hasło:"Nie ,no wiesz ,ja to dopiero po ślubie". Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:21 To się mówiło "cnotka-niewydymka" hahahaha Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:09 ja bardzo przepraszam, ale zaczyna sie gubić "główny wątek" Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:15 "madziulka_wawa napisała: ja bardzo przepraszam, ale zaczyna sie gubić "główny wątek"" o kurcze.. to jeszcze nikt do Ciebie nie napisał na priva albo co?? no masz, jakie to okrutne.. P.S. Ty sie ciesz lepiej, bo Ci wątek do góry podbijamy.. Może cóś się do sieci przyklei w końcu. ale jeszcze jedno: jak masz jakąś fajniuśką historię, to pisz tu śmiało, bo to wszak forum dyskusyjne a nie jakiś buziaczek, czy sympatia, czy inna nasza klasa. www.youtube.com/watch?v=2E96Bmhl9I8&feature=related Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:22 Hesse jak Ty to pięknie ująłeś Co prawda to prawda, to nie forum ogłoszeniowe, a dyskusyjne Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:28 Taaa noooo ja wieeeeem, ze ten teges, się zaniedbuję w dyskusjach Ale pilnie śledzę, pilnie, wierz mi... PS. Dziś zdycham w domu, pod kocem, przed TV i kompem... Febrisan, Sudafed, Rutinacea, Alitol, Flegamina... mam wymieniać dalej medykamenta??? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:31 Febrisan, Sudafed, Rutinacea, Alitol, Flegamina... mam wymieniać dalej medykamenta??? Ja nie mogę... myslałem że słuchasz muzyki poważnej, jak Boga kocham! Dopiero na końcu skapowałem się, że to leki. Muszę kawę... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:23 Na tym forum to standard, że wątek główny się gubi Przyzwyczajaj się... Ale może Panowie nieśmiali i skromni... nie lubią tak publicznie wyskakiwać... byś mogła ocenić inteligencję tudzież rozmiary... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:31 nie wiem...naprawdę nie wiem dlaczego... ale z całego watku zostały mi przed oczami słowa Aglaji.... ...tudzież rozmiary...;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:29 >Poszukiwany...inteligentny, około 30-stki, wysoki, dobrze zbudowany singiel z Warszawy (...)W celu matrymonialnym kurczaczki, jak to mało niektórym do szczęścia potrzeba a swoją drogą, ciekawe, czy ludzie odpowiadają na takie anonse. wie ktoś? nie żebym była zainteresowana wstawieniem swojego anonsu czysta ciekawość Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:33 podejrzewam, że tylko desperacji odpisują > > kurczaczki, jak to mało niektórym do szczęścia potrzeba > a swoją drogą, ciekawe, czy ludzie odpowiadają na takie anonse. wie ktoś? nie > żebym była zainteresowana wstawieniem swojego anonsu czysta ciekawość Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:36 Wiesz co mi się w Tobie spodobało? Pewnie wkurza Cię, że zaśmiecamy watek, ale nie dajesz po sobie tego poznać. Mało tego, bawisz się skojarzeniami razem z nami. I tak trzymaj Dziewczyno, o to tutaj chodzi Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:40 ha ha ha Forumiany Coach? ciamciak-2 napisała: > Wiesz co mi się w Tobie spodobało? > > Pewnie wkurza Cię, że zaśmiecamy watek, ale nie dajesz po sobie tego > poznać. Mało tego, bawisz się skojarzeniami razem z nami. I tak > trzymaj Dziewczyno, o to tutaj chodzi Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:46 pisze się :forumowy ale bez kitu, nie "posiałaś" tylko paru idiotycznych fraz i nie poszłaś sobie. Też mi sie to spodobało. Ale, ale.. Ciekawe jak wyglądasz.. hihi Mozna prosić o fotkę? Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:03 Forumiany to nowy twór językowy, stworzony właśnie w tej chwili... no, no "Gwiazda Forum"? raf.1 napisał: > pisze się :forumowy > ale bez kitu, nie "posiałaś" tylko paru idiotycznych fraz i nie poszłaś sobie. > Też mi sie to spodobało. Ale, ale.. Ciekawe jak wyglądasz.. hihi Mozna > prosić o fotkę? Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:10 "Gwiazda" jest tylko jedna. raf.1 napisał: > cała plejada, bo Constelacja, to nie ja Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:16 a to nie.. to mnie z kimś chyba pomyliłaś.. raczej czerń, choc jeszcze nie czarna dziura, to ta przestrzeń, tak nieosiągalna, ta pomiędzy planetami, słońcami, galaktykami i tą gwiazdą, o której pomyślałaś. Może być dowolna, masz prawo wyboru z pośród miliardów, tych widocznych i tych mniej. www.youtube.com/watch?v=HwsdmSMyar0&feature=related Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:20 pisałam o sobie raf.1 napisał: > a to nie.. to mnie z kimś chyba pomyliłaś.. raczej czerń, choc jeszcze nie > czarna dziura, to ta przestrzeń, tak nieosiągalna, ta pomiędzy planetami, > słońcami, galaktykami i tą gwiazdą, o której pomyślałaś. Może być dowolna, masz > prawo wyboru z pośród miliardów, tych widocznych i tych mniej. > > > www.youtube.com/watch?v=HwsdmSMyar0&feature=related Odpowiedz Link
raf.1 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:25 ale to ja jestem tutaj najwiekszym narcyzem oo! www.youtube.com/watch?v=htqJsbAdGH8&feature=related Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:41 hm. umiesz chociaż "aktywnie" słuchać? raf.1 napisał: > ale to ja jestem tutaj najwiekszym narcyzem oo! > > www.youtube.com/watch?v=htqJsbAdGH8&feature=related Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:39 Odpowiadają... nawet na takie w formie mniej "anonsowej", że się tak wyrażę Onyksie... a cóżby innego mogło przed Twoimi oczami zostać jak nie rozmiary echhhh... wczoraj o ciachu pisałaś, ale o tym, że ono w rozmiarze XXL nie wspominałaś... ja Was bardzo przepraszam, ale ja o "rozmiarach" nigdy, przenigdy... nie piszę... muszę odpocząć... gorączkę mam... Odpowiedz Link
mappi Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:45 a ja chcieć wiedzieć czy to działać.... a jak działać...to mi Agla taki ładny napiszę prawda? ot taka koleżeńska przysłga...zresztą pójdę w ciemno Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 20:53 żarty żartami... a mnie dopadła dzis frustracja... nienawidze tego stanu... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:11 obawiam się, źe nie dasz rady.... siądę w kącie....moze odejdzie.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:16 obawiam się, że nie dasz rady... lepiej siądę w kącie...i poczekam aż przejdzie Odpowiedz Link
frip0 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:03 Cóż sie stało?? Pco sie męczysz ?? mr fripo Cie wyręczy Odpowiedz Link
frip0 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:00 Mappi i co z dużego rozmiaru?? Trzeba jeszcze umieć władac taką "różdżką" a nie każdy potrafi, a i białogłowe sie boją a nawet śmieją Odpowiedz Link
mappi Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:05 nie martw się...z "różdżką" też sobie radzę choć bardziej wzrost miałam na myśli konretnie Odpowiedz Link
frip0 Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:18 > nie martw się...z "różdżką" też sobie radzę A ja ze swoją niestety nie > choć bardziej wzrost miałam na myśli > konretnie > Ani słowa o wzroście Nie wiedziałem, że jesteś wysoka (przedział 175-180) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany.... 13.10.09, 21:13 przepraszam.... ale gdzie ja napisałam...o DUZYM rozmiarze??? głodnym ....tylko jedno w głowie;P Odpowiedz Link