robert.83 09.11.09, 10:27 Na co macie ochotę? Co byście sobie chcieli... ? Ja nową płytę Stinga . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 10:36 Kawałek soczystego, pachnącego, karminowego, smakowitego arbuza Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 10:38 Piosenkę o zależnościach i uzależnieniach... (to książka... z wierszami.. jakby ktoś nie wiedział) Właściwie to mogę sobie kupić... ale za dużo kasy wydaję na ksiązki... a do świąt i prezentów daleko... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 10:45 muzycznie: 2 bilety na Air motoryzacyjnie: porshe 356 kulinarnie: żeberka z orzechami w miodzie z resztą sobie radzę:p Odpowiedz Link
frip0 Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 10:50 Ja nie mam juz ochoty na drobne przyjemności...Miałem ich w życiu dostatecznie dużo, teraz to ja chce mieć ogromne przyjemności Ps. A płyte Stinga też bym chciał Odpowiedz Link
mortis74 Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 11:01 z drobnych to z kims sobie pogadac o du... marynie a tak z wiekszych to praca znalezc ja powrot zony i takie tam Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 12:05 Drobne przyjemności na dzisiaj: 1. kawa podana do łóżka 2. coś miłego do słuchania 3. poranny uśmiech (dobrze, południowy) 4. bilet do kina na wieczór. Dzień dobry Gdzie jest słońce? Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 12:19 moja drobna i wielka zarazem przyjemność, to znaleźć sobie dziś kozaki. takie, jakich potzrebuje i by znów po tygodniu noszenia nie okazały się za wielkie Odpowiedz Link
mappi Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 14:46 z tych drobnych...odczywanych własnie w tej chwili marzy mi się makaron z kurczakiem i boczniakiem w sosie śmietanowo-ziołowym.... mniam a z tych większych coż... jako że udało mi się zaskarbić łask wstąpienia do Kongregacji WRAK, której motto brzmi Aby nie dać zwariować się codzienności, trzeba samemu jakieś wariactwo wymyślić. I potem się go trzymać i rozwijać... to ja się trzymam karaibskiego rejsu.... jak to np: fkm.com.pl/wrak12.htm liczę że mi się kiedyś świnka skarbonka stosownie napełni ech i się rozmarzyłam Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 15:07 Mappi a może to? www.monikaszwaja.pl/?k=11&id=67&lang=pl Odpowiedz Link
mappi Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 15:41 mówisz.... mówisz żeby się też zapisać do KMUD-u....hmmm...no chętnie ale.... jakby tu... no pewnych rzeczy nie da się już odkręcić Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 15:47 Eeeee tam, Klub mało Używanych Dziewic (hehehe) to tylko taka nazwa - na czytelnikach Moniki Szwai nie robi już wrażenia mnie chodziło raczej o ten rejs po Karaibach Odpowiedz Link
robert.83 Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 15:53 "Welcome to Caribbean, Babe" Jeden minuch widzę. Nie będe pływał w tym samym jeziorze co rekiny... ani nic innego z zębami większymi niż mój portfel. Odpowiedz Link
mappi Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 17:13 Ale Robert...pomyśl tylko no nie marzy Ci się zostać Obywatelem Karaibskiej Republiki????? nie wierzę Odpowiedz Link
mappi Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 17:12 Ciamciaku drogi alez oczywiście że i na mnie M. Szwai nie robi wrażenia mnie też raczej chodziło o ten rejs bo i tu i tam mowa o tym samym "okręcie" zwanym wszem i wobec"shanties" pozostaje się tylko zdecydować czy we WRAKu czy z KMUDu pomarzyć to sobie można Odpowiedz Link
kawamija Re: Drobne przyjemności 09.11.09, 19:37 właśnie sobie robie drobne przyjemności : gram w monopol i pije wino..... z przyjaciółką.....a większe przyjemności: tydzień w Wenecji, 2 tyg na Mazurach - w takim malutkim domku na Mazurach z pięknym widokiem na jeziorko, 3 tyg w domu ale bez telefonu, bez " obowiązków" na godzinę, bez podziału na dzień i noc, bez musze............jedynie chce i mam ochotę........echhh Odpowiedz Link