b.wicia 29.11.09, 20:49 chciałabym mieć taką sieć... wiosennie...a jak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf.1 Re: :) 29.11.09, 20:57 a co jeszcze byś chciała? "Powiedz mi, powiedz co byś chciała Cuda ja czynię, cuda Moja Mała Martwe zamieniam w żywe, zgasłe w płonącą grzywę Powiedz mi, co byś chciała. Na błękicie jest polana, dwa obłoki to hosanna Jeden chłopak, drugi panna . Może chcesz, może chcesz więcej Wezmę Cię, wezmę Cię na ręce W góry uniosę dzikie, zaprzęg latawców skrzyknę Może chcesz jeszcze więcej. Powiedz mi, no powiedz, co byś chciała Cuda ja czynię, cuda Moja Mała Chęć masz na lody może, albo na młode zboże Wszystko dla Ciebie zrobię, mój Mały Boże." i taka to "poezja" Odpowiedz Link
b.wicia Re: :) 29.11.09, 21:15 ..ogrzej mnie...do stu, do dwustu, do tysiąca, do miliona.. Wybaczcie, mam " dzień Bajora" Odpowiedz Link
b.wicia Re: :) 29.11.09, 22:03 haha słucham sporadycznie dziś pierwszy raz od bardzo dawna, ale ta wiosenna piosenka powoduje, że dziś chodzę z uśmiechem....więc...czemu nie? Odpowiedz Link