magl-owa 14.12.09, 13:03 Przyjaciółka dziś urodziła. Jesteśmy w jednym wieku... I mimo, że cieszę się, to chce mi się z żalu płakać. Czy ja muszę coś więcej dodawać? ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: ryczeć mi się chce... :( 14.12.09, 13:17 Nic nie musisz dodawać. W sumie to trochę Cię rozumiem, że jest Ci smutno, pomimo tego, że u mnie jakoś instynkt macierzyński jeszcze się nie odzywa. Ale miałam taki czas w swoim życiu, że ryczeć mi się chciało jak chodziłam do znajomych, a tam dzieci i radość i miłość rodzicielska w powietrzu. Moje koleżanki - młodsze, w moim wieku, starsze - wszystkie [poza jedną!] mają już dzieci. A nawet i ta ostatnia bezdzietna stara się ostatnio o dziecko [tak mi donosiła na GG ]. Ja to czekam cierpliwie na odzew tego mojego instynktu. Jak się nie odezwie, to nawet próbować nie będę. Odpowiedz Link
tapatik Nie Ty jedna 14.12.09, 14:55 Znajdź sobie jakiego faceta, który Cię w nocy kilka razy przemagluje i będzie dzidziuś... Pod tym względem kobietom jest jednak łatwiej. My mamy gorzej, a pewne instynkty u mężczyzn też się pojawiają. Odpowiedz Link
magl-owa Re: Nie Ty jedna 14.12.09, 14:59 Nie chcę być samotną matką. Chcę być w związku. Zrobić łatwo - ważniejsze Z KIM! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Nie Ty jedna 14.12.09, 15:03 do przemaglowania to nie jeden chętny się znajdzie. i przemagluje w każdej wymyślnej pozycji, na każdy możliwy sposób, w każdym najbardziej odjechanym miejscu doprowadzając do orgazmicznego szaleństwa siebie i kobietę. ale jak się pojawi info o pozytywnym wyniku testu ciążowego, to 96% z tych chętnych szybciutko się wymagluje ze wszystkiego i pojawi się w naszym społeczeństwie kolejna samotna matka. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Nie Ty jedna 14.12.09, 16:44 magl-owa napisała: > Dobrze prawisz, Potworku. Wódke masz u mnie wow, dzięki! [ja alkoholu i pacierza nie odmawiam! ] Odpowiedz Link
magl-owa Re: Nie Ty jedna 14.12.09, 16:56 hellish.monster napisała: > magl-owa napisała: > > > Dobrze prawisz, Potworku. Wódke masz u mnie > > wow, dzięki! > [ja alkoholu i pacierza nie odmawiam! ] To chlup! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Nie Ty jedna 14.12.09, 17:05 magl-owa napisała: > To chlup! jak to się mówi na popijawach - no to chlup w ten głupi dziób Odpowiedz Link
tapatik Pijcie, pijcie... 14.12.09, 18:52 Ale pamiętajcie, że od picia dzieci nie będzie. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:17 Kolejna potencjalna matka wariatka. Znajdź sobie jakieś hobby, zainteresowanie albo kup sobie kota. Zachodzenie w ciąże i rodzenie "stworów" wychodzi z mody. A jeżeli tak bardzo chcesz to naciągnij jakiegoś naiwniaka na "zalanie formy" i po krzyku. Potem go poinformuj o ciąży a on zostanie z Tobą dla "dobra" dziecka. A fuj...... Odpowiedz Link
hellish.monster :) 15.12.09, 11:23 a jak kupi sobie kota, to też zostanie podciągnięta pod stereotyp samotnej baby - kociary Odpowiedz Link
hellish.monster Re: :) 15.12.09, 11:30 ja to bym szczurka proponowała. cholernie inteligentne zwierzęta. Odpowiedz Link
b.wicia Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:31 Ale Maglowa napisała przecież, że łatwo zrobić, ale ważne z KIM, więc...oczochodzi? to normalne, że w pewnym wieku w kobiecie odzywa się instynkt macierzyński, potrzeba stworzenia rodziny, ale nie oznacza to, że kobieta dąży do tego celu, nie patrząc na podstawowe wartości (jak miłość nnp) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:35 Instynkt macierzyński ? To moda na robienie "stworów" !!! Odpowiedz Link
b.wicia Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:40 Twoje zdanie..masz do niego prawo dla mnie to chęć stworzenia rodziny, obdarowania moich dzieci miłością, patrzenie jak dorastają, uczenie Ich tego dorastania..nie wiesz jakie to cudowne uczucie z miłości dwojga ludzi stworzyć trzecią osóbkę, która będzie odtąd częścią Nas obojga... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:45 Jakoś nie chcę tworzyć z dwojga tej trzeciej osoby. Nie zamierzam także zaspakajać chorych matczynych ambicji. I nigdy bym nie chciał aby jakoś "stwór" był częścią mnie. Odpowiedz Link
b.wicia Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:54 No przecież nie każdy musi być ojcem nie ma nic gorszego dla dziecka, niż bycie niechcianym, więc jeśli ktoś tego powołania nie ma, to pewnie, nie tworzyć...potworka, tak/ Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:00 No właśnie nie chcę tworzyć "stworka" Są jednak panie z ogromnym parciem na "stwora" które za wszelką cenę wmanewrują faceta w "zalanie formy". Brrrr aż mnie dreszcz przeszedł Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:34 Przeczytałeś posty wyżej? Jestes typowym przedstawicielem współczesnego mężczyzny, który na słowo "dziecko" użyte w różnych kontekstach, ucieka i chowa głowe w piasek. Nie masz pojęcia o moim charakterze i osobowości, a tym bardziej czy rokuję na "matkę wariatkę" czy nie. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:42 Oczywiście, że jestem współczesnym mężczyzną. Natomiast przed niczym nie uciekam i nie chowam głowy w piasek. Bo strusiem nie jestem. Nie lubię bachorów i odrazą patrzę na gatunek, który za wszelką cenę musi się rozmnażać. A brednie o konieczności posiadania stwora bawią mnie okrutnie Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:50 antekcwaniak napisał: > Oczywiście, że jestem współczesnym mężczyzną. Natomiast przed niczym nie ucieka > m > i nie chowam głowy w piasek. Bo strusiem nie jestem. czyli: uwielbiam bzykać, a potem spadaj mała Nie lubię bachorów i odraz > ą > patrzę na gatunek, który za wszelką cenę musi się rozmnażać. rozumiem, że czujesz odrazę również do tych pań? A brednie o > konieczności posiadania stwora bawią mnie okrutnie Śmiej się głośno i często Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 11:58 Nie bzykam i nie mówię spadaj mała. Rozumiem, że swoje słowa opierasz na doświadczeniu byciu "spadającą małą". Zdjęcia pań zupełnie nie trafione. Domyślam się, że jest tam gdzieś Twoje zdjęcie. Czy to forma poszukiwania dawcy nasienia ? Oj tak śmieję się tutaj dość często i głośno. Miedzy innymi z Twoich słów Odpowiedz Link
tapatik Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:26 antekcwaniak napisał: > Nie bzykam NIE CIUPCIASZ?????????????????? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:28 Nie bzykam i nie ciupciam. A czynność którą macie na myśli nazywam w innym sposób. Mniej prymitywny od waszego !!! Odpowiedz Link
tapatik Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 18:18 antekcwaniak napisał: > Nie bzykam i nie ciupciam. A czynność którą macie na myśli nazywam > w innym sposób. Mniej prymitywny od waszego !!! Tu nie chodzi o nazewnictwo tylko o seks. Zwany też ciupcianiem. Odpowiedz Link
hellish.monster ładny kolor włosów 15.12.09, 12:20 tylko buźka taka nie za piękna, ale to chyba przez te oczy, które wyglądają tak jak by za rozumem tęskniły... Odpowiedz Link
uny Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:37 "Nie lubię bachorów i odrazą patrzę na gatunek, który za wszelką cenę musi się rozmnażać" a ty do jakiego gatunku należysz? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:42 Do tego samego. I z obrzydzeniem patrzę na ten pęd do rozmnażania. Za wszelką cenę, bo koleżanka już jest w ciąży, bo ma dziecko, bo tak wypada, bo rodzina pyta. Mniej dzieci to mniej zanieczyszczeń Odpowiedz Link
uny Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:47 jak czytam to co Piszesz to na mysl przychodzi mi jeden taki co to kiedyś z kolegami dzielił ludzi na "nadludzi" i "podludzi". tych drugich traktował jak robactwo. Człowieku weź ty sie czasem zastanów co piszesz. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 12:52 Uny przecież to Ty jesteś nadczłowiekiem. To Ty nie musisz się tłumaczyć z niczego i przed nikim. A ja się zastanowiłem co piszę. Taki jest mój pogląd na te sprawy. Znów mój pogląd nie pasuje do Twoich przekonań i w dupę uwiera. Niech uwiera... Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 14:29 magl-owa napisała: > Przeczytałeś posty wyżej? > Jestes typowym przedstawicielem współczesnego mężczyzny, który na słowo > "dziecko" użyte w różnych kontekstach, ucieka i chowa głowe w piasek. wydaje mi się, że tu nie chodzi o uciekanie od odpowiedzialności tylko o podejmowanie świadomych wyborów, nie napisałaś tego wprost ale z Twojego postu az bije oskarżenie o niedojrzałośc i nieodpowiedzialność ... A co ma wspólnego posiadanie dziecka z dojrzałością i odpowiedzialnością ? Dokładnie nic Ja tez jestem współczesnym mężczyzną i nie uciekam na hasło "dziecko" tylko mówię wprost: "nie jestem zainteresowany". Odpowiedz Link
ccaaffee ... 20.12.09, 01:17 magl-owa napisała: > Jestes typowym przedstawicielem współczesnego mężczyzny, który na słowo "dziecko" użyte w różnych kontekstach, ucieka i chowa głowe w piasek Hola, hola, powolutku! Może tak bez generalizowania? Stwierdzenie, że typowy współczesny facet w ten sposób się zachowuje to zwykła (głupota?) Bez obrazy magl-owa, ale w imieniu sporej (dużej?) części męskiej populacji muszę zaprotestować. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
ruda.ryba Re: ryczeć mi się chce... :( 20.12.09, 13:43 e tam antek, Ty jakoś po wierzchu sprwę traktujesz, dziecka dorobić się łatwo tylko chodzi o istnienie rodzinnej "infrastruktury" wokół, a nie zrobienie sobie dziecka dla widzimisię Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ryczeć mi się chce... :( 21.12.09, 14:31 Taaaaa. Infrastruktura kanalizacyjna dla przykładu... Odpowiedz Link
robert.83 Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 15:22 Wow. Ale dyskusja się wykluła. To ja też! Uwaga, to leci tak: Niektórzy ludzie bardzo chcą mieć dzieci, niektórzy mniej, niektórzy wcale. I nic nikomu do tego. Koniec. Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 18:38 O kurna jego Olek! Jak żeście sie rozpisali! Już drugi raz zamnięszanie z powodu mej skromnej osoby. I kto by pomyślał, że temat "dziecko" taki lekko kontrowersyjny moze byc? Ale rzekło się THE END więc ani słowa więcej. ... zajrzałam do archiwum. Bywały zadymy z powodu niektórych nicków... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 19:29 "... zajrzałam do archiwum. Bywały zadymy z powodu niektórych nicków..." Nie z powodu ników, a ludzi... poglądów na daną sprawę... Niektórym jednak trudno przyjąć, że spór dotyczący tematu, idei, myśli... Niektórzy zamiast odnieśc się do owej myśli traktują innych personalnie, atakami na osobę nie na literki... Gdyby tak potrafili niektórzy nie patrzeć na literki z perspektywy nicku/nicka (kurczę, za dużo zielonej(?) zaczynam mieć problemy z odmianą..) hahahhahhahaha właściwie smutne to ale zapłakanie nad głupotą nie ma sensu. Można się już tylko z niej pośmiać, nieeee(?) Odpowiedz Link
tapatik Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 19:06 robert.83 napisał: > To "Amen, Man!" Naprawdę wolałbym koniec. Odpowiedz Link
robert.83 "rypać mi się chce... :(" 15.12.09, 20:49 Tak właśnie można przeczytać tytuł tego wątku/ka po kilku-za-dużo godzinach spędzonych przed monitorem. Myślę sobie: "uuuaa... coraz mocniej. i już 40 wpisów!.. tak szybko?" Ale ni. Nie jesteśmy JESZCZE w tym punkcie. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: "rypać mi się chce... :(" 15.12.09, 20:51 robert.83 napisał: > Ale ni. Nie jesteśmy JESZCZE w tym punkcie. kto nie jest, ten nie jest!! rormalnie zaraz taki wątek założę! nie, żartuje- nienawidzę podkradać pomysłów. Odpowiedz Link
robert.83 Re: "rypać mi się chce... :(" 15.12.09, 20:57 Czuj się jak u siebie. Potraktujmy go testowo - ciekawe czy Uny go wywali . Odpowiedz Link
tapatik Re: "rypać mi się chce... :(" 16.12.09, 09:17 hellish.monster napisała: > OK, sprawdzam Na razie wisi. Czyli Uny swój człowiek - też lubi się rypać Odpowiedz Link
listopad02 Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 22:59 Dużo dziewczyn od razu daje do zrozumienia, że nie chcą mieć dzieci wogóle, albo tylko tak mówią. Sam nie wiem. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ryczeć mi się chce... :( 15.12.09, 23:08 więc poszukaj kobiety...do mysli o dziecku trzeba dorosnąć zresztą kobieta ma w sobie wiele sprzeczności czasem czegoś nie chce...a w głębi duszy chce Odpowiedz Link
listopad02 Re: ryczeć mi się chce... :( 16.12.09, 22:37 czarny.onyks napisała: > zresztą kobieta ma w sobie wiele sprzeczności > czasem czegoś nie chce...a w głębi duszy chce Ja chce kobiety, która wie czego chce i nie boi się o tym mówić. Prawdziwej odważnej kobiety. Ja chce kochać i byc kochany. Zyc jak najdłużej i najszczęsliwiej. Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 07:10 listopad02 napisał: > czarny.onyks napisała: > > > > zresztą kobieta ma w sobie wiele sprzeczności > > czasem czegoś nie chce...a w głębi duszy chce > > Ja chce kobiety, która wie czego chce i nie boi się o tym mówić. > Prawdziwej odważnej kobiety. > Ja chce kochać i byc kochany. > Zyc jak najdłużej i najszczęsliwiej. > > No popatrz, a mnie się boją Odpowiedz Link
tapatik Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 08:06 magl-owa napisała: > No popatrz, a mnie się boją Ciebie?????????????????????????????? Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 08:27 tapatik napisał: > magl-owa napisała: > > > No popatrz, a mnie się boją > > Ciebie?????????????????????????????? hehe... tak myślę Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 11:51 Bo jestem często królową śniegu. Odpowiedz Link
tapatik Kim? 17.12.09, 12:26 magl-owa napisała: > Bo jestem często królową śniegu. > Co to znaczy? Za bałwana się przebierasz? Mało ci u nas tych z immunitetem? Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kim? 17.12.09, 12:29 tapatik napisał: > magl-owa napisała: > > > Bo jestem często królową śniegu. > > > > Co to znaczy? Wiesz, taka zimna s... > Za bałwana się przebierasz? teraz to prawie jak bałwan: 2 swetry, rajty, spódnica, kozaki, czapka - ruszam się jak robocop > Mało ci u nas tych z immunitetem? Odpowiedz Link
tapatik Re: Kim? 17.12.09, 12:40 magl-owa napisała: > Wiesz, taka zimna s... Zdecydowanie wolałbym gorącą. Szczególnie przy takiej pogodzie. > teraz to prawie jak bałwan: 2 swetry, rajty, spódnica, kozaki, > czapka - ruszam się jak robocop No wiesz co... w taką pogodę bielizny nie nosisz. W tyłek "gryzie" czy jak... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kim? 17.12.09, 13:12 tapatik napisał: > magl-owa napisała: > > > Wiesz, taka zimna s... > > Zdecydowanie wolałbym gorącą. Szczególnie przy takiej pogodzie. W domu taka bywam... > > > teraz to prawie jak bałwan: 2 swetry, rajty, spódnica, kozaki, > > czapka - ruszam się jak robocop > > No wiesz co... w taką pogodę bielizny nie nosisz. W tyłek "gryzie" czy jak... barchanów nie www.youtube.com/watch?v=GmuABBJo2bg Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kim? 17.12.09, 19:05 ooo! link nie działa jeszcze raz: www.youtube.com/watch?v=GmuABBJo2bg Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Kim? 17.12.09, 19:07 magl-owa napisała: > ooo! link nie działa > jeszcze raz: > www.youtube.com/watch?v=GmuABBJo2bg padłam, padłam! <ROTFL> Odpowiedz Link
listopad02 Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 21:01 boją, a może Ty boisz. Oj pewnie to drugie. Odpowiedz Link
magl-owa Re: ryczeć mi się chce... :( 17.12.09, 21:09 listopad02 napisał: > boją, a może Ty boisz. > Oj pewnie to drugie. Pomyślę o tym jutro Odkrywcza myśl! Odpowiedz Link