tapatik 20.12.09, 01:02 Kto był wczoraj w Lolku i się nie wstydzi niech się wpisze 1.Tapatik 2... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Kto był wczoraj w Lolku... 20.12.09, 01:20 Już w domku, ale zaraz idę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
kawamija Re: Kto był wczoraj w Lolku... 20.12.09, 10:40 ..byłam i piwko grzane piłam.......... a i szczególne podziekowania dla tych co z daleka jechali, by się spotkać.....Tapatika i ....a to już niech się sam pochwali a i wielka buźka dla organizatorki....Lipiec cmok - wczoraj na żywo, dziś netowo Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Kto był wczoraj w Lolku... 20.12.09, 11:01 dziękuję za miłe spotkanie i mam nadzieję do zobaczenia wkrotce Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kto był wczoraj w Lolku... 20.12.09, 11:04 Byłem, dziękuje, miło było Was spotkać i myślę, że napewno jeszcze się zobaczymy. Odpowiedz Link
eusebia :-) 20.12.09, 11:21 ja również bardzo dziekuję za przesympatyczne spotkanie i możliwość przeniesienia życia z netu do Pubu Cieszę się, że Was poznałam. Jesteście fajni Na Dobry dzień mój ulubiony taniec a nazwa bardzo słodka : www.youtube.com/watch?v=yBDW35H933Q ps.Dłonie nie pachną mi już kokosem ;-( Do zobaczenia! Odpowiedz Link
kawamija Re: :-) 20.12.09, 18:28 Eusebia nie poddawaj się...........obiecuje next time być wyposażona w kokosowe co nieco ...wszak jak widziałaś torby miewam wielkie........ pozdrawiam raz jeszcze i do zobaczenia Odpowiedz Link