17lipiec1976 28.12.09, 22:52 chodzicie w spodniczkach i sukienkach? lubicie? czy wolicie spodnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: forumki 28.12.09, 23:08 codziennie w pracy musze chodzic w spodnicy, przyzwyczilam sie do tego, ale po pracy od razu zakladam spodnie. nie przepadam za kieckami i zawsze wszystkim mowie, ze w ogole nie chodze w spodnicy, dopiero niedawno wlasnie oswiecilo mnie, za ja CODZIENNIE chodze w spodnicy. po prostu w robocie traktuje to jako cos tak naturalnego, ze calkiem o tym zapomnialam ps. wole spodnie, wygodniejsze, ale w sukience czy spodnicy wyglada sie ladnie, kobieco itp Odpowiedz Link
magl-owa Re: forumki 28.12.09, 23:12 częściej w spodniach. wygodniej. a w pracy i tak w fartuchach biegamy to nic nie widac Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: forumki 29.12.09, 00:15 ja wolę spódnice. sukienki uwielbiam. niestety ze względu na dyproporcje pomiędzy biustem a dołem o sukienkach mogę marzyć jedynie... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumki 29.12.09, 09:36 ja chodzę w spodniach, bo tak jest wygodniej. ale spódniczki i sukienki polubiłam ostatnimi czasy. o właśnie, może by dzisiaj w spódniczkę się ubrać...? Odpowiedz Link
tapatik Zdecydowanie spódniczki... 29.12.09, 09:49 ...łatwiej z was zedrzeć. Przy spodniach jest już większy kłopot. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: forumki 29.12.09, 10:53 Wygodniej w spódnicy... od dziecka kochałam się w spódniczkach i sukieneczkach, takich delikatnych, falbaniastych, takich jak mgiełka... przez liceum i studia był okres buntu sukienkowego teraz znów mi to wraca... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumki 29.12.09, 10:58 bo na starość to się wraca [nie tylko myślami] do tego co było kiedyś Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumki 29.12.09, 11:10 a ja to na starość... głupieję... coraz bardziej! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: forumki 29.12.09, 11:16 a ta starość to już(?) ile Ty masz lat(?) bo jakby co to do siedemdziesiątki pokłady głupoty sie wyczerpią... i przyjdzie naprawdę smutna starość... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumki 29.12.09, 11:18 pokłady mojej głupoty się nie wyczerpią chyba nigdy! moja starość będzie bardzo wesoła Odpowiedz Link
magl-owa Re: forumki 29.12.09, 11:26 a mi się przypomniało: mężczyźni nie rozróżniają spódnic i sukienek Odpowiedz Link
tapatik Re: forumki 29.12.09, 12:47 magl-owa napisała: > a mi się przypomniało: > mężczyźni nie rozróżniają spódnic i sukienek Spódnice się zdejmuje dołem, sukienki - górą. Zgadza się? Odpowiedz Link
b.wicia Re: forumki 29.12.09, 12:24 lubię spódniczki i sukienki i mam ich sporo:} ALE SPODNIE SĄ CHYBA JEDNAK WYGODNIEJSZE; Odpowiedz Link
kawamija Re: forumki 29.12.09, 14:31 najchętniej chodziła bym w jeansach i bluzach z kapturem....i butki na niewielkim obcasie i bez makijażu, i najlepiej oczywiscie nad jakimś mnazurskim jeziorkiem....ale to marzenia....i wszystko bordowe, brązowe, czasem czarne....ooo zycie zmusza jednak by modyfikować strój marzen Odpowiedz Link
tapatik Czemu nie na odwrót? 29.12.09, 14:45 Modyfikować życie, aby pasowało do marzeń? Odpowiedz Link
kawamija Re: Czemu nie na odwrót? 29.12.09, 14:48 tapatik napisał: > Modyfikować życie, aby pasowało do marzeń? ależ to plan na poprzedni i nadchodzący rok .... więc niech się dzieje.... Odpowiedz Link
burza_magnetyczna Re: forumki 30.12.09, 20:35 im jestem starsza, tym częsciej zakładam spódnice, smieszne, bo kiedyś tylko spodnie, a teraz jakoś bardziej ciągnie mnie ku spódnicom Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: forumki 30.12.09, 20:56 spódnice ...błe kocham spodnie;D i tuniki... A czasem spódnica lub sukienka zagości na mym ciele;P Odpowiedz Link