Dodaj do ulubionych

A ja się dzisiaj uśmiecham

06.01.10, 18:21
Pomimo pobudki o 4:30
Pomimo tego białego gówna za oknem, którego wprost nienawidzę!

Dlaczego?
Może dlatego, że jakaś taka nienormalna jestem? A może dlatego, że moja próżność została ostatnio zaspokojona? Nie wiem, po prostu się uśmiecham. Może też dlatego, że wchodząc tu na forum - odkrywam siebie suspicious Czytam o tym, że jestem mało inteligentna... i się tym wcale nie przejmuję. Jak łatwo jest oceniać kogoś w ogóle go nie znając, naprawdę... Jak łatwo jest oceniać kogoś, chociaż nawet nie ma się ochoty w ogóle go poznać. Bardzo łatwo jest wydawać opinie, bardzo łatwo... Opinie, które bolą, ale co tam...

Ja tam wolę opinie, które sprawiają przyjemność big_grin Wczoraj po dłuższej nieobecności wparowałam do domu, rodzice na mój widok: "Ale co ty zrobiłaś, że tak schudłaś?!" Moja odpowiedź: "Dużo biegałam!" wink

Dzisiaj po 7 latach, po kilku kontraktach w odległych miejscach, wróciłam na łono "firmy-matki", w której pojawiałam się sporadycznie raz na kilka długich miesięcy. O rany! wink Mało kto mnie poznał, a jak już mnie ktoś poznał, to się tylu komplementów nasłuchałam, że hoho! smile

Tak, jestem próżna i pusta.
Ale tylko czasem. Czasem nawet ktoś taki jak ja czegoś takiego potrzebuje wink
Obserwuj wątek
    • claire.ampres Re: A ja się dzisiaj uśmiecham 06.01.10, 18:28
      Dzisiaj pouśmiecham się razem z Tobą smile
      • hellish.monster Re: A ja się dzisiaj uśmiecham 06.01.10, 18:29
        i od razu lepiej! wink
    • uny Re: A ja się dzisiaj uśmiecham 06.01.10, 19:08
      jesteś nienorlmalna -jak można nienawidzieć śniegu? (pomijając,
      zaspy śnieżne, korki na ulicach, ślizgawki na chodnikach itp).
      hmmm....ja "zimowy" jestem.
      • claire.ampres Re: A ja się dzisiaj uśmiecham 06.01.10, 19:11
        > hmmm....ja "zimowy" jestem.

Widać po zdjęciu na górze - najzimniejsze z zimowych wybrałeś. Aż mną dreszcze
        wstrząsają big_grin
      • hellish.monster Re: A ja się dzisiaj uśmiecham 06.01.10, 19:30
        no nienawidzę śniegu jak muszę jeździć samochodem, tak normalnie jak siedzę w domu i się do kogoś przytulam - to mi w ogóle nie przeszkadza wink ale dzisiaj np. jak jechałam popołudniu z pracy to odcinek, który zawsze pokonuję w ciągu 30 minut jechałam 1,5h. no myślałam, że mnie coś trafi!

tongue_out
    • hellish.monster heh... :) 06.01.10, 19:37

miliony monet wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka