ja-nuka 08.10.08, 21:07 przeglądam to forum od kilku tygodni, podobnie zresztą jak FK. Ale tu mi się bardziej podoba... mogę się przyłączyć? Coś o sobie... kończę studia i próbuję się pozbierać po odejściu idealnego mężczyzny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: się witam 08.10.08, 21:09 cos ci sie pomylilo... nie znalismy sie przeciez, a tym bardziej od ciebie nie odszedlem. Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:11 :DDDD Jak małe dziecko się roześmiałam, sęks :D Odpowiedz Link
i.nes Re: się witam 08.10.08, 21:20 funny_game napisała: > :DDDD > Jak małe dziecko się roześmiałam, sęks :D i zabryzgałaś mi monitor! :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: się witam 08.10.08, 21:11 Myślisz, że jesteś jedynym mężczyzną idealnym? Zapomniałeś o mnie. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:12 może jest was dwóch ;) zresztą nie ma przecież kogoś obiektywnie doskonałego - co najwyżej ktoś doskonały dla kogoś. A on był idealny dla mnie. Tylko ja dla niego nie... potrafiłam być, ale nie chciało mi się powalczyć ze swoimi obsesjami i niepotrzebnymi nerwami :( Odpowiedz Link
hsirk Re: się witam 08.10.08, 21:13 puszysty twierdzi ze jest nas trzech. ja tam nie wiem... a moze to on cie rzucil ??? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: się witam 08.10.08, 21:13 No przepraszam bardzo.. jak juz to trzech a nawet czterech bo jeszcze Trypel jest :) Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:15 przyznam się w sekrecie, że jeden z tutejszych forumowiczów trochę mi pasuje do tego, co mnie rzucił... ale to ani hsirk, ani gimnazjalistka, ani kontik, ani trypel. Paweł i milleniusz też nie (tak tak, czytam Was od jakiegoś miesiąca i kojarzę ;)) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: się witam 08.10.08, 21:17 Ale nie powiesz nmi, ze to siur jest :P Podgladaczu .. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:20 nie, nie siur. Zresztą ja nie wiem, czy to ten czy nie ten. Po prostu pasuje zajęcie życiowe, trasy przelotów i różne takie drobne osobiste historie. Aaa, i nazewnictwo penisa też :( Odpowiedz Link
kontik_71 Re: się witam 08.10.08, 21:22 Toz to do mnie pasuje :P Ja tu dzisiaj o kutasikach mowilem :) Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:25 nie, On tak nigdy nie mówił... i nie powiem jak mówił, bo przytoczył to w temacie 'nie o penisie, a o jego nomenklaturze', czy jakoś tak. Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:26 I Twoim zdaniem idealny facet używa słowa "nomenklatura"??? :D Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:27 nie, to kitek_maly użyła słowa nomenklatura zakładając tamten wątek. Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:29 Bo jest kobietą idealną, kobietom wszystko wolno :) Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:43 a mężczyznom nie wolno, i on 'nomenklatury' nie użył, użył za to paru innych, bliskich mi słów ;P Odpowiedz Link
lupus76 Re: się witam 09.10.08, 08:17 funny_game napisała: kobietom wszystko wolno :) ... idzie Odpowiedz Link
hsirk Re: się witam 08.10.08, 21:18 wymienilas cala smietane prawdziwych facetow... i nie? z pedalami sie zadajesz ??? Odpowiedz Link
i.nes Re: się witam 08.10.08, 21:21 hsirk napisał: > wymienilas cala smietane prawdziwych facetow... i nie? > > z pedalami sie zadajesz ??? a Ty masz do kochających inaczej? ;PPP Odpowiedz Link
staryigruby Re: się witam 08.10.08, 21:19 Ani chybi siur, co go dwunastu w jednym....:) Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:19 Tylko nie mów, że Kłak albo Lópós, bo Cię pacnę ;))) Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:23 kurczę, nie mogę wszystkich zdementować, bo jak tylko ten jeden zostanie, to będzie wiadomo :) tego prawdopodobnie "mojego już-nie-mojego" jeszcze nikt nie wymienił... ale on nie jest BARDZO aktywny tutaj. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:26 nie Kontik, ale ma coś z nim wspólnego (JEŚLI to ten). I wiecej naprawdę nie powiem ;) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: się witam 08.10.08, 21:27 No to Trypel musi byc :) Ale on ma juz dziecko i zone :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: się witam 08.10.08, 21:29 Tylko Shine przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:45 Czyt.: czujesz się niepewnie? Qrcze, może ja jednak muszę sie postarać być trochę słodsza, fuj :/ Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:51 Tak, Kontiku, oczywiście, Kontiku, jak Ty cudownie piszesz, ojej, ja bym tak nigdy nie potrafiła! Tak dobrze? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 22:00 Masz rację, nigdy bym na to nie wpadła, chcesz masaż? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 22:06 Czy mogę 78 minut po prostu na Ciebie popatrzeć? Odpowiedz Link
shine69 Re: się witam 08.10.08, 21:37 ja jestem nic ważnego? w sumie to przychodzi mi jedna rzecz, którą mam z Tobą wspólną. Tylko jeszcze tam nie byłem ;) ale ok, ja odpadam :) Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:38 Ale shine się kocha szczęśliwie i coraz szczęśliwiej od kilku miesięcy. To nie on. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: się witam 08.10.08, 21:29 Ale to by bylo grzeszne.. o prokuratorze nie wspomne.. bo mala ma 10 lat Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: się witam 08.10.08, 21:27 Trójka najaktywniejszych to Kontik, Lupus i Milleniusz, pierszy zdementowany, za drugiego grozi pacnięcie a trzeci nie żyje. Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:30 ale właśnie mówię, że NIE JEST bardzo aktywny. Zresztą nawet jak zgadniecie, to nie mówcie na głos, bo on też mnie zidentyfikuje i będziecie mieli telenowelę na forumie... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: się witam 08.10.08, 21:34 Bardzo było dużymi a nie małymi, fatalnie mi to wyszło. A większość tu obecnych życie by oddała za telenowelę na forum. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 08.10.08, 21:41 telenowela polegałaby na tym, że to ja się ciągle zbieram, a on się pozbierał szybciutko i teraz ma fajnie w życiu... i ja bym mu chyba tej telenoweli robić nie chciała za bardzo...:( Odpowiedz Link
shine69 Re: Czyli jednak Shine nt 08.10.08, 21:51 ja protestuję. Na pewno nie jestem mężczyzną idealnym. Mam wątłe, pryszczate ramiona, wielkie dupsko z rozstępami i krzywe zęby. A zajęciami życiowymi i osobistymi historiami - ściemniam. Odpowiedz Link
hsirk ZARA, ZARA... 08.10.08, 21:49 dotad myslalem ze tylko podobny ktos na forumie jest... ale to ten... ech. mial chyba racje ze cie rzucil. ide sie wyrzygac. Odpowiedz Link
ja-nuka Re: ZARA, ZARA... 08.10.08, 22:30 wiesz o mnie coś czego ja sama nie wiem, albo pomyliłeś się w zgadywance chyba. Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:29 No to jeszcze chyba tylko profan został i jacuś. Ale oni ostatnio zamilkli. A to może na skutek osobistych przejść? Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:31 A i widok jeszcze, ale on teraz pod inną ksywą się odnowił, tylko mi wyleciało pod jaką. Kto przypomni? Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:49 Serio, serio, nawet to sam zapodał, co prawda między wierszami ale jednoznacznie, tak chyba tydzień, dwa temu. Tylko mi wyleciało jak się nazwał... czekaj, czekaj czy nie jelonek jakiś tam? Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:42 aaa, to coś nowego. Oryginalna jesteś:). Bo jak wiesz tu na forum/no z małymi, baaardzo małymi wyjątkami, które potwierdzają regułę/ to zwykle oni są żli i podli, a kobiety idealne.I mimo to to oni zostawiają te ideały. A u Ciebie trochę inaczej. Ciekawe. Opowiedz:) Odpowiedz Link
ja-nuka Re: się witam 09.10.08, 18:28 bo to bardzo dobry facet jest, tylko miał swoje zajęcia i swoje pasje, a ja byłam zazdrosna o każdą chwilę spędzoną nie ze mną - wcale nie było nawet tych chwil tak dużo, ale ja byłam zazdrosna o KAŻDĄ. Podobnie jak o kontakty z kolegami, koleżankami, a nawet rodziną. Sama to zauważyłam (nie żeby nie dawał mi do zrozumienia), że przesadzam i zaczęłam się zmieniać, ale było już za późno - on po prostu zmęczył się byciem ze mną i przestał mnie kochać. Po 4,5 roku odszedł, zbiegło się to zresztą z jego wyjazdem za granicę, gdzie teraz robi to co lubi (i nawet z tego częściowo żyje) i , zdaje się, ma dziewczynę, która mu w tym nie przeszkadza. Gópia jak bót jezdem, wiem :( Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 09.10.08, 19:27 No tak, mądre to nie było. Ale grunt wyciągnąć wnioski na przyszłość, skoro wiesz jakie masz inklinacje.A czasu przed Tobą dużo i okazji do zastosowania nauki. Trzym się. Tu i w realu:) Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:10 W przyrodzie występują jedynie idealne kobiety ;) Witaj! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: się witam 08.10.08, 21:13 Co jak co, ale właśnie idealne kobiety w przyrodzie nie występują. Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 21:18 Nie zaczynaj dyskusji, w której nie masz szans :D Odpowiedz Link
anna_heche Re: się witam 08.10.08, 21:17 Cześć. Życzę Ci miłego forumowania i romansu z jakimś prawie idealnym forumem;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: się witam 08.10.08, 22:04 Już? SiG - kawkę sobie zamawiam! Nie będziesz zły??? Odpowiedz Link
anna_heche Re: się witam 08.10.08, 21:33 staryigruby napisał: > Ania to z każdego była ukontentowana....;D Wypraszam sobie. Nie wszyscy byli dobrze ukątowani i wtedy ja nie byłam ukontenowana. Mogę polecić tylko dwóch, reszta się nie nadaje:P Odpowiedz Link
anna_heche Re: się witam 08.10.08, 21:41 Kitek próbowała i wszystko mi opowiedziała. Ty też jesteś źle ukątowany;) Odpowiedz Link
shine69 Re: się witam 08.10.08, 21:46 ten Kitek to jest... że niby co z tym ukątowieniem, co? Odpowiedz Link
ja-nuka Re: A wizytowka gdzie? nt 08.10.08, 21:21 kiedyś będzie. Na razie chcę tak trochę incognito się tu porozglądać ;) Odpowiedz Link
funny_game Qrna falafel! 08.10.08, 21:23 Jakie te wątki powitalne są popularne. Szkoda, że sama takiego nie założyłam, poszłabym na rekord odpowiadając sobie samej :D Odpowiedz Link
wubetka Re: Qrna falafel! 08.10.08, 21:44 hola, hola ;D kcesz tinto de verano? :] startujesz w kastingu faceta 69,5? :D bo ja chyba zaraz sie wlacze :> Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 08.10.08, 21:47 Nie chcę tinto, bo postawiłam dziś na heńka :F Ale jutro chcę :D Dobra, wystartuję, jeno se gęstwinę na klacie przyczeszę. Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 08.10.08, 22:00 funny_game napisała: > Jakie te wątki powitalne są popularne. Szkoda, że sama takiego nie > założyłam, poszłabym na rekord odpowiadając sobie samej :D w moim jakoś się <ekhem ekhem> nie udzielałaś foch! ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 08.10.08, 22:13 Grzywki Was odróżniają, na szczęście, z Michałem :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 08.10.08, 22:50 i.nes napisała: > noż kurważ, keine Grenzen! ;D > To jednak ja Cię kocham :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 08.10.08, 22:55 funny_game napisała: > To jednak ja Cię kocham :D no! se zapisałam! już się nie wyprzesz! :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:01 też wolę: psychol :D idę stont! oczy mi już ciekną pa, Funny Bunny ;P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 22:59 Ale to ze mną jeździsz, Inesku w podróże :) No, dobra, już nie naginam prawdy :) Dopiero będziesz jeździć :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:02 Bardzo mi się podoba ten pomysł i szkoda, że Funny taka gópia, bo byśmy ją wzięły, conie? ;DDDDDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:03 A chciałam za Tobą mielonkę turystyczną nosić, pomysleć... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:14 NO :) To jak chcesz jechać to termin wyjazdu gdzieś w lipcu, czas 3 tygodnie, zarezerwuj sobie i kasę odkładaj, bo każdy płaci za siebie. Ines gada po angielsku, ja też trochę i się fińskiego do lipca to już sporo nauczę :) Szykuj potencjał materialny i intelektualny :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:16 liisa.valo napisała: > Szykuj potencjał intelektualny :) Eeeee? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:17 Jakieś zdolności językowe? Plan podróży? Plan sforsowania czegoś? Czy tylko za renifera ciężarowego będziesz robić? :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:18 A, i pewnie będziemy wyruszać z Warszawy samolotem do Helsinek lub Sztokholmu :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Qrna falafel! 09.10.08, 10:46 No i? Ja nie jestem z miasta na B., jestem z miasta na E., ale mieszkam w mieście na B. Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 09.10.08, 10:53 no chodziło mię o to, że u Ciebie pewnie nie ma lotniska i obie musiałybyście wpaść na moje ;P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:03 W sumie możemy ją wziąć. Ale ja liczyłam na wyjazd... hmm, wiesz... tylko my dwie wśród śniegów Skandynawii :P Odpowiedz Link
i.nes Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:08 liisa.valo napisała: > tylko my dwie wśród śniegów Skandynawii :P nie wiem dlaczego, ale jakieś kanibalistyczne myśli mię opadły... ;P Pa, Elka, idę śnić o kołach, silosach i mielonce :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Qrna falafel! 08.10.08, 23:13 No :) Ja też będę o naszej Wyprawie Mojego Życia śnić. I kasę zaczynam odkładać. Ech, kochany Inesku, jakie ty mi piękne sny dajesz :) Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 21:57 Waż ty nie ściemniaj i nie wkręcaj nowej koleżanki. Miejsce jest nowe, ale nie ono najistotniejsze lecz towarzystwo a w nim ty nie jesteś świeżakiem. Więc poco ten bajer na dzień dobry? A miałeś się zmienić? Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: się witam 08.10.08, 23:06 Stedo /faja/ Mój nauczyciel mawiał kiedyś "powolutku ze mną tańcuj" /wypuszcza dym z fai/ Nie było mnie tu lata świetlne. Again. Nie było mnie na FK/M lata świetlne. Jak moja przyjaciółka była mi dziś łaskawa wyjawić - spędziłem ostatnie miesiące w geriatyku. Tutaj, czyli na pozycji seksualnej, jestem od paru godzin, czyli jestem świeżutkim rodzynkiem. Tak? ;) Odpowiedz Link
stedo Re: się witam 08.10.08, 23:49 Nie ściemniaj jeszcze raz powtarzam.My tu jeszcze nie mamy demencji starczej i zaniku pamięci. Ja na forum jestem od roku a Ciebie pamiętam. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: się witam 08.10.08, 23:02 ja-nuka napisała: > Coś o sobie... kończę studia i próbuję się pozbierać po odejściu idealnego > mężczyzny. Nie ma mężczyzn idealnych. Tylko kobiety mają problem z jakimś narządem... wzroku, słuchu, rozumu... Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 23:05 Nie zwalaj winy na kobiece narządy. To coś nie tak z, yyyy, nie wiem, ale na pewno nie z nami :D Odpowiedz Link
funny_game Re: się witam 08.10.08, 23:10 Nie, raczej tak niedoskonały przekaz nadają :F Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: się witam 09.10.08, 10:51 Dziem dobry:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link