magl-owa Re: biało 10.01.10, 11:33 Czesc Mappi Jak u Przybory na całej połaci śnieg... Miłego wszystkim Odpowiedz Link
mappi Re: biało 10.01.10, 13:07 nawet ociupińki czarnoziemu nie widać jak odkopać samochód z zaspy przy braku łopaty??? Odpowiedz Link
kawamija Re: biało 10.01.10, 19:22 che,che........a ja dziś odpaliłam cara i smignęłam moją ulubiona siódemką do Płońska....pogadałam, wypiłam kawę i pomyślałam sobie, że jeśli jeszcze umiem wbrew logice pojechać podczas takiej (wrrrr......., brrrrrrr...) pogody 70 km, by usiąść przy stole z drugim człowiekiem i pogadać o życiu, to jeszcze nie wegetuje....jeszcze potrafię ....i dobrze mi z tym Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: biało 10.01.10, 19:24 a tak zapytam... gdybyś miała wsiąść w autobus lub pociąg...też byś pojechała? samochód wbrew pozorom czyni nas wygodnymi Odpowiedz Link
mappi Re: biało 10.01.10, 19:33 Onyksie....cwanie...cwanie....szacun a mi coś chodzi po głowie kawiarnia "pod Białym Carem" hmmm...cóż to może być??? hmmm..... Odpowiedz Link
mappi Re: biało 10.01.10, 19:53 właśnie...zagadki!!! ja wygrałam taką jedną....zagadkę z nagrodą dodam.... no wymazałaś z pamięci???? oj bo się sromotnie zasmucę Odpowiedz Link
kawamija Re: biało 10.01.10, 19:57 Che,che pamiętam..... i cóż moge napisać, jeszcze kiedyś śmignę dalej siódemką niż tylko do Płońska....ostrzegam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: biało 10.01.10, 19:47 hmmm... uduś.....nawet google nie pomogło;D nie wiem, gzie ta kawiarnia choć podejrzewam chyba miasto wiem, że gdybym posiadała samochód to jazda byłaby przyjemnością... a środki komunikacji pozostawiają wiele do życzenia... spóźniają się albo nie jadą w ogóle....no i jest się od nich uzależnionym a samochód daje wolność....pewnego rodzaju oczywiście Odpowiedz Link
kawamija Re: biało 10.01.10, 19:42 Ech napisze Ci Onyksie coś, co wiesz.....jak ktoś się przyzwyczai do wolności jaką daję samochód, to cóż.....trudno się przesiąść do środków komunikacji miejskiej ...wiesz jak jest.... pewnie gdybym nie miała cara ,jeżdziłabym autobusem i już....ale mam, więc na spotkania jeżdzę carem....ważne, że się jeszcze chce.....i to najważniejsze..... jak to mówią: oby nam się chciało chcieć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: biało 10.01.10, 19:49 domyślam się....może kiedyś też się uzależnię ale myślę, że często by Ci się odechciało jechać autobusem...autko jednak zapewnia wygodę a może ja stara jestem...i lubię domowe pielesze;P Odpowiedz Link