hellish.monster 10.01.10, 18:16 Czy ktoś jeszcze oprócz mnie będzie dzisiaj oglądał...?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:17 Ja planuje obejrzec otworzyc butelke wina...tylko nie wiem czy to nie za łzawy film na moje dzisiejsze samopoczucie... Odpowiedz Link
magl-owa Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:19 Chyba mła też PS Kocham Keanu Bo on taki mniam jest Odpowiedz Link
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:22 To by było dobrze obejrzeć z kims do kogo sie można przytulic... Odpowiedz Link
mappi Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:31 kurcze...to taki smutny film chyba nie na moje siły dzisiaj Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:33 czasem warto sięgnąć dna ......nawet w rozpaczy... i ta muzyka.... Odpowiedz Link
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:41 Też sie zastanawiam czy warto oglądać coś co tylko dzisiaj dobije... ale może czasem warto sie wypłakać... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:50 ja ma ochotę popłakać. za tym co było, za tym co minęło, za miłością mojego życia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:05 Lipcu....może płacz Ci pomoże? nie będę pocieszać, bo i co powiedzieć... ale.... może czas wypłakać przeszłość i zacząć żyć teraźniejszością....i budować przyszłość? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:10 może pomoże. ale ja już wiem: musze zaakceptowac moja samotność. już nie pokocham. nie umiem. Odpowiedz Link
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:20 Lipcu myslisz że da sie zaakceptowac samotnośc. pogodzic się z nią?? Ja myśle że jeszcze spotka kazdego cos dobrego w zyciu. przeciez musi, przecież świat nie może być a tak cholerny... Odpowiedz Link
kawamija Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:53 giulia1987 napisała: > Ja myśle że jeszcze spotka kazdego cos dobrego w zyciu. przeciez musi, przecież świat nie może być a tak cholerny... Zastanawiałam się przez chwilę czy odpisać, bo.............niestety chce powiedzieć , że mam takie obserwacje iż nie ma w tym życiu po równo, że to tak nie działa.....trzy chłosty od życia a potem dwa cukierki....a czy każdego czasem spotyka coś dobrego ?...myślę, że obiektywnie tak...problem w tym, że czasem owo dobre nie jest tym dobrym, jakiego w danej chwili pragniemy..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 20:03 masz rację Kawo... czasem życie jest cholernie niesprawiedliwe;/ ale z drugiej strony my sami nie zauważamy dobrych, miłych chwil w naszym życiu... szukamy czegoś, gonimy za czymś i często okazuje się, że to wcale dla nas dobre nie jest... choć tego właśnie w tej chwili chcemy... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:22 wiesz ...to w tej chwili... ale nigdy nie wiemy, co nas jeszcze czeka w życiu zarówno złego, jak i dobrego... więc póki co....zaakceptuj samotność.... a po drodze różne rzeczy zdarzyć się mogą... może nowa miłość...inna niż ta była.....znajdzie Ciebie... czego bardzo Ci zyczę... ale musi minąć trochę czasu..... by przyszła akceptacja stanu....radośc z chwili obecnej.... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:34 w miarę dobrze mi samej i wiem, że na razie nie chcę nikogo/niczego nowego. czasem tesknię za starym/za tym co bylo. nic na siłę, czasem życie w pojedynkę może być fajne. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 20:00 właśnie nic na siłę.... życie w pojedynkę fajne? no cóż....czasem tak.... ale życie niesie w sobie różne niespodzianki.... więc takiej fajnej niespodzianki Ci życzę...za jakiś czas Odpowiedz Link
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 19:05 Ja nie wiem czy chce popłakać, już dużo łez sie polało, ale potem zawsze jaka ulga była więc może to tez pomaga w dojściu do szczescia... Odpowiedz Link
robert.83 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 18:33 Jakoś nigdy tego nie widziałem w całości. I dziś też się nie zanosi. Odpowiedz Link
giulia1987 Re: "Słodki listopad" 10.01.10, 22:38 Obejrzałam poppłakałam sie solidnie i wcale mi nie lepiej ale film cudny... Odpowiedz Link