fripo 08.02.10, 21:02 Bo wysyłając swoja fote prosiłem o dyskrecje i niekomentowanie A do tego nawet nie wiem kto komentuje bo niektórzy zmienili nicka Czy ja kiedyś złamałem obietnice daną na priva??????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:05 ale jak to?! jaką fote?! i dlaczego ja jej nie mam! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:08 nie chcę nikogo tłumaczyć, ale... to było tylko i wyłącznie po to, by Ci uświadomić, że nie jest z Tobą tak źle, jak to próbujesz tutaj nam wszystkim przedstawiać... nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! więc take it easy! [dobrze, że te zdjęcia nie krążą w sieci. chociaż - kto wie! ] Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:10 ale o co chodzi?? ja mam, ale nic nie komentuję.....;> i nicka nie zmieniłam... Odpowiedz Link
user0001 Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:15 chodzi o ten post: forum.gazeta.pl/forum/w,12359,106842863,106956267,tradycji_stalo_sie_zadosc_.html?wv.x=2 w którym frip został "zdemaskowany". Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:19 tak, o ten post chodzi. ale ja np. nie widzę w nim nic złego. wręcz przeciwnie - koleżanka z_malej_litery próbuje uświadomić Fripowi, że nie jest z nim źle. a on dalej swoje... teraz nie o swojej brzydocie, a o tym, że jest mu przykro... Frip, kiedy Ty dostrzeżesz, że wszyscy tutaj chcą dla Ciebie jak najlepiej...? Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:29 Fripku kochany. za nic nie zdradzę - co i jak. za kogo ty mnie masz!!! ja tylko nadal twierdzę, ze z Tobą wszystko w porządku. i że jesteś ładny chłopak. tylko z głową coś nie tak. )) a, i jeszcze jedna pani powiedziała to samo co ja, tylko bardziej oględnie. i powiem ci coś jeszcze - usuwając swój nick, skasowałam też pocztę, więc tego zdjęcia już nie mam. zrozum - nie budzisz współczucia, tylko zniecierpliwienie. Odpowiedz Link
fripo Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:38 To chociaz na priva napisz kim jesteś Ja czuje sie osaczony, a wiesz, że na dyskrecje możesz moja liczyć Odpowiedz Link
robert.83 Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:41 Haha... tego Mała Litero nie przewidziałaś. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Przykro mi... 08.02.10, 21:48 już ci napisałam, sorry, nie chciałam az tak dopiec. i powtórzę to, co napisałam Tobie: nigdy w życiu nie skomentuję twojego jojczenia na forum. nigdy! dziwię się tylko, ze nie poznajesz mojego pisania, nie ma tu chyba osoby, która by nie wiedziała, ze to ja Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:03 dziś wiem tylko jedno, że mam dreszcze i mi zimno.... i nie ma mi kto podać herbaty i zrobić masażu jutro będą myśleć.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:04 aaaaaaaaaaaa czy słowo: Barcelona;D cos Ci mówi?;D Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:07 Barcelona? nie, ja gapowata jestem zaś na dreszcze poradziłabym ci ciałko obce, ciepłe i dobroczynne, ale ja mogę tylko to napisać, a słowo w ciało jakoś tu, na forum się nie przemieni Odpowiedz Link
fuks0 Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:19 > Barcelona? nie, ja gapowata jestem Gapowata jak... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:22 no właśnie.... nie chce mi się wierzyć, że wróciła..... niemożliwe Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:30 jestem cały czas, tylko życie i czas nie pozwala na tak intensywną obecność a i nick mi się tamten znudził i tu trochę inaczej Odpowiedz Link
listopad02 Re: Przykro mi... 08.02.10, 22:35 Nie kituj, ja ją nosze w portfelu i co ranek się do niej usmiecham Odpowiedz Link
ane-tal Re: Przykro mi... 09.02.10, 08:11 Fripo napisałam tylko, że wiem jak wygladasz - nic nie komentowałam, nie opisywałam Ciebie i nie przekazuje nikomu Twojej fotki ( raczej już jej nie mam ).Bardzo przepraszma jak to Cie ruszyło. Mea culpa ..... Odpowiedz Link
fripo Re: Przykro mi... 09.02.10, 08:33 Nie miałem Ciebie na myśli. Sprawa na meilu wyjąsniona i szczerze mówiąc moja reakcja była na wyrost. No ale tak to jest jak się jest przewrażliwionym Zamykam temat Ps. I nie masz mnie za co przepraszać Odpowiedz Link