mappi 26.03.10, 12:03 zapraszam wszystkich na koncert www.polskieradio.pl/trojka/koncerty/transmisja.aspx ...ja będę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: LAO CHE w trójce 26.03.10, 12:18 no ba! obecność obowiązkowa! Gubiś, pamiętasz mojego linka? Odpowiedz Link
mappi epopeja wandalska 26.03.10, 13:53 ...a to już na sobotę i może jeszcze dzisiejszy wieczór www.youtube.com/watch?v=0HWR4GHk0ho&feature=related p.s...wydajność moja dzisiaj....zero! Odpowiedz Link
listopad02 Re: epopeja wandalska 26.03.10, 23:53 Valravn - Kelling (Faroese) www.youtube.com/watch?v=GkDsTPWQLAM Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 12:33 Cześć Dziewczyny No jasne, że będę. Bugi, Mam go w Łulubjonych Którą pierwszą na barana ? Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 12:37 Gubal ....dawaj żarta jest potrzeba silna NATYCHMIAST Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 14:09 Mappi Tak z zaskoczenia to tylko same starocie. Baba u lekarza - Pani się rozbiera - A gdzie mam położyć ubranie ? - Obok mojego Pomogło ? Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 14:25 .........pomogło przyjmijmy...że tym o to tu...kopłeś mnie Pan w zad...zmuszając do pokazania zadu jak świat wygląda czym utwierdzę Cię...o skuteczności terapii....i niewątpliwie..niezbywalnych zaletach Twoich w iście...lekarskim onturażu pozdrawiam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 14:42 Tom ukontentowan srogo Nim wrócisz wygrzebię z czeluści mej jaźni parę lepszych Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:01 dobra dawaj ta swoją jaźń ...jestem gotowa w prawym narożniku Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:35 Jak któregoś wieczora mizernego białasa zamykają w celi z wielkim murzynem. Znasz ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:54 Białas wchodzi i widzi tą wielką małpę z chrapami wielkości jego pięści. Niepewnie przesuwa się wzdłuż ściany i trzęsie się na myśl co będzie jak zapadnie zmrok. Zmrok w końcu zapada. Białas patrzy, a murzyn wstaje i kołysząc się na boki podchodzi do jego pryczy : - Te, białas, wybieraj : wolisz być mamą czy tatą ? Nerwowa gonitwa myśli białasa : 'rany, wiedziałem że do tego dojdzie, ale przynajmniej mogę wybrać .... No, to z dwojga złego wolę być tatą' - Tatą - Dobra. To chodź tu zrobić laskę mamie ! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 15:15 ja też będę pedałować do domu co sił w sflaczałych łydkach... mam nadzieję, że zdążę dzięki za linka Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 15:27 No. To będzie nasz garstka. Ja zapewniam ochronę i barana a Wy przynieście jakie szkło. Tylko nie jakieś czerwone wytrawne. Litości ! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 15:46 przecież czerwone pasuje do baraniny jak ulał Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 16:00 Emilka Baran to ten, na którego się bierze miłą koleżankę, by lepiej widziała A jakbyś miała dylemat z wyborem to polecam : www.widelec.pl/widelec/1,101584,7085534,Najlepsze_nazwy_tanich_win.html Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 16:05 wiem, że nie taki na rożnie , ale chciałam zabłysnąć, że niby taka ironiczna i dowcipna jestem, a tu znowu nic Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 16:10 E, to raczej ja skaleczyłem, bo nie wiedziałem czy czytałaś cały wątek. No ale my tu gadu gadu a dalej nie wiem co przyniesiesz : Komandosa czy Spermę Szatana ? Odpowiedz Link
bugelka Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 16:29 Mam sentyment do Czarnego Konia Mój pierwszy bełt na koncercie szanty Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:33 Obidziłaś we mnie wspomnienie ... Pamiętacie taką podrabianą kolkę sprzed paru lat pod - podnoszącą zapewne paniom ciśnienie - marką 'Dick Black' ? Miesiącami szwendając się po Żancie cieszyłem nią oczy nie mogąc wyjść z podziwu dla inwencji autora. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:42 gyubal_wahazar napisał: > Obidziłaś we mnie wspomnienie ... > > Pamiętacie taką podrabianą kolkę sprzed paru lat pod - podnoszącą zapewne panio > m > ciśnienie - marką 'Dick Black' ? > > Miesiącami szwendając się po Żancie cieszyłem nią oczy nie mogąc wyjść z podziw > u > dla inwencji autora. o mamo to jest jeszcze do kupienia?? ciekawe, czy dobry rocznik Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:56 Niee, to było lata temu. Z 5 najmarniej ... Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 16:53 ja nie wiem jeszcze jakie wino ale ....mogę przyprowadzić KOZĘ ...albo kurę "zmokniento" Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:12 mappi napisała: > ja nie wiem jeszcze jakie wino > ale > ....mogę przyprowadzić KOZĘ > > > > ...albo kurę > "zmokniento" > tak zrób, będą swojskie klimaty Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:29 już nic nie mówię, bo widzę, że nie tylko ględzę, ale do tego powtarzam wszystko po dwa razy Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:32 swojsko? hehe a mało Ci tutaj "indywidułów" źwierzyniec chcesz jeszcze robić ? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:47 nie zwierzyniec, tylko spotkanie integracyjne w końcu koza też człowiek, nie może siedzieć w domu całe kozie życie, bo z nudów właścicielowi kable poprzegryza Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:38 Mappi To Ty masz kozę i nic nie mówisz ? To moje ulubione zwierzę ! Krzesła je ? Uparta ? A beczy ? Zabeczałabyś tak jak Ona (z dużej !) ? No proooooszę Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:46 sądząc po jej stosunku do świata...i do mnie podejrzewam ...że to kozieł jest żeby nie powiedzieć...cep stary ale brodę ma pierwszorzędną... chcesz pogłaskać? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 17:59 Trochę mniej chętnie jak kozieł, ale dawaj A nie masz jakich planów by się na nim ród nie skończył ? Nie nagonisz chłopakowi jakiej rajcownej narzeczonej ? Biedak nawet poforumować nie może Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:04 gyubal_wahazar napisał: > Nie nagonisz chłopakowi jakiej rajcownej narzeczonej ? Biedak nawet poforumować > nie może no tak....jak kozieł to od raz biedak ech ta męska solidarność.....czegoś tam Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:10 >podejrzewam ...że to kozieł jest żeby nie powiedzieć...cep stary o proszę! wprawdzie nigdy nie byłam zwolenniczką umieszczania na forum ogłoszeń matrymonialnych, ale tym razem - dla dobra przyszłych kozich pokoleń - oświadczam niniejszym, że MAM SAMOTNĄ KOZĘ, PŁCI ZDECYDOWANIE ŻEŃSKIEJ dlatego wnoszę o jak najszybsze ustalenie ustalenie płci tej brodatej/ tego brodatego Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:13 mi-l-ja napisała: wnoszę o jak najszybsze ustalenie > ustalenie płci tej brodatej/ tego brodatego > > że co??...że ja mam tam zajrzeć??? JA???? ......ratunku!!!!!!!!!!!! p.s....zagadka...co ma kozieł między nogamy?? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:19 mappi napisała: > mi-l-ja napisała: > > wnoszę o jak najszybsze ustalenie > > ustalenie płci tej brodatej/ tego brodatego > > > > > > że co??...że ja mam tam zajrzeć??? > JA???? > > > ......ratunku!!!!!!!!!!!! > > > > p.s....zagadka...co ma kozieł między nogamy?? ee tam, kto mówi o zaglądaniu? wystarczy pokazać mu zdjęcie kozy w seksownej bieliznie jeśli parsknie pogardliwie, to na 100 % koza - kobieta Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:25 Mappi Mus to mus. Kozieł będzie Ci dozgonnie wdzięczny o Kozłowej nawet nie wspominając. www.youtube.com/watch?v=pqsFvz1bWFk Teraz biegaj, otumań chłopaka marchewką od przodu a sama .... no już sama wiesz najlepiej. Ja zaraz za powodzenie akcji machnę zdrowaśkę. Melduj o wyniku ! Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 18:30 gyubal_wahazar napisał: > Mappi > > Mus to mus. Kozieł będzie Ci dozgonnie wdzięczny o Kozłowej nawet nie wspominaj > ąc. > > www.youtube.com/watch?v=pqsFvz1bWFk ......to się nazywa samoobsługa > Teraz biegaj, otumań chłopaka marchewką od przodu a sama .... no już sama wiesz > najlepiej. Ja zaraz za powodzenie akcji machnę zdrowaśkę. Melduj o wyniku ! > > ....nie normalnie zaraz zamknę się w sobie..i już!! Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 19:24 poczekaj ciągle szukam atlasu antomii źwierzęcej na dotyk ..mam wątpliwości....czy aby Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 20:02 > na dotyk ..mam wątpliwości....czy aby Dziewczyno, siurka od piśki nie możesz odróżnić ? ) No i jak ten ZUS ma nie wykorkować ? Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 20:06 odróznić.....u kozieła?...kozy? coż ZUS..umarł w butach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 20:16 Puść fotę. Zbierze się konsylium i przegłosujemy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 20:37 Mappi Urzekasz mnie swoją przedsiębiorczością ! To była ta dobra wiadomość. Zła jest taka, że mimo niezbyt dużego doświadczenia z kobietami bez cienia wątpliwości stwierdzam : to są CYCE ! Nie uszczęśliwimy więc Emilkowej kózki, ale za to chętniej pogłaskam Twoją. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 20:47 ups... w tej sytuacji mogę zaproponować jedynie przyjaźń... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 21:02 Emilka Teraz Ty mnie rozczuliłaś ) No i patrzcie : jak ludzie mają sobie życie ułożyć skoro nawet kozom się nie udaje. Westchnął sobie nasz Koziołek I znów ruszył biedaczysko Po dalekim szukać świecie Tego, co jest bardzo blisko Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 21:07 gyubal_wahazar napisał: > I znów ruszył biedaczysko > Po dalekim szukać świecie > Tego, co jest bardzo blisko To jak większość z nas... Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 27.03.10, 21:09 gyubal_wahazar napisał: > Westchnął sobie nasz Koziołek > I znów ruszył biedaczysko > Po dalekim szukać świecie > Tego, co jest bardzo blisko kurcze ..jakie to do mnie podobne załamka Odpowiedz Link
mappi PANIE...PANOWIE 28.03.10, 18:18 ....alkohole schłodzone? ...sukienki poprasowane? wszak bal o 20.00 szykujcie się....oj szykujcie ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 18:50 > ....alkohole schłodzone ? Ba ! Już nawet po kontroli jakości > ...sukienki poprasowane? Ekhem, że niby co ? To teraz ja mam ankietę : 1) Pióra ufryzowane ? 2) Krągłości wyperfumowanę ? 3) Puszapy spiętrzone ? Odpowiedz Link
mappi Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 18:55 puszapy spiętrzone?? Ty widziałeś kiedyś co robią puszapy?? ja wiem że wszystko zalezy od punktu siedzenia ...no ale spiętrzają?? hmmm p.s....dopuszczam taką ewentualność...że zwyczajnie nie zrozumiałam pytania Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:14 Push up - spiętrzać na nasze ani chybi ? A co spiętrzać ? Jagody, bo co innego ? Ale jeśli bładzę, to rzuć trochę światła, tylko jak najbardziej obrazowo, pls Odpowiedz Link
mappi Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:31 ja Ci mogę wszystko o puszapach roztłumaczyć.. ....nawet i na schematach ale jak zrobisz oddzielny wątek ...już i tak mi dość głupio...że wczoraj ze swoją kozą tutaj przylazłam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:44 You got it - jak to mówią Odpowiedz Link
bugelka Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 18:56 gyubal_wahazar napisał: > > ....alkohole schłodzone ? > > Ba ! Już nawet po kontroli jakości na Ciebie można liczyć! > > > ...sukienki poprasowane? > > Ekhem, że niby co ? tak > > To teraz ja mam ankietę : > 1) Pióra ufryzowane ? ofkors > 2) Krągłości wyperfumowanę ? a to trzeba było?! > 3) Puszapy spiętrzone ? pewa! a jak ktoś, nie daj Boże, wyskoczy w podobnym odzieniu? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:07 bugelka napisała: > > > a jak ktoś, nie daj Boże, wyskoczy w podobnym odzieniu? > > ouć... no, ja na pewno nie... Odpowiedz Link
bugelka Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:19 to dobrze! bardzo dobrze, ze nie ty! Jak by Panzer i do tego królewski :F wyglądał w czymś takim tu to trza mieć naturalnie wszczepiony puszap Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:53 Bugi, widziałem ! Jeszcze raz łypniesz na tych nie z naszej wsi to Ci trwałą popsuję ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:19 > na Ciebie można liczyć! Czego się nie robi dla czarujących Koleżanek 2) Krągłości wyperfumowanę ? > a to trzeba było?! Ja się nie znam ale co druga podsłuchana dziewczyńska gadka jest o perfumach, więc ... Jakby był kłopot to mogę Cię poratować : Brzozowa albo Brutal - wybieraj ! > > 3) Puszapy spiętrzone ? > pewa! Uffff, bo już Mapusiowa zasiała we mnie ziarno wątpliwości Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:00 gyubal_wahazar napisał: > > To teraz ja mam ankietę : > 1) Pióra ufryzowane ? > 2) Krągłości wyperfumowanę ? > 3) Puszapy spiętrzone ? Ależ, Gubiś, (wybacz nadmierną familiarność) - na co puszap, na co? Mi? puszap??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:12 > Ależ, Gubiś, (wybacz nadmierną familiarność) E tam, miło Cię poznać Ale z nickiem to zaszalałeś, pzk Pewnie i tak zaraz napiszesz, że to wersja skrócona ? Jak nie wiesz na co, toś facet. Czekaj, zaraz zasięgnę języka ... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:22 No dobra, tu się przyznam - nie facet. Ale nadal puszap mi na nic. Kombinuję jak koń pod górkę i nadal nic... Całkiem serio się nie przyda... Nick - no jasne, że to skrót. Ale żeby nie łamać języka, możesz mówić - Tygrys. Bo to Tygrys jest, ten Panzerkampfwagen VI Ausf. B Konigstiger... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:30 aaa, Tygrys. Ekhm... niniejszym przepraszam wszystkich uczniów klas 6b oraz potencjalnych członków "polskiego związku kulturystyki piwnej frakcja warszawska*" za popełnione przez mój mózg insynuacje. * ostatnia szansa... polski związek kobiet puszap fakultatywnie wkładających? Co? Nie? no... to nie. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:36 Siemasz Robert Nie kopiesz Ty sobie grobu, stary ? A jak Koleżanka zza parkana wyciągnie pancerfausta - przekonasz Ją że żartowałeś ? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 21:52 Znalazłem. Przepraszam, nie odsiemiaszowałem od razu z przyczyn logistycznych. Koleżanka mową ojców włada, więc chyba nie buchnie we mnie orężem przeciwpancernym ot tak. A jeśli nawet to tak, przekonam Ją, że żartowałem . Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 22:03 Nie, ja generalnie to łagodna istota jestem, z dużą nadwagą. Zanim zatrybię i zareaguję, chwilka dłuższa minie. Poza tym - zwykle uprzedzam atak, żeby potem pierwszej pomocy nie musieć nieszczęśnikowi udzielać... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:32 Jak nie facet tooo .... o żesz w torbę Mikołaja : dziewczyna ?! I to z takim nickiem, że odruchowo zaczynam gwizdać 'Stawkę większą niż życie' ? Hmmmmmm zapowiada się wieczór pełen wrażeń ) Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:40 gyubal_wahazar napisał: > Jak nie facet tooo .... o żesz w torbę Mikołaja : dziewczyna ?! > > I to z takim nickiem, że odruchowo zaczynam gwizdać 'Stawkę większą niż życie' > ? > Hmmmmmm zapowiada się wieczór pełen wrażeń ) Jak to czasem łatwo można zrobić komu niespodziankę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:56 Same się tak wypietrzyły że żaden puszap niepotrzebny ? Fiu-fiuuuuu Czekaj. Łyknę litr kropli bez kitu to może ochłonę ... Odpowiedz Link
bugelka Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 19:58 taaa? a styl pisania masz "faceciowy". Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 20:01 Naprawdę????????? A to mnie zatkao z wrażenia... Odpowiedz Link
mappi Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 20:04 pancernik to baba ???? zatkało mnie no... to duch w narodzie nie zginie ...jak tak Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 20:23 Też się czuję zatkana : Tak do kompletu Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Damy, niewiasty, białogłowy :) 28.03.10, 21:40 a ja ani trochę trzeba tylko trochę pogrzebać w wątkach Odpowiedz Link
hellish.monster życie jest jak tramwaj 28.03.10, 18:53 Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem. [...] Zycie jest jak tramwaj, trzeba wiedzieć kiedy wysiąść. podoba się, podoba się bardzo Odpowiedz Link
robert.83 Re: życie jest jak tramwaj 28.03.10, 18:57 Cała płyta jest niezła. Od 2 tyg nie wyjmuję jej z wieży. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: życie jest jak tramwaj 28.03.10, 19:40 Bułhakowem chyba trochę polecieli. Niezłe, ale i tak wolę Hydro Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 19:51 A tak z ciekawości : kto słucha w radiu a kto w necie ? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 19:59 ja mogę i tak, i tak... ale chyba w radiu lepiej - głośniki ciut lepsze Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Teraz jadą Magistra 28.03.10, 20:11 ... Potforka chyba ostatnio nam puszczała A przez neta za to można nagrywać Mappi, nie kręć się tak na tym baranie Odpowiedz Link
mappi Re: Teraz jadą Magistra 28.03.10, 20:13 oj przestań się mazać!! stój jak stoisz ...i trzym! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:16 Ha! Nikt się nie spodziewa hiszpańskiej inkwizycji oraz tego, że Claire też sobie włączy Lao Che! (w necie, bo moja wieża nie raczy odbierać radia ) (grzecznie się sprawujcie, bo od czasu do czasu podglądam - nikogo na plecach do domu ciągnąć nie będę jak jedna czeźwa zostanę ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:20 Klerka Wszelki duch ! Hehe ale fajnie. To już nasz 6-tka ? Bugi, Kler, Mappi, Pzk, Robert i kreślący spotniałą łapką te słowa. Kogoś pominąłem ? Odpowiedz Link
bugelka Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:25 kto nie polegnie ten do domu wszystkich po kolei odprowadza! (luźny cytat z "Marian ze schodów spadł") Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:42 To mówisz Bugi, że jeśli chcę uniknąć obskakiwania wszystkich domów po kolei to muszę polec wcześniej? Zua kobieto... namawiaj mnie dalej... zakupione wino ciągle u mnie stoi i smutno na mnie zerka, bo się bronię przed nim i bronię Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:56 Nie przemawia, tylko zerka Ile to już procentów dzisiaj wsiorbałaś? Odpowiedz Link
bugelka Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 21:02 aaaaaa! myślałam, ze rozmawiacie ze sobą mało! przysięgam że malo! Toż spęd rodzinny dziś miałam i gospodyni nie przystoi być na gazie Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:25 a fajna impreza się porobiła... a jakby tak do tego Olsztyna się do Mappi na ich koncert w realu wybrać? co wy na to? co? Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:28 haha Panno Klaro wybornie ... tylko dawaj tą kieckę ino wyżej trochę do góry chyżo Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:58 Mappi, tym jednym wpisem wygrałaś ze mną od razu 2-0! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 21:45 > Nikt się nie spodziewa hiszpańskiej inkwizycji to będzie bezczelny offtopic, ale nie mogę się oprzeć: lubisz Monty Pythona? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 22:26 > to będzie bezczelny offtopic, ale nie mogę się oprzeć: lubisz Monty > Pythona? Bezczelnie Ci odpowiem, że nie lubię. Kocham! I jakże się cieszę, że ktoś to rozpoznał. Brawo, Emilka! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 23:01 claire.ampres napisała: > > to będzie bezczelny offtopic, ale nie mogę się oprzeć: lubisz Monty > > Pythona? > > Bezczelnie Ci odpowiem, że nie lubię. Kocham! I jakże się cieszę, że ktoś to > rozpoznał. Brawo, Emilka! o jak miło w takim razie pozwolę sobie na mały cytacik: - well, I may be an idiot but I'm no fool Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 23:21 Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! Przybij pionę, siostro! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 17:33 >Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipper waldt gersput! hihi ten ze względu na moją słabość do języka naszych sąsiadów zza Odry jest szczególnie bliski memu sercu piona!! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 20:06 A może coś dla tych którzy przegapili ten odcinek Klossa ? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 20:36 jeśli lubisz czytać to tutaj masz próbkę: orangecow.org/pythonet/sketches/funniest.htm ew. wersja polska: www.modrzew.stopklatka.pl/zartswiata.html lojalnie ostrzegam, to trzeba (po)lubić u mnie zaczęło się tak: dawno, dawno temu TVP emitowała odcinki Latającego Cyrku, których nie rozumiałam ni w ząb, ale gość z gołym tyłkiem pędzący przez pola (był taki motyw na koniec każdego odcinka) wrył mi się w pamięć do tego stopnia, że parę lat temu poszperałam w internecie i proszę! TO MNIE ŚMIESZY Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 20:40 swoją drogą dobrze, że to forum, nie będę czuć ciężaru tego charakterystycznego, współczującego spojrzenia hihi Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 21:46 Czytać? Monty Pythona się ogląda! Najśmieszniejszy dowcip świata. ("Wejdę do środka i spróbuję wynieść kawał. Osłaniać mnie będzie ponura muzyka odtwarzana z płyty oraz żałosne zawodzenie funkcjonariuszy" ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 22:00 I jeszcze ten, mój ukochany, choć w jakiejś starszej wersji: Skecz restauracyjny - brudny widelec "Oj, bo dostanę szału!" "Mungo, nie można zabijac klientów!" No ale może faktycznie wieczór z Monty Pythonem zróbmy kiedy indzie... bo jak zacznę, to ranek mnie tu zastanie Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 22:09 zdecydowanie kiedy indziej musi być dużo czasu na drugi dzień./..bo przy tym spędzić można i noc całą ....a ja dzisiaj tak bym chciała ale nie mogę nie umiem ruszać nawet ręką...a co dopiero balansować całym ciałem....przy porażających falach smiechu któryś piąteczek...co?? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 30.03.10, 07:07 claire.ampres napisała: > Czytać? Monty Pythona się ogląda! eee tam... to kiedy ten wieczorek? Odpowiedz Link
mappi Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 23:07 ale to było bardzo czytelne ja nie zareagowałam...bo wiem że nie na poklask liczysz Klaro ale swoją drogą trzeba by pomyślec nad jakimś forumowym wieczorkiem z Montym co Wy na to? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: LAO CHE w trójce 29.03.10, 17:30 >ja nie zareagowałam...bo wiem że nie na poklask liczysz Klaro a ja zareagowałam, bo czasami mam wrażenie, że jestem jedynym fanem Monty Pythona w powiecie, a może i województwie , więc kiedy widzę bratnią duszę, nie mogę się oprzeć... pomysł z wieczorkiem jest genialny nie zaczynajcie beze mnie!!! Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: LAO CHE w trójce 28.03.10, 20:07 No to zaczęło się. Ciii... Nie szeleścić... Odpowiedz Link
mappi jakiś problem 28.03.10, 20:07 w odbiorze mam .....głośność amplituduje!! też tak macie?? no denerwuje mnie to Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: jakiś problem 28.03.10, 20:09 nie, moje stare, 13-letnie radyjo sobie z tym radzi znakomicie Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: jakiś problem 28.03.10, 20:22 i tu będę miał takie te... tu będę miał takie te... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: jakiś problem 28.03.10, 20:26 Tygryska To cytata jaka czy Ci się jaźnie rozjeżdżajo ? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: jakiś problem 28.03.10, 20:29 cytata... nie słyszałeś tekstu? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: jakiś problem 28.03.10, 20:32 aaa, leciało pewnie jakem w pośpiechu oddawał hołd naturze Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: jakiś problem 28.03.10, 20:34 czy, ekhem, ktoś w tym czasie był na barana? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: jakiś problem 28.03.10, 20:40 Hehe, nie takie rzeczy ze szwagrem w wojsku ... - musi wystarczyć Ci za odpowiedź Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: jakiś problem 28.03.10, 20:42 i wystarcza... masz hydropiekłowstąpienie teraz płyń, płyń, Noe, płyń... Odpowiedz Link
mappi graj z trzech płyt 28.03.10, 20:25 ...fajnie...super....cudownie a Kanały coż...płaczę przy tym Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: graj z trzech płyt 28.03.10, 20:27 ja też... tramwajem jadę na wojnę... Jednak temat Powstania Warszawskiego jest mi osobiście bliski. I już. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: graj z trzech płyt 28.03.10, 20:30 A znasz Dylemat - Gintrowskiego ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:42 A Wyście to tak po ludzku .... po ludzku spartolili ))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:43 Noe, mój ptysiu miętowy ))))))))))))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:44 Mappi, nie fikaj tak bo mi kołnierzyk pognieciesz ! Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:45 płyń, nie odwracaj główki... Odpowiedz Link
mappi Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:47 jak to możliwe Gubiś...żeś Ty tyle wiosen przezył bez LAO przecież ONI...to prawda objawiona jest!!! masz chłopak do nadrobienia...masz Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:50 Będę się czasem spinał Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 22:00 liczy się każdy nawrócony Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:50 pyszszszne ))) Odpowiedz Link
bugelka Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:46 gyubal_wahazar napisał: > Noe, mój ptysiu miętowy ))))))))))))) Gubiś! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:53 Buuugiiii *;*;*;*;;;;;; ups , coś chyba źle nagniotłem .. *** teraz chyba lepiej ? ) Odpowiedz Link
robert.83 Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:46 Gość co się czasem spinał, ale uwierzył... i gdy szedł po gnoju, smród już się go nie imał. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:56 I ten natchiony ton narracji - bezcenne ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: HYDROOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.10, 20:59 Fsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss - nie kończyć !!! Odpowiedz Link
mappi PLAYLISTA 28.03.10, 20:56 Zima stulecia Mistrzu Pigularzu Urodziła mnie Ciotka Kanały Wielki Kryzys Samotność Hydropiekłowstapienie Życie jest jak tramwaj Prąd Stały-Prąd Zmienny Astrolog chyba coś było między Ciotką a Kanałami ale nie pomnę bom cała w emocjach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:01 To teraz zapraszam miłe Panie i Ciebie Robert do baru. Co podać ? Odpowiedz Link
mappi Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:03 a masz trunek stosowny do emocji dopiero co przeżutych?? Odpowiedz Link
mappi Pancernik!!! 28.03.10, 21:05 special for you www.youtube.com/watch?v=q_d7DtcmhVE Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pancernik!!! 28.03.10, 21:21 Świetne. Dylemat : www.youtube.com/watch?v=FWz2pzK01ew Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Pancernik!!! 28.03.10, 21:27 A tu to samo w wykonaniu Kaczmarskiego: www.youtube.com/watch?v=jIvWYReS68Q Odpowiedz Link
mappi Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:10 strzelaj Waść...rozłożona jestem na wszystkie łopatki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:24 Wstawaj bo wilka złapiesz I podstaw kubasa Odpowiedz Link
robert.83 Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:50 Tego baru co to ja myślałem, że samoobsłga...? Emm... może być to samo... tylko schłodzone lepiej. Dzisiejszy wieczór sponsoruje wino czerwone. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:11 Chyba 'Magistrze' a nie 'Mistrzu', hę ? Niby to to samo, ale jednak sztuka cierpi ... Odpowiedz Link
mappi Re: PLAYLISTA 28.03.10, 21:17 oczywiście że Magistrze......ale czujność widzę dobrze Odpowiedz Link
mappi na pocieszenie 28.03.10, 21:00 ...zawsze na forum trójki umieszczają linka do transmisji z całości więc proszę nadziei nie tracić dziękuję za wspólne...hmmm.... a nie powiem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:09 No powiedz, powiedz Bugi, Claire, Mappi, Pzk, Robert - duże dzięki za uroczy wieczór ) Następnym razem któraś mnie bierze na barana. Any takers ? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:22 jak tylko tyle, to i ja mogę chyba wziąć... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:34 Tygryska Widzę, że z tym pancer koenigs luftwaffe nie blefowałaś Jak to mówią dzieci : szacun ) Odpowiedz Link
bugelka Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:25 Kurde! Jak worek ziemniaków ma wziać na barana 1,5 worka? Gubiś, a nie da rady odwrotnie? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:36 Jak skończysz z łypaniem na tych 3 wsie obok, to może da się coś zrobić Odpowiedz Link
bugelka Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:40 pamiętliwa bestyja! Obiecywuje poprawę! Już niedługo Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: off - Gubiś 28.03.10, 22:00 Bardzo ładne. Czego to dzieciuchi nie wymyślo Odpowiedz Link
claire.ampres Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:30 > Następnym razem któraś mnie bierze na barana. Any takers ? To ja już nauczona przez Bugi lepiej poudaję, że wcześniej poległam Dzięki tu ju tu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: na pocieszenie 28.03.10, 21:39 Claire A ja bym dla Ciebie zrucił kufajkę i zezuł walonki byś przepukliny nie dostała. To jak ? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: na pocieszenie 28.03.10, 22:27 /Mnie tu nie ma, ja dawno poległam na froncie / Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger To na zakończenie... 28.03.10, 22:07 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za współuczestnictwo - fajnie było A w maju w Olsztynie u Mappi zagrają... Dobranoc, idę spać. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: To na zakończenie... 28.03.10, 22:54 Dzięki Tygrysko Miło było Cię poznać Odpowiedz Link