gyubal_wahazar 30.03.10, 23:39 Mogłybyście być z facetem bez górnej 1-ki ? A dolnej 2-ki ? A bez dolnej 4-ki i z krzywą górną 3-ką ? Nie musicie nawet odpowiadać i bez tego wyszło szydło z worka ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 00:02 Nooo... jakbyś przy tym był Hihi... Jeden taki były niedoszły miał krzywe zęby, że aż strach. Chyba nawet i dolnej dwójki nie miał. I jeszcze jakieś -8 dioptrii - ale i tak byłam w nim zakochana na zabój. A jak się fajnie całował... I te inne miłe czynności... Ech, stare dzieje... Odpowiedz Link
mortis74 Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 00:17 no ładnie to teraz sobie faceci będą zęby wybijać dla innych miłych czynności i kasztanami w skorupach po oczach sobie walić żeby te 8 zaliczyć jakoś sprostowanie minus 8 Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 00:42 Głupiś - to nie o braki w uzębieniu chodzi, tylko o to, że ewentualne niedostatki urody są rekompensowane innymi, niewątpliwymi zaletami, cechami charakteru, intelektem itp, itd. Tamten były niedoszły słuchał punka, Nigela Kennedyego i Mozarta, miał w repertuarze dość obrzydliwe żarty, rysował pięknie, czytał głównie fantastykę i literaturę fachową, czarne miał dżinsy, czarną koszulę, ramoneskę i glany i bawił się żołnierzykami... Aha, i nie miał ani grosza przy duszy... Ale to było jakieś 18 lat temu... Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 13:17 A tak w ogóle to krzywe zęby bija na głowe wszystkie takie kompleksy fripkowe... Można zaakceptować krzywe nogi, krzywy nos, oczy krzywo umiejscowione, odstające uszy, wszelkie niedobory kilogramowe, albo nadprogramowe kilogramy, ba.. można je nawet pokochać... można pokochać wzrost karli (nie Bruni Carli, a tak od karła, żeby nie było), czy zbyt wybujały, nadmiar centymetrów w biuście, niedobór w biodrach czy odwrotnie, łysienie bądź tę klatę nieowłosioną, oczy ukryte pod grubymi szkłami, za krótkie nogi, za długie palce... nawet obrzydliwe żarty można polubić i przestaną takie być... Natomiast krzywe zęby są po prostu.. obrzydliwe.. nooo są, bardziej niz cokolwiek innego... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 18:07 A wiesz co? że może i tak? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 11:15 > A jak się fajnie całował... A Ciebie jak ? Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 09:29 pfff.. brakujące zęby mogą sobie uzupełnić jakieś implanty czy coś takiego, natomiast krzywe... krzywe... to jest koszmar(!) wiem co mówię, niestety... Odpowiedz Link
lunamoth Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 15:28 niedostatki w uzębieniu albo jakieś złote zęby są o wiele gorsze... brrr Krzywe można wyprostować tak jak i ja to robię Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 16:10 Zadrutowana jesteś(?) Taaaa... ale czasami nie można... niektórzy choćby do śmierci z aparatem chodzili i tak niewiele zmienią. Obrzydliwe to jest noooormalnie.. i w dodatku obrzydliwie niesprawiedliwe... /ale ja to w ogóle jakieś krzywe obrzydliwe nieszczęście jestem, Fripek mi nie doskoczy ze swoimi centymetrami / Odpowiedz Link
lunamoth Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 16:13 Ano zadrutowana Teraz to w ogóle jak brzydula Betty jestem hehe Odpowiedz Link
listopad02 Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 10:10 Mam zdrowe i leczone regularnie, mam 188 cm, wyglądam normalnie, nosze okulary. Nie mam wielkich wspomnień. Pfff. Odpowiedz Link
mortis74 Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 15:33 bez dramatu gyubalu wstawisz sobie kiedyś jeżeli wyrwane to startuj już teraz a jeżeli wybite to musisz poczekać aż przestaną się wybijać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 16:31 Siemasz Mortis Na odcinku kłów na codzień nie mogę się jakoś specjalnie uskarżać, a co dopiero przy pełni. Chciałem tylko nieco wesprzeć Fripka do cna demaskując utajoną dziewczyńską hipokryzję, ale juchi sprytnie omijają wnyki. Ale jakbym tak zagaił o spuchniętą pisankę, to chybaby jedna za drugą jak śliwki w kompot, nie ? Odpowiedz Link
mappi Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 18:10 spuchniętą pisankę??? hmmm...wiem dużo o ...pisankach ale czegoś takiego nie słyszałam mógłbyś rozwinąć?...hę? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 19:16 Ale przypomniał mi się za to dowcip, jak przychodzi gość do lekarza i mówi że mu lewa pisanka spuchła. Znasz ? Odpowiedz Link
mappi Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 19:21 Przychodzi gość z lekarza i mówi.... .... ..... ....... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Różnice w uzębieniu 31.03.10, 19:58 - Panie doktorze, pisanka mi spuchła - Proszę pokazać - Ale pan się będzie śmiał ... - Proszę pana ! Jestem lekarzem ! - Ale ona jest tak bardzo spuchnięta, że pomimo bycia lekarzem będzie się pan śmiał - Drogi panie ! Leczę już 20 lat, widziałem już wszystko i zapewniam pana że nie będę się śmiał ! - Ale na pewno ? - Na pewno !! Facet ściąga pory i powoli wyciąga wieeeelką pisankę. Lekarz : - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Facet : - Ale tej co mi spuchła to panu nie pokażę ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Różnice w uzębieniu 01.04.10, 10:17 Gubiś, przez Ciebie pół nocy śniło mi się, że mi wszystkie zęby po kolei wypadają... Niech no Cię dorwę...! Odpowiedz Link