aretah 17.04.10, 07:47 dlaczego niełatwo mi się tu odnaleźć. Jednym z powodów jest ten, że najwięcej słów pada tu wtedy, gdy ja już jestem po tamtej stronie. Spię. Dzien dobry rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: już wiem 17.04.10, 09:35 Cześć Lusia! Czy zauważyłaś, jak pięknie girkami panie z chórku fikają przy 24 sekundzie? I weź tu nie zacznij dobrze dnia... Dzię dobry wszystkim Odpowiedz Link
buena_luna Re: już wiem 17.04.10, 09:50 hello właśnie w rytm kiwałam sobie nogą będąc jeszcze w pozycji horyzontalnej .... w pionowej nie dam rady takich sztuk p.s. przynajmniej nie na "czeźwo" Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: już wiem 17.04.10, 09:41 matko Polko, dlaczego Wy już nie śpicie?? Ja to co innego, bom w pracy, ale Wy... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: już wiem 17.04.10, 09:56 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > Syreny obudziły ech życie... Odpowiedz Link
aretah Re: już wiem 17.04.10, 11:33 mi-l-ja napisała: > matko Polko, dlaczego Wy już nie śpicie?? Ja to co innego, bom w > pracy, ale Wy... lubię rano wstawać, tak mi się jakoś organizm przestawił, że około 6 -7 rano już jestem na nogach, nawet w niedzielę za to 23, to czas na łózeczko i nie ma siły aby wytrzymać dużo dłuzej Odpowiedz Link
aretah Re: już wiem 17.04.10, 10:57 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > Dzień dobry, skowronku Odpowiedz Link
kawamija Re: już wiem 17.04.10, 10:29 Aretah uśmiechnęłam się czytając Twój post.........och przesiedziało się sporo nocy na tym forum, nawet była nocna grupka, co tu buszowała gdy inni spali........ale cóż już nie to zdrowie, już nie te siły, by po nocach przed kompem siedzieć ;-D a i Dzień Dobry oczywiście........ ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: już wiem 17.04.10, 10:32 e tam... oni tutaj także za dnia przesiadują i harcują) mnie też czasem trudno.... Odpowiedz Link
bugelka Re: już wiem 17.04.10, 10:44 jednym okiem: dzińdybry piękna dzięn!!! dobry na umycie okien miłego Odpowiedz Link