uny 12.05.10, 10:45 nie wiem dlaczo, ale mi wesoło. podzielić sie tym chciałem z Wamy o! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: wesoło mi 12.05.10, 11:02 To miło, szefie, to miło... (może dasz wyraz swojej wesołości w zmianie tego przyciężkawego na górze obrazka? ) Odpowiedz Link
uny Re: wesoło mi 12.05.10, 11:14 jest mi jeszcze weselej. "co ty małe dziewczynki oglądasz?!" -komentarz koleżanki w pracy. hehe Odpowiedz Link
kawamija Re: wesoło mi 12.05.10, 13:48 hmmm........czy ja oglądam dziewczynki ?...czy ja oglądam dziewczynki ? hmm......czy ja oglądam.... no oglądam czasami ale ....no ten ....tego ....ten....no zawodowo i bez emocji ...a wtedy wiadomo... to nie grzech.... pozdrowienia dla koleżanki i uśmiechniętego dnia zycze....a co tam i tygodnia uśmiechniętego też Odpowiedz Link
mappi Re: wesoło mi 12.05.10, 11:18 hehe Unemu wesoło ....hehe a uśmiechasz się też...od ucha do ucha...mimiką?? Odpowiedz Link
aretah Re: wesoło mi 12.05.10, 12:00 a to bardzo dobrze wesołość to fajny stan niech trwa jak najdłuzej Odpowiedz Link
bursztynula Re: wesoło mi 12.05.10, 21:27 hi mnie jakoś też, ale może w moim kinie coś rozpylają w czasie seansów... Odpowiedz Link