hellish.monster 07.06.10, 06:25 Tygrysico! Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin Bliźniaku Wspaniały! I bądź taka kochana - zawsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: Tygrysko! 07.06.10, 09:08 Wszystkiego najlepszego, bądz radosna, patrz z optymizmem w przyszłość i niech sie spełnia Twoje plany i marzenia pozdrawiam Lipcowa Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tygrysko! 08.06.10, 00:28 Heheheeeeej Lusia Kogo widzą moje piękne oczy ! A Ty kiedy te 16-te kończysz ? PS Tygi, sorry za prywatę Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Tygrysko! 07.06.10, 10:09 Najlepszego, Tygi! Dużo powodów do mrrruczenia! Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) 07.06.10, 10:51 Jejuuuu! Serdecznie wszystkim dziękuję. Się zwruszyłam, normalnie. Wpadajcie na ciacho urodzinowe Z truskawkami będzie. Mrrruuu... Odpowiedz Link
kawamija Re: Tygrysko! 07.06.10, 13:07 a ja życzę by tak się nie wydarzyło......juz nigdy www.youtube.com/watch?v=TiyVPB-KXRw Kości miłości (Bones of love) 'Ona sączy cappucino, tak, jak z miski swej chłepce kot. On czarne espresso, by rozgrzać serca ziąb On myśli o koniaku, lecz nie, bo ręce będą drżeć Ona poprawia makijaż - Jej uśmiech nie znaczy nic Lepiej mnie zabij, nim ja to zrobię - Do twarzy w czerni Ci Kto zapłaci rachunek i wyjdzie, zarobi kulkę w tył Para zblakłych turystów ich wizy nieważne od lat, Para lichych żurnalistów, których newsy trafił szlag Co on ma w kieszeni? To nie z Chin banknoty Co jest w jej torebce? To nie klejnot złoty Opaleni kochankowie miłość nie zdechła, wyschła na wiór Zaszła za horyzont pozostał po niej kości wór Odpowiedz Link
mappi Re: Tygrysko! 07.06.10, 20:24 100 lat....100 lat ..niech żyję...oj dana dana..... ech.....i ja się wzruszyłam ale najważniejsze że zdążyłam no najlepszego Odpowiedz Link
tapatik Re: Tygrysko! 08.06.10, 00:23 Co prawda po północy, ale może nikt nie zauważy Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tygrysko! 08.06.10, 00:27 Tygryskaaaaaaaaaaaaaaaa Daj pyskaaaa I niech Cię zawsze jakiś rycerz ściska ! Bądź zawsze sobą i duża rośnij ! Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Tygrysko! 08.06.10, 06:57 Raz jeszcze wszystkim Wam dziękuję. Za te życzenia tutaj i te na gg i smsy. Było to bardzo miłe i sympatyczne, nie mówiąc o tym, że całkiem niespodziewane. Duuuży całus dla wszystkich. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Tygrysko! 09.06.10, 01:39 wyjechani mam nadzieję, że zostaną usprawiedliwieni z gapiostwa... wszystkiego najpiękniejszego tylko i wyłącznie po stokroć Odpowiedz Link