fripo 08.06.10, 19:53 pisania na forum w moim przypadku sa takie, że zamknąłem sie na ralnych ludzi. Wystarcza mi kilka postów wieczorem czasem gg i to wszystko. Ma ktos podobnie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:00 fripo napisał: Ma ktos podobnie?? ja w kwestii formalnej Fripcio lepiej brzmi, tak bardziej forumowo "też tak macie?" Odpowiedz Link
fripo Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:10 Tafiłem na forum w grudniu 2007 po bolesnym koszu i tak analizowałem w drodze z pracy te 2,5 roku. Dochodze do wniosku smutnego - jest 2 razy gorzej.......... Odpowiedz Link
waganiemama Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:22 a przeanalizuj sobie teraz, czy sam się bardziej nie wkręciłeś starając się ze wszystkich sił wszystkim naokoło udowodnić, że jesteś beznadziejny? chłopie, gdybym ja to sobie powtarzała codziennie przez 2,5 roku, to też bym uwierzyła Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:23 To jeden z tych niełatwych komplementów, ale spróbuję z niego wykrzesać jakiś milszy kwancik. Jeśli jest aż tak źle, to może odtąd może być już tylko lepiej ? A nie dalej jak wczoraj, tego zniewalającego kociaka z rozszerzonymi na Ciebie źrenicami jak potraktowałeś ?! Od kapiących łez, aż Jej się moherkowy sweterek przez Ciebie zmechacił ! Wiesz jak długo musiałem bidusię pocieszać ?! Całą noc i jeszcze po śniadaniu dobre 3 godziny. DRAŃ !!! Odpowiedz Link
waganiemama Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:04 wiesz, można też inaczej można się właśnie otworzyć na tych ludzi, choćby tych z forum albo innych albo i tych i tych fripku, no... spróbuj Odpowiedz Link
fripo Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:18 Widzisz problem w tym, że mi ciężko przychodzi nawiązywanie zanjomośći. Jest we mnie coś odpychającego i ludzie to wyczuwają. Odpowiedz Link
aretah Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:54 ludzie nie uciekają od Twojej brzydoty uciekają, bo jestes monotematyczny nieustannie o tym samym wierz mi, moze sie znudzić Tobie sie nie znudziło? Odpowiedz Link
fripo Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:20 Prawda jest taka, że przez brzydotę jestem sam i nie ma szans na zmiane tego stanu rzeczy. Zaprzeczysz? Odpowiedz Link
fripo Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:33 Mi życie udowodniło, że mam racje. Chcesz mnie przekonać?? Zanjdź brzydala (oczywiście o wspaniałej osobowości), zostańcie parą i spotkajmy sie we trójkę ok?? Idziesz na to???? Odpowiedz Link
aretah Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:39 ech frip trójkątów Ci sie zachciało? koniec tematu Odpowiedz Link
waganiemama Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:56 znaczy komplementy umiesz prawić bezbłędnie Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:05 Nie, Fripie drogi, mam całkiem inaczej. Tzn. teżtakniemam. Chętnie gadam wieczorem na gg, także z Tobą, czasem i z niektórymi to nawet pół nocy, popiszę na forum, wysyłam maile - ale też spotykam się na żywo z ludźmi. I staram się nie przepuszczać okazji na poznanie na żywo tych, z którymi mam kontakt wirtualny. We wszystkim należy zachować równowagę. Czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link
mappi Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:10 mi już nie starcza fajnie jest ale to za mało więc wychodzę poza gg do ludzi...i z ludźmi a poza tym....kurcze jaka Polska jest fajna.... eksploracja pełną gębą Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:21 O, tyz to, moja Janielciu, takem i jo myśloł. (kto zgadnie, z czego to?) Odpowiedz Link
mappi Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:37 strzele se kulą w płot z .....hmm....."Dom"-u ??? no dobra....wiem ale co zrobić....czeźwa jestem jak świnia Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:49 A nie... To dziadek Mateusz, z Jezioran - takie słuchowisko z radiowej Jedynki, pamiętam jak dziś, choć to ze 35 lat temu było. Grał go znakomity aktor, Kazimierz Opaliński. O Odpowiedz Link
aretah Re: Skutki uboczne 08.06.10, 20:55 normalnie Tygrysko, TY wiedziałaś, ze nikt nie podoła... konkurs nie do wygrania Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:26 No, przyznaję się, grałam z letka znaczonymi kartami (Gubiś, dobrze?). Zwłaszcza, żem starsza - cirka about - jakieś 10 lat od średniej forumowej . Następna zagadka będzie trudniejsza. Obiecuję. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:11 a ja mam czasem tak dosyć ludzi w realu, że forum to dla mnie odpoczynek od nich ale są takie osoby, z którymi wolę się spotkać w realu niż tu napiżdżać na forum Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:46 Taaaaaaaaaa, tak dużo ludzi a tak mało kul ? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:38 To ja sobie odpalę zimnego Lecha a potem mogę dyskutować o sutkach ubocznych. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Skutki uboczne 08.06.10, 21:54 U Ojdyrka miałbyś już 3-ci szwadron kawalerii moherkowej na karku O 2-gim pułku ułanek toruńskich nie wspominając Odpowiedz Link
zarovich Re: Skutki uboczne 08.06.10, 23:11 Ja piszę rzadko a przede wszystkim nie mam się na kogo zamykać. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Skutki uboczne 09.06.10, 17:35 Czyli, jestes psychopatą A do ludzi to wyjść łatwiocha, zwłaszcza jak mieszka się w Wawie i miało tyle propozycji Odpowiedz Link
marrie38 Re: Skutki uboczne 09.06.10, 18:14 Może to i lepiej, że się nie zadajesz z kobietami...nie grożą Ci różne choroby ani żadne inne cuda np. rozczarowanie www.sfora.pl/Unikaj-pieknych-kobiet-Grozi-ci-zawal-a19734 Odpowiedz Link