listopad02 Re: Gdzie.... 27.06.10, 11:27 Nieważne gdzie, ważne z kim. To podstawowa zasada Odpowiedz Link
fripo Re: Gdzie.... 27.06.10, 11:41 z przyczyn obiektywnych opcja z kims odpada Polecisz coś?? Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a.a.a Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:00 mazury są przereklamowane, na pomorze się wybierz. na spływ kajakowy moooże... albo w góry, ale to samotnie to raczej nie. albo wyznacz sobie szlak śladem zamków pałaców i innych ruin, plecak na plecy i już... albo noormalnie jak ludzie... do biura podrózy i wycieczka na jakiś ciepły piasek... bleee.. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:02 Ja tam gdziekolwiek mogę, ale w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link
fripo Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:16 samotna plaża i ja na niej........mmmmmmm to brzmi świetnie a i te zamki to dobry pomysł Odpowiedz Link
tapatik Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:06 listopad02 napisał: > Na Mazury skocz Na Mazury to i ja bym skoczył. Mogę załatwić chatę koło miejscowości Ryń. Byli by chętni? Odpowiedz Link
tapatik Re: Gdzie.... 27.06.10, 11:56 Nawet jeśli chcesz wyjechać sam i pojedziesz na wycieczkę zorganizowaną, to inaczej się będziesz czuć na wyjeździe ze studenckim biurem podróży do ośrodka wczasowego na Krymie, a inaczej na wyprawie moherowych beretów "Śladami ojca Rydzyka". Pisałeś, że studiujesz. Na jakiej uczelni? Sprawdzałeś, czy nie ma tam jakiegoś biura podróży? Odpowiedz Link
fripo Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:13 hehe dzięki za rade A studai to od pażdziernika zaczynam i nie wiem nadal czy elektre czy mechatronike studiować Odpowiedz Link
fripo Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:18 1 myśl tez taka była A dlaczmu akurat mechatronike a nie elektre?? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:21 bo studia trudniejsze, ciekawsze i bardziej różnorodne że nie wspomnę o brzmieniu - mecha-tronika, jakby plusz było słychać czy inny aksamit Odpowiedz Link
bursztynula Re: Gdzie.... 27.06.10, 14:42 ja-nie ale znam taką jedną, co zna takiego jednego, który studiuje i baaardzo mu się podoba, tyle tylko, że on chciał takie coś studiować Odpowiedz Link
tapatik Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:34 fripo napisał: > hehe dzięki za rade > A studai to od pażdziernika zaczynam i nie wiem nadal czy elektre > czy mechatronike studiować Czy Ty czasem nie mieszkasz w Ostrołęce koło Billi? Odpowiedz Link
fripo Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:39 nie mieszkam koło Ostrołęki , ale tamm mieściła sie moja WKU;d Odpowiedz Link
tapatik Re: Gdzie.... 27.06.10, 13:01 A to przepraszam. Pomyliłem Cię z synem koleżanki z pracy, który studiuje mechatronikę w Warszawie i właśnie się wybiera na studia magisterskie. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:02 listopad02 napisał: > Nieważne gdzie, ważne z kim. stwierdzenie chyba mocno ryzykowne jednak i umordować się, bo nie odpowiada klimat, widoki albo jeszcze coś innego... choćby jednej z osób, a niezadowoleniem popsuje radochę z odpoczynku tej drugiej koleżanka się napaliła na takie coś www.itaka.pl/wczasy/grecja/zakynthos/hotel_majestic_spa_2142.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL [wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=6&SEARCH_HOTEL[date]=2010-06-25" Odpowiedz Link
listopad02 Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:12 Z kims kogo lubisz. Nie odpocząłbym w takim hotelu, ja musze mieć swobodę spokój i przestrzeń. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:24 jeśli kogoś lubisz, to jedziesz tam, gdzie temu komuś dobrze, a nie wszytko jedno gdzie... gorzej jeśli pomysły na to gdzie są całkowicie odmienne i właściwie to potwierdzasz mówiąc, że nie odpocząłbyś w takim hotelu... a jeśli ten, kogo lubisz, chciałby właśnie tam??? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:32 Z kims kogo lubie uzgodnię miejsce, nie podporzadkuje się totalnie, bo i ktoś pewnie źle by się czuł narzucając mi cos i lubiąc mnie przy okazji. Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:14 do Albanii, do Toskanii, do Rumunii, do Portugalii, na południe Francji. Kilka by się jeszcze znalazło. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Gdzie.... 27.06.10, 12:52 listopad02 napisał: > Nieważne gdzie, ważne z kim. > To podstawowa zasada hihi Listek, podrecznikowa rada na forum dla samotnych Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Gdzie.... 27.06.10, 16:22 W górach. W zależności od Twojej kondycji -niższych lub wyższych. Przekonasz się, że w dążeniu do celu liczy się charakter a nie warunki fizyczne (kiedy nawet sześćdziesięciolatkowie będą Cię wyprzedzali w drodze na szczyt) Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Gdzie.... 27.06.10, 19:58 I w górach, tych niższych zwłaszcza spokojnie da się spędzić krótki urlop samotnie. Jest fajnie. Byle nie było za dużego tłumu na szlaku. Ludzie, zwłaszcza starsi (ale nie tylko) zawsze zagadają do takiego samotnika z euforią na pyszczku (euforia że się dotarło tam, gdzie chciało), fotkę pstrykną, żebyś miał na pamiątkę że wlazłeś na szczyt, a czasem nawet podwiozą na kwaterę, jak zobaczą, że człowiek niezmotoryzowany się pałęta. Ja tak w zeszłym roku miałam. Sympatycznie bardzo. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Gdzie.... 27.06.10, 22:38 > I w górach, tych niższych zwłaszcza spokojnie da się spędzić krótki urlop samotnie. Jest fajnie. Jest fajnie pod warunkiem, że wyprawa w góry była z wyboru samotna. Tzn jeżeli gdzieś ktoś czeka. W przypadku, gdy człowiek kilka dni chodzi sam, a jest przez dłuższy czas samotny, różne myśli przewijają się przez głowę (i zazwyczaj nie sa one miłe). W stylu: "gdyby mi się teraz coś stało, nawet nikt by o tym nie wiedział". Mimo tego jednak uważam, że dla osoby samotnej lepsze sa wędrówki, nawet niekoniecznie górskie. Leżenie całymi dniami na plaży i gapienie się na współplażowiczów z kocami i gromadą dzieci bywa jeszcze bardziej frustrujące i raczej niczego nie rozwija (poza opalenizną A w przypadku fripa pokaz męskiej i damskiej urody wylegującej się nad woda bedzie dodatkowo frustrujący. Odpowiedz Link
kawamija Re: Gdzie.... 27.06.10, 20:19 Fripus, tam gdzie mozesz robic co chcesz i wylaczyc komorke......Mazury ok i daleeeko od Polski tez ok. a moze gdzies byles i chcialbys powrocic....ooo.... Odpowiedz Link